Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 9, Коледна

• 57 011
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
За кое питаш, Сисиnewsm78  Embarassed
А тази инвентарната книга ми е интерсно да разгледам, но не бих дала повече от 8-10лв за снимки (според думите на коментиралите я) 160стр. и мека корица.

# 136
Моренка, за Клуб 2% дали си открила?! Инвентарната книга и на мен ми идва скъпа, но в случая цената стана 27 лв. и е малко по-поносимо, а съм сигурна, че човекът, за който я купих ще я оцени подобаващо, ще ми свърши идеална работа за коледен подарък, така си реших и проблема да се чудя какво. За вкъщи бих я взела също по принцип, но ще изчакам някой следващ панаир. Simple Smile Макар че списъкът ми с детски книги ще си е все така активен и приоритетен..

# 137
  • Sofia
О, да, Сиси, намерих щанда, но както писаха и други - беше свършила играта.
Обаче пък докато ги издирвах, се получи комично... На два щанда питах преди да ги намеря и като кажех "Клуб 2%" и на двете места започваха да ми обясняват какви отстъпки правят.  Joy

# 138
Не можах да хвана намалението в Карфур, а много искам една книжка, че цената и никак не ми допада. Дали я продават в Карфур въобще?
Тази е.
В Карфур наскоро пак имаше такова голямо намаление, явно го правят от време на време, мога да се надявам, че някой ден в бъдещето пак ще има.

# 139
  • ГОре на черешата...
Леле, чак на 10-та страница ви намирам Crazy...приемам идеи за 6-годишен читател и почти 13-годишен "гълтач" на книги, че вече се изчерпах...

# 140
  • Варна
Докато надникна и сте изписали 1/5 от темата! Поръчах "Флейтата", две от манга енциклопедиите, че нашият батко иска нещо за динозаври и няколко книжки за Петсън и Финдъс. Тези дни ми се ходи в книжарница да подуша малко хартия и да се вдъхновя за още нещо.

# 141
nraykov, много, много благодаря за страхотния автограф и подаръка! Hug Нямам търпение да подаря книгата! Весели празници и много усмивки и във вашия дом желая!

mari_eta, ти ги знаеш общо взето, но се сещам за малкия, ако не си видяла новата поредица на Griffin за Вълшебника Захариас, макар че аз още не съм я виждала, доста се похвали тук.. А за баткото нещо по-луксозно като за подарък се сещам за Избраните творби на Т. В. Спивет или, ако все още нямате трите книги на Стивън Хокинг..

allana, правят да, трябва да се следи, макар че последното им намаление 25% не беше за всичките им магазини. Аз пък се ядосвам, защото имах и отделно талони за 10% отстъпка при пазаруване в Карфур до някой си януари, но не бях ги разгледала детайлно и реших, че няма да важат при промоции. Сега тъкмо видях, че важат и щях да намаля книгите общо с 45%, но здраве да е..

tsankova, чяакаме да се похвалиш и с други книжки от подушените. Wink

Хубава седмица на всички желая! Hug

# 142
Aз направих  поръчка за Коледа в нашата местна книжарничка :

Скрит текст:

Освен тези взех и някаква за приказки :

Скрит текст:

И това за капак :

И това за подарък : http://www.fiut.bg/book/chudesata_na_sveta

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 09:05 от petq B

# 143
Ние в неделя стигнахме до панаира.В неделя се заредихме в 10 без 5 и направяхме отварянето на щанда на Колибри и Дамян Яков. Запознахме се с преводачката на "Конрад или Детето от консервената кутия", която продаваше на щанда на Емас. Щяхме да се върнем за автограф, но се разсеяхме. Марти всички книги, които и показах много си ги хареса.
Сдобихме се с :

+ картите от малкото таласъмче. НРайков го намерихме много лесно по обяснението на Сиси.
Марти следобяд само си ги преподреждаше и им се радваше. Поиграхме с картите и започнахме Коледния Никола. Много хубава книжка както всички от поредицата.

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 10:38 от galia_mi

# 144
Привет, аз ходих и с децата на панаира (голяма грешка!, защото оставихме още сума ти пари  Mr. Green), взехме Коледа с Малкия Никола, Коледа в гората, По Коледа се случват чудеса на Павлина Делчева-Вежинова, Жирафът, пеликанът и аз на Роалд Дал и някаква за Франклин, плюс тази, която беше на чудесната цена от 16 лв.

