БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 418
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Честита Коледа на всички ! Честито на патерица на всички именници   party006 Красота голяма  smile3501
Не съм целуфка ,но отгоре има бутон купить пишеш съобщение и се уговаряш ,кой модел искаш  Wink
Рамкирах сама две коледни мъничета , снимах и картата даде дефект  Cry всичко отиде  Crazy
Лудо влюбена ти ли търсеше гушнатите мишки?

# 436
Честита Коледа на всички ! Честито на патерица на всички именници   party006 Красота голяма  smile3501
Не съм целуфка ,но отгоре има бутон купить пишеш съобщение и се уговаряш ,кой модел искаш  Wink
Рамкирах сама две коледни мъничета , снимах и картата даде дефект  Cry всичко отиде  Crazy
Лудо влюбена ти ли търсеше гушнатите мишки?

да,аз търсех мишките преди време но май никой нямаше схемата. бутончето купи е ясно,и аз го видях но мисълта ми е че банковите ми сметки са само в лв затова питам

# 437
  • София
Поздравления за всички показани красоти!!!    bouquet Искрено съм впечатлена от всичко   bouquet

Да покажа и аз докъде докарах "Есента". Тези дни в нас имаше някакъв просто безкраен поток от хора, та цели 4 дни нямах нито сили, нито време да шия  Tired, затова напредъкът е много малък. Всъщност, това е последният етап от него, следващия път ще го видите изпран и изгладен  Simple Smile. Умишлено показвам само колко ми остава (ориентирайте се по долния десен ъгъл), без да го разгъвам целия, защото искам да го покажа после в цялото му великолепие  Peace

Беше:
Скрит текст:
Стана:
Скрит текст:

# 438
  • Троян
Деси ,малко остава  Peace Hug
Ето моите завършени чорапчета от коледната томбола
  ето и гърбът
Има още едно ,но него ще оставя за когато се появи на кого да го посветя  Blush Благодаря отново на lilli can  Hug

# 439
"пустите мишки " намерени  smile3521 ако още ги искаш ще ти пратя схемата (не е първа хубост ,но е разбираема  Wink) Пиши и питай ,аз съм плащала с карта и си обръщаха в месна валута нужната сума ,но не точно от нея !
albenapd супер са ! Мънички ли са или така ми изглеждат ? Blush

# 440
Момичета, трябват ми спешно тези две схеми

а ако някой разполага с цялата серия - най-добре

# 441
как си купувате схеми от тук www.tani211.ru  знам че някой беше писал че схемата му е от тук

Целуфка беше писала че си е купила. Дано се включи, за да каже как става номера.

Ето данните за контакт http://www.tani211.ru/index.php/kupit
Някъде в темата бяха писали че по майл са контактували.

# 442
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Деси, то не остана!

Албена, супер са!

ФинЕти!  Hug Сила, мила и кураж! Hug Дано иконата поне малко ти вдъхне сили и всичко да е зад гърба Ви!  Praynig

Аз нищо не показвам завършено - мисля днес да пошия та дано до нова година да го завърша. Нали на 01.01. трябва да почна нещо ново.  Praynig

Фръцкам се с елхичката си

# 443
Албенче май нещо ти намекват с  третото чорапче Mr. Green,но двете са много хубави. Hug
Ето и аз с какво се занимавах днес.За първи път шия щампа и боцках мъниста.Панамата беше като пластмаса,а иглата като кол.
Снежкото е готов,но съхне ,като го сглобя ще го покажа.

# 444
Относно плащанията към Тани211, най-добре й пишете да се разберете за най-удобния начин. Удобно е плащане чрез карта. В сайта й пише че може и чрез смс, но трябва да се има в пред вид че сме в различни държави с нея... Момичето е супер коректно и отговаря много бързо. Ако имате нужда от някакъв превод или помощ - викайте Simple Smile)

Бачийска, много ти е хубава елхичката!

Инат, и аз имам едно мини от тази серийка. Започнах го, ама много мънинко... Прибрала съм го за сега, но ще го завърша и него.

Албенче, страхотни чорапчета Simple Smile

# 445
  • София
Делфиии само да ми паднеш яко ще те нацелувам ейй  Hug  Hug  Hug
Аз па влизам да ви се похваля, днес получавам смс че имам пратка  newsm78 а аз от никой нищо не чакам и понеже съм на работа пращам тати да иде да го взема. Прибирам се сега от работа и бързам да видя какво има вътре, а там... се подават две усмихнати дами направени на календар  Peace демек аз и Делфинче, шоколад които за съжаление не оцеля за снимка,но пък беше адски вкусен и картичка разбира се. Снимка чак на 1 ви януари ще ви кача  Crazy
Иве много ти благодаря мила, че ме зарадва след тежкия работен ден  newsm51

# 446
  • Троян
Днес Делфинчето е играла ролята на Дядо Коледа,явно е поела щафетата от Дидида вчера  Hug
Чорапчетата ми наистина не са големи,10 см и на 18ка но са много сладки Heart Eyes
Нели _Б много готина е станала елхичката Peace
Бачийска за следващата Коледа ще ти е нужна нова по-голяма елха Grinning

# 447
Ако още си нямате синьо конче (като мен  Mr. Green)  ето едно ,което се шие бързо
http://tuitito.snimka.bg/daily/koleda-v-k-shti.784582.32282551
Бачийска  Shocked страшна елха  smile3501
albenapd много са сладурски наистина  Heart Eyes
Нели _Б красота !

# 448
Ако още си нямате синьо конче (като мен  Mr. Green)  ето едно ,което се шие бързо
http://tuitito.snimka.bg/daily/koleda-v-k-shti.784582.32282551
Бачийска  Shocked страшна елха  smile3501
albenapd много са сладурски наистина  Heart Eyes
Нели _Б красота !
tuitito,пусни схемата на мишките ако я имаш

# 449
Здравейте,
Честита Коледа на всички, влюбени в бродирането, дами!
Много се надявам да можете да ме насочите. Имам огромно желание да бродирам, но не обичайните гоблени, които са все по-достъпни за всички. Нямам нищо против тях, но мен ме привлича бродерията, която наричат с различни имена, но включва т.наречените бодове- верижен, зад игла, фестон, тичинков (френски възел) и т.н.
Намерих в интернет сайтове с картинки и изображения, но никъде не мога да намеря модели - сигурно се сещате от типа на букетчета, цветя, венчета, птички, къщички, сърнички, пеперуди и др,.стилизирани в духа на 20те години и т.н.
Надявам се да проявите снизхождение и да ми отговори, която от вас има някаква информация.
Предварително ви благодаря и на всички пожелавам весели и топли новогодишни празници.

Общи условия

Активация на акаунт