БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 428
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • Троян
Някой дали е срещал схема на тези сладури

# 706
  • Пловдив
За пловдивчанките - магазина до ресторан Стадиона не е закрит ,а преместен пак на бул.6-ти септември в посока към кино Фламинго до фотото и магазина на Ганчев.

# 707
  • Плевен
Някой дали е срещал схема на тези сладури

И на мене ми харесва , но е нов и не му се открива схема!Ще чекаме!Идея-купи си комплектовката ! Peace

# 708
  • с.Николово, обл. Русе
Пепен преди време беше пуснала събрани от теб великденски мотиви, може ли да помоля да пуснеш пак линк? От там съм останала с впечатлението, че имам едни пиленца на Пермин, но се оказа, че съм загубила схемата на едното. Благодаря предварително.   bouquet

Честито на всички именници днес!

А аз да почерпя, че съм с едно от производните от Иван:

# 709
  • Троян
Пепен ,Благодаря ,че си си направила труда,мислех си ,че тук все някой може някъде нещо  Mr. Green
Честит Имен ден на всички празнуващи днес

Здраве,любов и тежки трапези  newsm24

# 710
  • БЪЛГАРИЯ
       Да ви е живо името, да сте много здрави и успешни! Честит празник!

# 711
Мили момичета, имам още едно питаме към вас. Тъй като от неотдавна съм в Пловдив и още незнам от къде мога да си купя панама и конци, бихте ли ме насочили към някой магазин. Предпочитам да отида директно там, вместо  да пазарувам онлайн. Благодаря предварително!

от тук

Цитат
Пловдив
 ул. "Загреб" 1, зад Централни хали, ателие за художници - няма панами и конци
 ул. "Григор Пърличев" 16
магазин за гоблени до ресторант “Стадиона” - не съществува
ул. “Опълченска” 1 (магазин за конци)
ул. "Цар Борис Обединител" - Продължение 1 - М-р Гоблен
ул. "Георги Икономов", пазар "Хоризонт", магазин "Ажур"
ул. “Иван Вазов” 94, магазин “Перла”, ет. 2 - срещу гарата - до Перлата е магазина - панами, конци и много щампи
ул. "Радецки" 13
ул.”Чернишевски”2 магазин галантерия
 кв. Смирненски, ул. Солунска 1а
 жк. Тракия- Търг. център "Детски свят", ет. 2, маг. 25
 "Филип Македонски" 92

Добри не разкарвай момичето в тая мъгла.................

1 . ул. “Опълченска” 1 (магазин за конци) - ДМЦ, Анхор, казанлъшко мулине, от панами и хал хабер си нямат братята, имат бг - разграфена и бяла, имат и някой и друг вид, ама какво точно и те не знаят

2. М-р Гоблен  - подлеза на понеделник пазар, до тунела от страната на хотел Тримонциум - ДМЦ, Ариадна, смесени без номера, готови комплектовки техни, на Ланарте, Риолис, Пермин - доста скъпи и всякакви панами

3. ул.Одрин. /от Колелото на Централна гара, като се тръгне по ул. Иван Вазов, първата пресечка в ляво/ - ДМС и Арко, гоблени Риолис, РТО, /може и със заявка по каталог/, Полимат, Герика и т.н.

Благодаря за насоките. Тези дни ще ги посетя Simple Smile

# 712
# 713
Хриси, гобленчето, което сложих в/у капака на кутията е щампирано. Пилето е ушито цялото, а цветето има само няколко бода и френски възли - тичинките.
ЦелуФка, изолация е това Grinning

Честит имен ден на всички именници!  bouquet

# 714
Честит празник на именниците, бъдете здрави!
Аз имам шест заготовки за книгоразделители и съм решила да ги напълня за базара на ДБМ. Има много време до април, но така полека ще правя по малко, за да не се налага да бързам после. Ето два - малко импровизирани ми се получават, защото трябва да напасвам схемата към размера на заготовката, за цветове да не говорим... Но не са лоши, според мен Simple Smile

# 715
  • София
Здравейте!
Тъй като съм супер супер начинаеща - до сега игла не съм хващала, ама много ме запалихте с вашите красоти, мисля като начало да започна с нещо дребничко.
Може ли да помоля за някакви малки схемички с великденски мотиви / да имам време до тогава да ги направя/ или да ме насочите от къде да си сваля.
Предварително ви благодаря!  bouquet

# 716
gayia, заповядай Simple Smile
54 страници - все ще ти хареса нещо.
http://club.osinka.ru/search.php?forum=57&q=%EF%E0%F1%F5%E0

# 717

Ако някой попадне на схемата на сладурите с Айфеловата кула аз също я искам  Peace

# 718
  • София
gayia, заповядай Simple Smile
54 страници - все ще ти хареса нещо.
http://club.osinka.ru/search.php?forum=57&q=%EF%E0%F1%F5%E0
Благодаря много!
Вече харесах някои неща, отивам за конци и панама.
Надявам се да не ви досаждам много, но ако имам въпроси ще ви питам.  bouquet

# 719
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте!
Тъй като съм супер супер начинаеща - до сега игла не съм хващала, ама много ме запалихте с вашите красоти, мисля като начало да започна с нещо дребничко.
Може ли да помоля за някакви малки схемички с великденски мотиви / да имам време до тогава да ги направя/ или да ме насочите от къде да си сваля.
Предварително ви благодаря!  bouquet

лесни яйчица. стават и за бордюр на кърпа или за книгоразделителче

зайчета http://www.pinterest.com/pin/68679963039575917/
тук има интересени и не много сложни яйчица Simple Smile http://liselottebroderies.over-blog.com/article-tous-les-oeufs-d … er-101116678.html

Общи условия

Активация на акаунт