Майчинството счетоводно-58

• 42 964
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
че с този "нов вид" на форума не виждам лентички и подписи - отврат /  newsm78

С новата тъпа версия по подразбиране за забранени подписите на потребителите.В Профил,Настройки Изглед,махни отметката да не се виждат подписите на другите потребители и ще ги виждаш
А може и горе в ляво да цъкнеш Използвай старата версия

Аз си пердаша със старата версия, тъй като новата така и не я центрираха.И понеже тъй и тъй спамя

Елфи, честито!Много се радвам на подписа ти!(не можах да се сдържа)   bouquet

# 436
  • Пловдив
Аз си пердаша със старата версия

И аз така,но пак трябва да се махне отметка,за да се виждат подписите.
Благодаря Пантера  Hug

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 19:30 от ♥Elfita♥

# 437
  • В полите на Пирин планина
Аз си пердаша със старата версия

И аз така,но пак трябва да се сложи отметка,за да се виждат подписите.
Благодаря Пантера  Hug

Чакайте сега малко спам и от мен  Mr. Green
Благодаря за разясненията.
И най-важното Елфита - и аз се радвам за теб - много лека и спокойна бременност ти пожелавам  Hug

# 438
  • гр. Радомир
Здравейте Simple Smile И аз имам един въпрос към по-разбиращите Simple Smile Бременна съм в шести месец, работя на постоянен трудов договор от близо 3 години. До сега не съм ползвала болнични. Осигуряваха ме на 460, а от няколко месеца ме осигуряват на 550лв. Та въпросът ми е, ако изляза в болнични от др месец (седми) до края, ще ми се отрази ли това на майчинството, и ако да как точно? Благодаря ви предварително, ако ми отговорите Simple Smile

# 439
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте Simple Smile И аз имам един въпрос към по-разбиращите Simple Smile Бременна съм в шести месец, работя на постоянен трудов договор от близо 3 години. До сега не съм ползвала болнични. Осигуряваха ме на 460, а от няколко месеца ме осигуряват на 550лв. Та въпросът ми е, ако изляза в болнични от др месец (седми) до края, ще ми се отрази ли това на майчинството, и ако да как точно? Благодаря ви предварително, ако ми отговорите Simple Smile

При теб ще окаже отрицателно влияние.Колкото повече време се осигуряваш на 550, толкова по-добре за майчинството ти.

# 440
Не знам дали тук мога да задам въпроса си и ме извинете, ако греша! Praynig
Детето ми е на 1г.2м. и 9дни. през декември /15ти/ получих майчинските си, но днес сме 28 януари и още нищо! Confused Дали ли бавят или просто нещо се е объркало в счетоводството!?!?
Много ви благодаря  Hug и отново извинявайте, ако съм досадила!  bouquet

# 441
  • на земята
Здравейте,искам да попитам,имам персонален код за НОИ,влизам и си гледам,но за отметката за 2014 г.не ме пуска с моя си код.Нов код  ли трябва да вадя за 2014 г.Мерси

# 442
  • София
Здравейте,искам да попитам,имам персонален код за НОИ,влизам и си гледам,но за отметката за 2014 г.не ме пуска с моя си код.Нов код  ли трябва да вадя за 2014 г.Мерси

И аз имам проблем с една от справките на НОИ от няколко дни - за подадени към НОИ документи за болнични. Или не се зарежда изобщо или ми дава грешна комбинация на егн и пик или дава грешка при генерирането на справката. Според мен имат софтуерен проблем, но не си признават. Аз звъних, но единственото, което ми казаха е, че не МОЖЕЛО да има малки букви в ПИК кода ми(при мен се редуват числа, малки и големи букви), с който от години правя проверки и ми е запаметен на компютъра. И странното е , че всички други справки се отварят без проблем.

# 443
  • на земята
Аз си го пиша както всеки път съм влизала с него,в моя има само големи букви,но не става и не става..)))Пфъъъ ooooh!

# 444
Аз нямам проблеми с ПИК кода на НОИ, пуска ме и ми се отварят всички справки /за болничните много бавно зарежда/. За 2014 все още няма никаква въведена информация и ми изписва Липсват данни за избрания период

# 445
  • Пловдив
Аз си го пиша както всеки път съм влизала с него,в моя има само големи букви,но не става и не става..)))Пфъъъ ooooh!

Е,как да става  Laughing Няма данни още за 2014 и няма какво да проверяваш.Не ти трябва нов ПИК

VIVIQN1980 ,в друга тема уточнихме,че си получила плащанията през декември и януари ще има дупка

И най-важното Елфита - и аз се радвам за теб - много лека и спокойна бременност ти пожелавам  Hug

Благодаряяяяя  Hug

# 446
  • на земята

Е,как да става  Laughing Няма данни още за 2014 и няма какво да проверяваш.Не ти трябва нов ПИК

VIVIQN1980 ,в друга тема уточнихме,че си получила плащанията през декември и януари ще има дупка

И най-важното Елфита - и аз се радвам за теб - много лека и спокойна бременност ти пожелавам  Hug

Благодаряяяяя  Hug

Да така е за януари няма данни  Peace

# 447
Здравейте! Имам детенце на 2 г. и 7 м.,в момента съм безработна,скоро изтича периода на обещетението за безработица. Въпросът ми е имам ли след това право на някакви помощи? В друг форум ми споменаха че имам по чл. 9, сега търся информация в нета  newsm78 Ще съм благодарна за малко повече инфо...какъв е максималния доход например.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 15:35 от nev4u

# 448
Не знам дали тук мога да задам въпроса си и ме извинете, ако греша! Praynig
Детето ми е на 1г.2м. и 9дни. през декември /15ти/ получих майчинските си, но днес сме 28 януари и още нищо! Confused Дали ли бавят или просто нещо се е объркало в счетоводството!?!?
Много ви благодаря  Hug и отново извинявайте, ако съм досадила!  bouquet

И при мен е абсолютно същото нещо, детето ми е на същата възраст, през декември получих 310 лв., и за януари нямам никакъв превод до настоящия момент. Ти разбра ли защо се  получава така?

# 449
  • София
в друга тема уточнихме,че си получила плащанията през декември и януари ще има дупка

Elfita, за каква дупка става въпрос? Аз чакам изплащане болничен за м.12, подаден на 15.01.2014, дали има шанс да получа нещо до края на този месец?

Общи условия

Активация на акаунт