БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 118

• 61 424
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....Добри, Снежко се получава страхотно /подбора на конците е повече от перфектен/, само време няма за довършване.....

...

е колко му трябва на човек, на който и без това му е слаб ! Blush

Снежкото е готов  Hug но със снимането съм както обикновено  Blush

# 421
Момичета покрихте се. След Нова Година ще показвате ушити гоблени smile3534

# 422
Пепен, много ми хареса Малката русалка. Преди време го срещнах в ибей и мислех да си го вземам, после намерих един с Красавицата и звяра, и него заисках, че накрая нищо не си взех. Но ще те наблюдавам изключително внимателно.

Ето с какво се занимавам аз след коледните мъници

Много приятно ми върви, и бързо се бродира. Благодаря Корделия  Hug

# 423
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
предстаям ви Снежко Шерлоков  Laughing

# 424
  • БЪЛГАРИЯ
      Много съм щастлива, развълнувана, изненадана... и какво ли още не...!!!... Така ревах преди време от Дид, сега "изтекох" заради Дидида!!! Мила моя Диде, какво ти "причиних", та ме възвиси до небесата- наистина нямам представа!!! Какво сърце имаш и колко голямо е то!!! Толкова радост и такъв трепет отдавна не бях изживявала, сполай ти!!! Бъди благословена, както и всички около теб! БЛАГОДАРЯ!!! Целувам те, прегръщам те и ти желая всичкото добро да ти се връща!!!
      Вижте колко ювелирно-изящна и нежна играчка си имам!!! Имам си и сериозно парче панама и чудни бонбони- радвайте се с мен, момичета!!!

Колко малко е нужно, за да почувства човек специален и безмерно щастлив! Дидида, благодаря!

Много сте красиви и цветни, Бачийска, Пепен, ЦелуФка, Гуде, и всички, които неумишлено не споменавам! Чувствам се като в бижутерия- не знам кое повече ми харесва и кое да си поискам!!! Хваля ви, радвам ви се и искам още!!!
     Честит имен ден на всички, които носят името на Св. Стефан!

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 19:39 от ФинЕти

# 425
Опалянкааааааа, ей ме и мен завърнах се от далеко пътуване от родния ми дом. Цял ден  travel
Не съм шила нищо, нищичко, само много ядене, ядене и пиене, пиене ( така е при мама  Wink ) Нямам търпение да си видя гоблена и да си боцкам по него.

Следях ви редовно, но от телефона ми е мъка да пиша и затова само наблюдавах  smile3530.

Честито на всеки напреднал с бродерииките си и на тези дето пратиха и получиха чудни неща.  Hug

# 426
И тук да се похваля с моя Снежко:

Аня1, мерси за удоволствието да пробвам бродерия на пластмасова панама- много ми хареса и смятам да повторя! Френските възли стават много лесно!
Поздрави на получилите и изпратилите красотите, на които се наслаждавах досега!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 427
Да се похваля с готовия си подарък от Коледната игра от ania1

Имам в плановете си още две коледни нещица

И започвам този гоблен,който много харесвам.

# 428
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Привет и от мен! И аз имам подарък-изненада от didida.  Hug
Мила Диди, всичко, което ще кажа ще е малко в сравнение с радостта, която ми достави в този мрачен ден. Огромно благодаря за милия жест. Бъди жива и здрава и нека новата 2014 година донесе много здраве, щастие и сбъднати мечти на теб и хората, които обичаш.

bouquet

# 429
Момичета, не мога да се нарадвам на красотите, които показвате и получавате! За всички ви  Heart Eyes и  Hug! Тук е просто вълшебно!

# 430
Готово е моето подаръче от Вики. Тук нямам панделка или връвчица, ще му завържа в Сф.

# 431
  • Пловдив
Здравейте!

Първо малко на патерици: Честито рождество Христово!
Нека всички вие и вашите семейства  сте здрави и много щастливи!

На мен все не ми остава остава време за форума, а и за шиене, докато се запиша в новата темичка и вече сте на 29 страница. Едвам смогна да ви догоня.
Показали сте невероятни красоти, направо не мога да им е нагледам. Аз не успях да си направя коледни играчки за елхата. Купих си топки, камбанки и сърчица, но за съжаление време не остана, дано станат за догодина Simple Smile Сега само ще се любувам  на вашите красоти

# 432
  • София
Аз вече влизам на пролетна вълна, за това ето новите релефи и отвори в Хоп Шопа:
Скрит текст:

http://www.hop-shop.net

Ще се разтърся и за хубави платове за гръбчета на яйцата, веднага след Нова година.
Основно и аз чета през телефон, за това браво на всички за показаните красоти и весели празници от мен  Hug  bouquet

# 433
как си купувате схеми от тук www.tani211.ru  знам че някой беше писал че схемата му е от тук

# 434
как си купувате схеми от тук www.tani211.ru  знам че някой беше писал че схемата му е от тук

Целуфка беше писала че си е купила. Дано се включи, за да каже как става номера.

Общи условия

Активация на акаунт