Аз също много благодаря на Николай Райков за чудесния автограф, който даде на моите момчета и за картите, с които вече играхме няколко пъти четвъртата игра (засега най-лесно нея обяснихме на малкия ни таласъм).

На Фантасмагория хванахме в игрите на деня (-30%) точно една, която отдавна искахме да имаме (Атлантида) и мъжът ми тайно остана след нас да я вземе за големия като подарък от едната баба за Коледа. Малкият пък се тръшна за една друга настолна игра там, която просто е за по-големи деца и няма как да я разбере, та стана голяма драма. Докато се успокоявахме и уговаряхме, съм си пропуснала смс-а за изтичащата синя зона, та се изръсихме и с 32 лв (по-добре да бях взела играта, която излизаше толкова пари  Twisted Evil).

После се оказа, че библиотеката не работела на 14-ти, та дребният и за това се разсърди  Rolling Eyes

Скрит текст:
Но въпреки всичко прекарахме добре - започнахме деня със закуска в градинката на НДК с маслени гевреци и завършихме с Коста кафе за коледни топли напитки, където си разгледахме на воля книгите, дребният изпя малко песни на публиката от околните маси (като напр. La Cucaracha, която съм го научила на испански, само съм заменила марихуана с цигара  Mr. Green Simple Smile) и така - беше весело.

За мен:

Първата беше 14 лв., а втората - 8 лв и съм много доволна:
Скрит текст:

# 145
Благодаря на всички които пишат в тази хубава тема. Аз пише изключително рядко , но пък ви чета редовно. Благодарение на вас разбрах ,че е издадена още една книжка на любимия ни Финдъс. Заедно с нея купих и ето тази:
http://www.fiut.bg/book/bqloto_meche_pongo
Ще ги сложа под елхата ,заедно с бялото полярно мече, шейната и разни лакомства. За Никол.

За големия:
http://www.zlatnoto-pate.net/bg/catalog/read/korabi/
 и подарък естествено.

Момичета къде ходите да четете книжки, в коя библиотека? В нашата кварталната не е много уютно и няма нови книги. Хич не обича да чете книги големия. Направо се чудя дали да не го заведа в Националната библиотека да си избере нещо сам. Или да почете там. Аз толкова обичам да чета, чета и почти всеки ден на малката, но баткото.... Голяма мъка ни е това четете. Предлагам книги на различни теми ,но уви. Хич не  се радва на книги като подарък. Но аз не се отказвам.  Grinning

# 146
  • Sofia
Аз под елхата, демек от дядото Коледа ще сложа нови книжки, но за НГ ще подаря и стари, а и не само коледни/зимни.
Скрит текст:
И понеже Андреа няма конкретни поръчки за стареца (освен книги) ми беше лесно - взех неща, които знам, че ще се ползват - Лего, домино - дроби, глобус, танграм или тетрис (което е пристигнало от двете), малки куклички с аксесоари.

Вела, подозирам, че говорят за Столична библиотека, такива икейски столове по кварталните библиотеки не си представям, пък знае ли се.  Thinking
В наша квартална има масичка и столове, има и няколко компютъра, та и там би могло да се седи, докато не се ползват, но пък ние стоим там само докато избирам и прегледам книгите. Близо сме и си четем в къщи.

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 21:43 от Morena

# 147
Нашата кварталната е ужасна. Не е отоплена и не е много уютно. А и няма нови книги.От години  не са зареждали.

Не е много по темата ,но да попитам. Искам да  купя карти Уно. Но не мога да се ориентирам. Различни цени ,модели. Искам да са класическите карти. В нета са  по 8 лв. А разни хора ми казват ,че има и по 3 лв. от левчетата. Има ли разлика?

# 148
Ето на това клипче се вижда добре обстановката в обновената зала за най-малките в Детско-юношески отдел на Столична библиотека.
http://www.youtube.com/watch?v=1dCKRwmelqA

# 149
Ето на това клипче се вижда добре обстановката в обновената зала за най-малките в Детско-юношески отдел на Столична библиотека.
http://www.youtube.com/watch?v=1dCKRwmelqA

Страхотна е, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт