Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 9, Коледна

• 56 968
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Истината е, че аз искам да ги прочета. Simple Smile
Може би трябва да си ги взема за мой подарък.

# 106
  • Sofia
Г-н Райков, ето и тук малко за Муминтролите, макар да не е точно по въпроса ти, може да е от полза все пак. И аз смятам, че на 4г. е раничко за тях, но пък зависи най-вече от детето, та вие ще си прецените разбира се.

Сиси, на мен пиши за Клуб 2%, моля! Simple Smile  Сега ще щракна плюшкото (макар да е от приказка, която явно не е преведена на бг), а и останалите Потърски. Simple Smile

Ето ги всички Потърски герои...

Скрит текст:
Разказвала съм и преди... Като прочетяхме 2 пъти някоя приказка и на 3я прочит изваждах изненадващо едноименния герой - така "оживяваше" и наставаше неистова радост.  Heart Eyes

новият -          

Тези мисля, че съм ви ги показвала преди време... Веднага като го получи този г-н Лисица (както го нарича), побърза да го нахрани, та да не яде той Джемайма патравата патица  Laughing

Джереми рибаря увековечен на тортата ни. Simple Smile  Дълго време с него се мъкнеше навсякъде, ама буквално, само под душа не го е взимала, но иначе чакаше до душ кабината.  Mr. Green

Всички са и' много любими.  Grinning  А и Pingu  също, той издава страшно забавни звуци, като от филмчето -

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 01:55 от Morena

# 107
Истината е, че аз искам да ги прочета. Simple Smile
Може би трябва да си ги взема за мой подарък.
Между другото целият комплект книжки беше на някаква промоционална хубава цена около 32 лв., ако не се лъжа, така че си заслужава! Аз лично се замислих, но вече имаме няколко от книгите. Но само на щанда на издателството, при скандинавските ги предлагаха само единично.
Започнаха да издават и книгите й за възрастни, ако искате ги погледнете. Аз засега съм чела само "Лятна книга багаж" и много ми допадна - http://www.book.store.bg/p82515/liatna-kniga-tuve-ianson.html. А тази е другата й за възрастни, смятана за най-емблематична, днес и се чудих - http://www.book.store.bg/p81383/pytuvane-s-lek-bagazh-tuve-ianson.html. Всички книги на изд. Дамян Яков са - 1лв. от коричната цена. А с муминтроловете ще се запознаете рано или късно пак покрай малкия. Wink

Моренка, ще ти пиша!  Hug Дано да я има все още, аз много й се израдвах, че от много време я търся!
Точно тези постове за книгите на Туве Янсон се опитвах да открия, но са ми на друг компютър , мерси! Ще се купува и "Омагьосаната зима" значи. Simple Smile Само в списъка не мога да я добавя, но ще пиша на модератор.

Сетих се и за още една зимна книжка за добавяне, но така и не я взех миналата година, а и тази година и се дърпам, освен това с каката сме я надраснали, а с малкия не се знае.. Иначе илюстрациите са страхотни, но текстът е съвсем постен за моя вкус като съотношение цена:

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 01:48 от Сиси ♥♥

# 108
Как ходите с децата на Панаира на книгата? Аз не си го и помислям дори. Моята дъщеря като влезем в най-обикновена книжарница започва да настоява а и купя всяка книга, която хареса и пазарлъците продължават и по пътя към вкъщи. Сега и се струва, че 10-те книги, които съм купила са много и страшно им се радва. Ако беше дошла с мен, щеше още да се муси за 100-те, които не съм купила и като цяло преживяването щеше да остави негативен отпечатък. Затова много се радва, че в библиотеката на всяка пожелана книга казвам да  Laughing

# 109
Туве Янсон препоръчвам да купите една книжка и после да прецените харесва ли ви. Много интересна авторка, но книгите й не се харесват от всяко дете/възрастен. Макар че като автор на Таласъмчето Simple Smile, ще ти хареса със сигурност. Аз днес ще водя децата на панаира и ще вземем нашата таласъмска книжка за автограф, както и се надявам да си купим картите.

Другата ни цел е да вземем Коледа с Никола, както и новата коледна на Павлина Вежинова. Както и да разгледат децата щанда на Фантасмагория Simple Smile

Allana, то и в библиотеката има ограничение от 7 книги на карта.

# 110
  • у дома

Allana, то и в библиотеката има ограничение от 7 книги на карта.

При нас даже е 8 книги,а на нас като редовни читатели и дарители (ние си имаме традиция и за Коледа и Деня на детската книга винаги подаряваме книжка на библиотеката си затварят очите и ни разрешават по 1-2 повече...

# 111
7 само, ако ще ги вземаш за вкъщи. Ако ще ги четеш на място, няма ограничение. Ние седим по 3-4 часа и поне няколко книги с по 90-100 страници прочитам на място  Crazy И доста повече от по-кратките.
Редуваме се - аз чета една и тя една. Ама моята е 10 пъти по-дълга  Laughing

# 112
  • Някъде на път....
Вчера подарих на дъщеря ми таласъмския пакет.
"Голямото приключение на малкото таласъмче" пожъна абсолютен фурор! Heart Eyes Детето е въодушевено, защото приказката-игра е нещо различно и ново за нея. Снощи успяхме да прочетем само една история, легна си с книгата и картите. Днес ще продължим да четем като включим и картите на 4-те таласъмчета. Може би след време ще й омръзне, но разчитам дотогава г-н Райков да напише нещо ново и завладяващо.  Laughing
............
И мен ме заинтригува!  Peace

# 113
Последните ни придобивки:

# 114
Да, точно нея. Спасява положението със сигурност, когато искаш да подариш оригинален подарък на мъж с дете Simple Smile

# 115
Аз днес се чудя дали да не ида с детето на панаира, но подозирам, че може да стане страшно Simple Smile

Алана,
Скрит текст:
как успявате да четете в библиотеката? Ние ходим почти всяка събота по обяд и редовно улучваме майки с малки деца, които са отишли там на седянка (майките имам предвид). Последният път направо побеснях, защото две кифли без извинение стояха в детския отдел, говореха и се хилеха на висок глас на нещо  ooooh! А децата им иначе съвсем прилично си разглеждаха книжки.

# 116
Скрит текст:
В съботите, когато има представяне на някоя книга, наистина е фраш с народ, но в останалото време не е чак така. Дори да е имало четене на приказка, на което са дошли повече деца, до 12:00 - 12:30 почти всички вече са се изнесли.
Понякога седим до 3 следобяд и сме си сами в стаята за най-малките, сядаме заедно на един от онези удобни столове от Икеа (вкъщи имаме такъв и също като четем сядаме двете на него, така че обзавеждането се оказа много предразполагащо) и така Simple Smile

# 117
Скрит текст:
А кой е този стол от Икеа?

# 118
  • Sofia
Ето и моят пазар от панаира. Както писа още някой и аз се обърквам там с тез етажи и полуетажи Така съм и в Мол София - все съм загубена там.
Щандът на господин Райков беше неоткриваем за мен, за съжаление.
Бързахме за кино (Замръзналото кралство), та не успях да си взема книжките на Ирина Катеринска.

# 119
Благодаря,Ели! Очаквахме с нетърпение да я пуснат!

Общи условия

Активация на акаунт