БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 424
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Ето поредното етапче:
Дано да не досаждам! cheers   cheers

Досаждай ни, не се притеснявай!  #Crazy 

# 406
  • в една мансарда точно под звездите ..........
ba4iiska , ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

# 407
Честито Рождество Христово!

Бачийска честит имен ден  Hug , да си жива и здрава.

Аз в последния момент да си покажа няколкото неща които направих, за първи път ми е така, че не забелязвайте кусурите  Wink
Скрит текст:

а това го завърших преди малко  ooooh! и тепърва ще пера, гладя и рамкирам  Crazy

# 408
  • БЪЛГАРИЯ
        Честито Рождество Христово! Бъдете много, много здрави! Съхранете добрината и красотата в сърцата си и я раздавайте все така щедро! Честит имен ден не само на теб, сестро Бачийска, да се повтаря името ви от внуци и правнуци! newsm51
        Моля ви, бродирайте, не спирайте! Толкова ведро и прекрасно е тук- любимата ми Венеция, зимната приказка на Ина, великолепието от празнични мотиви и украси...,- благодаря най-искрено! Hug
       Нашият комютър "ритна камбаната" и ползваме чужд такъв (да видим какво и колко ще бъде спасено от "ветерана"!), но поне ще ви покажа рамкираната и подарена на храма икона- всичко, което си бях нарекла и намислила, се случи с лекота бих казала, само забравих да взема фотоапарат, та се принудих да снимам пред черквата с телефон, при това, без да я разопаковам...- шемет неспасяем, какво повече да кажа...  ooooh!

Истината е, че стана много красива и стилна, но ще трябва да се отбиете в църквата, за да се убедите със собствени очи! Wink
        ВЕСЕЛИ  ПРАЗНИЦИ, прегръщам всички ви!!!                                     

# 409
Hrisi, ba4iiska, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

и на всички ЧЕСТИТА КОЛЕДА

# 410
Момичета, Честито Рождество Христово! Здраве, късмет и много сбъднати мечти!

Бачийска, Хриси, честит ви двоен празник! Живи и здрави!

ФинЕти, иконата е прекрасна! За каквото е наречена да се сбъдне много скоро!
Мибобо, големи сладурчета и тъкмо готови за празника Simple Smile.
Крк_крShocked много си бърза, чакам го скоро готов!

# 411
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Финети  Hug Blush Hug Heart Eyes Hug здраве и щастие ви желая

Мир и любов момичета  Hug Heart Eyes Hug

аз опитах да снимам подаръчето от шерлок, но както винаги  Blush за да се направят хубави снимки трябва апарат, батерии и кабел, а при мен обикновено са две от три  Blush Blush

няма да пускам обща снимка, защото нещицата са тоолкова много, че нищо не се вижда хубаво

плик сладости и играчки специално за Мишо, а вътре шоколадови камбанки, (вече не висят на елхата Mr. Green ), малка ръкавичка с играчки вътре, малка шапчица със сърчице за късметче. снежко, какъвто не бях виждала още и коледно печатче с камбанки - излишно е да казвам, че вече имаме камбанки и по дупетата  Blush

за мен иглениче портмоне с късметче - седефена детелинка (снимах отвътре и отвън) и картичка весел Снежко

и комплектче Снежко, точно като на коледното ѝ другарче  Blush и всичко това в чудесна коледна кутийко-чантичка  Blush

Скрит текст:
Blush не знам с какво съм заслужила всичко това, но всички се радвахме като деца. много ти благодаря Маше Hug Hug Hug живи и здрави да сте и все така преизпълнени с добро Hug

# 412
  • София

Малко почерпка и от мен, и аз днес съм с двоен празник:)
Весела Коледа и честит двоен празник на всички, които имат такъв повод Simple Smile

# 413
  • Дълбоката провинция
Честито Рождество!
Честит имен ден на Бачийска!
Честит празник на МСК!

# 414
  • Пловдив
Весели празници, момичета................

Мир, любов, здраве и ........................още нещо от сърце Ви пожелавам на всички.

ФинЕти, иконата е  чудна, дано сбъдне мечти.........

Добри, Снежко се получава страхотно /подбора на конците е повече от перфектен/, само време няма за довършване.....

Честити именни и рождени дни на всички празнуващи.

# 415
  • Троян
С малко закъснение
Весела Коледа ,момичета  Hug
Здраве,любов и много късмет ви желая!

# 416
  • София
Весела Коледа, момичета!

# 417
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Как обичам да релаксирам - с гобленче в ръка и на топличко!  smile3521
Та отмятам мъници, който ще украсят дори и малко позакъснели елхата в къщи !

От Пепен от коледната игра  Hug  love001
Скрит текст:

И от Аниа1
Скрит текст:

Започнах и нещо  мъничко , което си поръчах преди дни от Оля/Вишенка - повечето е с 1/2 кръстче та върви ... като на бесно куче тоягите Mr. Green  Ако е рекъл Господ до 31.12 да го свърша и да почна нещо ново. Чака ме и другарчето му

# 418
  • Плевен
Честита Коледа и от мен момичета !Да си пожелаем мирна и успешна 2014 година! Drunk

Скрит текст:

Следях ви всеки ден и съм очарована от всичко което сте изработили за вашите познати и близки ,за самите вас ! Няма да ви изреждам ,вие си знаете че ви се възхищавам!newsm20 smile3501 smile3525

Честити празници на Малко Сладко Коте   bouquet  bouquet  bouquet

Браво на ba4iiska  PeaceДоста работа те чака докато уважиш всички с ушиването на подаръците които получи .Радвам се че ти е харесала моята играчка и си я избродирала ! Hug

Завърнах се в Плевен и ме чакаше приятна изненада  Peace Поздрав от Бяло цвете с картичка и изработена играчка за елхата!Благодаря ти !Много мило ми стана ! Hug

Показвам и поредните коледни нещица които изработих в София за подарък на близък човек

Едно шапе -играчка за елхата , вдъхновета от изработените от вас  Peace

И хвал -хвал.Получих оригинален подарък с личицето на малката ми внучка  Heart Eyes

покрай децата и аз получих доста подаръци и съм newsm68 smile3535

Едното е 3 комплектовки  Laughing,леле кога ще ги шия  Thinking

Скрит текст:
[/URL] -но с коте /не открих картинка с него / Grinning[/img]

# 419
Честито Рождество Христово! Нека бъдем здрави, нека бъдем по-усмихнати и нека никога не губим вяра!

Плановете ми за шев се объркаха доста, че пък плановете за празниците бяха коренно променени, задачите утроени, но вече всичко мина, прибрахме се и ще се погрижа започнатото с много мерак да бъде завършено и да посрещнем заедно НГ.
А видях колко красоти сте сътворили вие, някои от вас са зарадвали другарчета, великолепни етапчета... думи нямам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт