БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 455
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
Чорапа е разкошен. Дано успееш да го сглобиш за Коледа.   bouquet

# 376

Извинявам се и аз , но нашето  много ми напомняше на един гоблен с котета , който ших преди една-две години:

http://irinaru.gallery.ru/watch?ph=bh0H-cb2Xn

# 377
  • Стара Загора
Абсолютно същото си помислих и аз Hug Wink

# 378
Един бърз от мен
Скрит текст:
Следващия е този
Скрит текст:
Мислих да почвам пауна на Teresa Wentzler
Скрит текст:
, но схемата нещо ме плаши. Разгледах я отгоре отгор, но нещо сложна ми се вижда. Някой ако е шил Teresa Wentzler ще се радвам да помогне.

# 379
  • Стара Загора
Малко коледни миниатюрки и от мен (повечето подарени):

bisy_k, сладки котета! А това Дименшънче ми е от любимите, но не съм успяла да си го спечеля досега, а ми се ще някога да си го ушия оригинал Simple Smile Тереза не съм шила, но познавам момиче, от друг форум, което има слабост към нейните дизайни, и никак не са лесни, според нея (аз досега не съм надничала в нейна схема).

# 380
Астера коледните мотивчета са чудни. Аз нямам търпение за такива дребосъци.
Кой е другия форум да питам и там? Ще ми се да го ушия зимата, че лятото няма много време за шиене. Преди време попаднах на една страница със снимки само на Тереса, шити от българка, но ми се загуби линка и не я откривам вече.

# 381
  • Стара Загора
http://forum.all.bg/postlist.php?Board=gobelins

Това е форумът, но за съжаление отдавна не е така активен както беше преди, когато нямаше друго място за споделяне (това ми е първият гобленарски форум и ми е много свиден Simple Smile и не пропускам да му хвърлям око от време на време). Момичето, което има слабост към мотивите на Тереза, там е с ник Реджи, не знам дали пише в гоблените.орг, понеже почти не влизам в него. Тук мисля, че също не пише, бих я познала по нещата, които шие.

# 382
Благодаря ти. Ще разгледам. И аз вече не влизам в гоблените. орг. Имам чувство, че не са отворени за нови хора, един затворен кръг са там, не ми допадна форума.

# 383

202uu

На мен направо ми са смешни и много отдавна не влизам  Grinning

Имах две мнения там и ми ги изтриха ,що ще ми ги трият  Crossing Arms

Астера , много са хубави !

# 384
Момичета, от къде мога да си поръчам гоблен на Dimensions?  newsm78

# 385
Много хубави Коледни украси!
Влизам сега, че нямам представа кога пак ще имам възможност.
Пожелавам на всички ви много много щастие!
Две нови картички:

Така оформих пробния вариант на гоблена, който избрах за моето другарче от играта:

ИнаТ да си поеме дълбоко въздух  Laughing, знам че му е малко тясно сякаш, но нямах много избор тогава и му свикнах.
А това е чудесният ми подарък от Роси - рамкиран снощи от прекрасната ми половинка. Аз само се вартях около него и дуднех, искам така - искам онака  Blush ...изтърпя ме де.

Благодаря ти, Роси!
Скрит текст:
Прибавям още един гоблен към моята лична изложба от форума и моите другарки-гобленарки, които винаги ще си спомням! Heart Eyes

# 386
  • Пловдив
Момичета, отново прекрасни неща показвате...................

Аз може цяла година да храня моите хора с готова храна, но за Бъдни вечер приготвям всичко сама. И от вчера съм в кухнята, в промеждутъците с прахосмукачка или нещо такова и май ще забъдна настинала, но в чиста къща и храна според традицията. Та преди да се срина, имам още питка да печа, за сега се държа с бърбън  Simple Smile, да Ви пожелая на Вас и семействата Ви - Незабравима, Прекрасна и Вълшебна Коледа....................

# 387
  • sf
 Hug
Задружно и весело изкарване на Бъдни вечер!
Обожавам да готвя за този ден, само питка ми остана да замеся.
Приключих и с подаръчето от играта, от Котето

както и едно мнооого отдавнашно подаръче от коледна игра  Mr. Green

# 388
  • Rotterdam
Последното за тази година  Simple Smile

Весели празници ,момичета  Hug

ТИХА  НОЩ,  КРАСИВА  НОЩ,
                        СНЕЖЕН  БЯЛ  РАЗКОШ,
                             СВЕТЛИ  ДОМОВЕ...
                              ТОПЛИ  ГЛАСОВЕ...

ТАЗИ  НОЩ  НЕ  СПИ  СВЕТЪТ...
                             И  ЗА  КОЙ  ЛИ  ПЪТ
                             ЧАКА  СЪС  ЛЮБОВ
                                    БЛАГОСЛОВ!

БЪДНИ  ВЕЧЕР!  БЪДНИ  ВЕЧЕР!
                            ПАК  СМЕ  ЗАЕДНО!
                     ДАНО  ДА  БЪДЕ  ВСЕ  ТАКА!
                 ДА  СМЕ  ЗДРАВИ  И  СЪРДЕЧНИ!

ДА  СМЕ  БЛИЗКИ  СЪЩО  КАКТО  СМЕ  СЕГА!
                ПАДА  СНЯГ,  ВЪЛШЕБЕН  СНЯГ!
                            ВЪН  ВАЛЯТ  МЕЧТИ...
          КОЛЕДНИ  МЕЧТИ...  ПРИКАЗНИ  МЕЧТИ...

# 389
http://www.ebay.com/itm/NEW-Cross-Stitch-Kits-home-/170880282577 … sh=item27c9422fd1
Момичета помагайте, подариха ми този гоблен за коледа , инструкциите са на китайски ....нито знам как се казва ,само разбрах че се шие с квадратчета ooooh!а е толкова красив искам да го ушия Hug

Общи условия

Активация на акаунт