Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 9, Коледна

• 57 053
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • у дома
Да,супер е-една от любимите ни,подходяща е за деца 5-7,максимум 8 години  Peace

# 451
Тези книги-загадки на Фют, които купихме, се оказаха пълна обсесия за сина ми. Снощи четохме първата до 11 без нещо, днес едва отлепи за училище. Днес втората подхванахме, допреди малко смятахме и четохме. Изобщо не му е за възрастта, той е на 6 г., а има задачи с НОК, умножение, деление, мислех, че няма да му харесат - не познах.

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 22:21 от Анонимен

# 452
Да,супер е-една от любимите ни,подходяща е за деца 5-7,максимум 8 години  Peace
Потвърждавам! Тази също е много хубава - http://www.colibri.bg/knigi/342/-larousse-moqt-pyrvi-larousse-na-vyprosite Не знаех, че са Colibri са ги преиздали, липсваха от много време, браво!

# 453
  • у дома
Потвърждавам! Тази също е много хубава - http://www.colibri.bg/knigi/342/-larousse-moqt-pyrvi-larousse-na-vyprosite Не знаех, че са Colibri са ги преиздали, липсваха от много време, браво!

Тази за въпросите не са за съжаление  Peace

# 454
Тази за въпросите не са за съжаление  Peace

Аз първо мернах само при датата на издаване 2014 г. и реших, че вече е налична. Но сега се вгледах и според мен, съдейки от това, което пише на линка, предстои - на 17.03.2014 г. Дано, че ще ми вършат чудесна работа за хубав подарък на по-малки дечица, когато се чудя.. Ние ги имаме и двете и се четат и препрочитат многократно!

# 455
  • у дома

Аз първо мернах само при датата на издаване 2014 г. и реших, че вече е налична. Но сега се вгледах и според мен, съдейки от това, което пише на линка, предстои - на 17.03.2014 г. Дано, че ще ми вършат чудесна работа за хубав подарък на по-малки дечица, когато се чудя.. Ние ги имаме и двете и се четат и препрочитат многократно!

А аз понеже съм преуморена от работа,въобще пък и не обърнах внимание,че ще я преиздават  Embarassed

# 456
  • София
Момичета да ви споделя НЕ купувайте тази книжка:

Взехме я уж малкия да учи буквите,закачихме огромния и иначе шарен плакат /приложение от кнаижката/ на стената с цялата азбука с картинки към всяка буквичка и чак тогава взех да го разглеждам.Преглътнах ананаса за А, вазата за В и одеалото за О, вместо някои доста по познати и според мен хубави буквички,но когато Ники ми каза виж мамо Ю - патица аз останах ей така  #Crazy  за буквата Ю са сложили снимка на патица и са написали ЮРДЕЧКА. Моите уважения към диалектните форми на езика ни,да съгласна съм,че са богатство,но свършиха ли се картинките на Ютии.Изумих се,вътре също не е много хубаво направена и ако и останалите от поредицата са така...

# 457
Днес взехме това:

Първо за гатанките да кажа, че не съм очарована. На мен поне ми се виждат доста сложни повечето от тях. Аз седя и се чудя като ми ги четат и изобщо не мога да схвана асоциациите.
Реших да взема една за Петсън и Финдъс да ги пробваме. Тази ни е единствената и я избрах напосоки.  Ще видим дали ще й хареса.
Последната е със стикери разбира се Mr. Green Но пък много ми харесват всичките от поредицата. Има страшно много стикери и е интересно как ще ги подредиш нещата.

# 458
Бухтичка, откъде взе Crazy City? Аз преди време я видях в Хиполенд, но ми дойде малко скъпа и я оставих за по-нататък, но от тогава пък не съм я виждала на други места?

# 459
Бухтичка, откъде взе Crazy City? Аз преди време я видях в Хиполенд, но ми дойде малко скъпа и я оставих за по-нататък, но от тогава пък не съм я виждала на други места?
Аз съм във Варна по принцип Simple Smile
Иначе имаме тази от Orange - http://www.hoorayforcrafts.co.uk/media/catalog/product/cache/1/i … g_book__19451.jpg
Тази от днес е малко по-различна, но малката много харесваше предишната и затова я взех. Иначе я намерих в Сиела, но пак във Варна.

И само да се похваля, че вече даже успяхме да прочетем за Петсън и Финдъс, аз останах приятно изненадана, а и малката я изтърпя до края, май й хареса Simple Smile Ще взема и други със сигурност.

# 460
  • Sofia
Бухтичка, Петсън и Финдъс са всеобщи любимци и на деца, и родители.  Simple Smile
Да не пропуснете и филмчето/тата.  Grinning

Честити придобивки на всички!  Simple Smile

# 461
Бухтичка, Петсън и Финдъс са всеобщи любимци и на деца, и родители.  Simple Smile
Да не пропуснете и филмчето/тата.  Grinning

Честити придобивки на всички!  Simple Smile
Знам, знам, навсякъде ги хвалят и тук ми ги препоръчвахте и най-сетне взех да пробвам Simple Smile В общи линии вече като вляза в книжарница не гледам нещо за мен си или просто да зяпам каквото и да е, а направо търся какво ще е подходящо за малката. Е, тя все още няма огромен ентусиазъм и все така си стои на кочаните с касови бележки, но мисля, че все нещо ще й допадне Simple Smile
За филмчетата не знаех, ще ги потърся и тях  Simple Smile

# 462

Пак за Япония в минали векове.

# 463
  • София
Morena , къде да търся филмчето за Петсън и Финдъс,имаме почти всички книжки,две само взехме от библиотеката и двамата много го харесваме този котарак,но с намирането на филм не се справям  Sad

# 464
  • Sofia
hetera, в гугъл разбира се. Simple Smile
Каквото и да търся, първо за Гугъл се сещам и много рядко не ми е вършил работа.
Така например си обзаведох цялата детска библиотека.  Grinning

Само първия филм го има за сега в торетните.

Общи условия

Активация на акаунт