Аватарна тема 45 - Прозорец

• 20 601
  • 712
  •   1
Отговори
# 75
Хех, познат протест Heart Eyes Hug

Видя ли как го метнах ,баш у студа Embarassed

# 76
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, нищо де, страстните мъжки ръце ще сгряват голото ти тяло Laughing

# 77
  • София
Момичета и аз се чувствам ограбена, в буквалния смисъл...  Tired

Ерин, новата тема е страхотна, но не знам дали ще можем да я изиграем както трябва.

# 78
  bouquet и запис .

Кофти с  размера на аватарите.
  60х60 е страшно малко.   Sad

# 79
Аз от скоро се занимавам с тази красива страст ''подпис -аватар" но определено не ми харесва това което се случва  Tired
И мисля ,че имаме пълното право да протестираме ,нека намерим начин всички заедно да им покажем на какво ще заприлича форума .ОК да намалят размерите ,но не толкова много,нека всички са доволни  Peace

И за какво се иска мнението ни,ако ние просто се оплакваме ,а те си ни казват как всичко вече е решено и нищо не може да се направи... ooooh! ами...българска работа  Twisted Evil

# 80
Ами, и аз не знам какво да предприемем, но наистина аватар 60:60 си е подигравка направо Close . Освен да си постваме комбинациите  newsm78

# 81
Аз съм съгласна за протест #Cussing outИ аз отскоро съм зарибена,но това в момента ми е единственото хоби,което ме откъсва от проблемите и се чувствам ужасно......прецакана Cry

# 82
Joy
Ще мечтаете за моето предположение 100*100

# 83
  • КиТ
Пелене,неделя мина....аз чакам отговор за червено или не... Crossing Arms

А за ника нали също питаше,днес щях да те подсещам да ме питаш пак  hahaha Joy

Червено или не значи: Понеже Фелипе Маса моя любим Ф1 пилот,както повечето знаят  Crazy беше във Ферари,но сега се измести в друг тим,следователно,вече няма да е с червен болид и се пита в задачата,дали ще продължавам да поддържам Ферари /+ него/или ще насоча внимание само към него  Thinking Joy

Благодаря за отговора.... Laughing
Агитката за любимия Фелипе оставам на твое усмотрение... Crazy
За ника е ясно,но не пречи да си се обръщам пак с Плами,нали... Heart Eyes

Разбира се,обаче в темата за предлагане на ник,щото там има разни особи  Whistling Mr. Green

За аватарите нямам думи  Confused ooooh! #2gunfire

# 84
Бъзикат се,нали? Ако ще е 60х60 е по-добре без аватар.

# 85
  • КиТ
Тъкмо чета коментарите  Crazy
Толкова ще е,само тоя който пуска нова тема ще е облагодетелстван на 80х80  Mr. Green hahaha

# 86
Голяма привилегия, няма що Naughty

# 87
  • София
Това за аватара го разбрах.Ами подписите?Просто нямах възможност да прочета внимателно.

# 88
  • КиТ
За подписите не са написани размери,само разбрах,че ще има  Thinking

# 89
Ако и подписите са според аватара, сигурно ще са 60:180 Laughing
Ужасно е, отнемат ми единственото удоволствие и време за разпускане Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт