Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 9, Коледна

• 57 051
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте. Напомням за тези, които искат Бърборино, че в момента е наличен пакет 12 броя 2013 г. Поръчах го заедно със "Защо трябва да се грижа за природата?" и "Приказки за рицари + забавни игри".
Другите ни нови книжки са на английски. Тази поредица е с 10 книжки с прекрасни илюстрации. Shakespeare Story Collection ги поръчах за по-нататък, но синът ми като разгледа илюстрациите пожела да четем за Хенри V. Много хареса тази книга

Тук можете да прочетете или чуете басни за деца по проект "Синя икономика".
И малко извън темата - литературен конкурс

# 466
  • София
hetera, в гугъл разбира се. Simple Smile
Каквото и да търся, първо за Гугъл се сещам и много рядко не ми е вършил работа.
Така например си обзаведох цялата детска библиотека.  Grinning

Само първия филм го има за сега в торетните.

Hug Hug Hug
Мерси много,то и аз там търсих,но пишех финдъс,а не финдус и явно затова не намерих нищо:)
Днес ще го гледаме:)

# 467
От вчера:

За Петсън и Финдъс успяхме даже да я прочетем вчера вечерта Simple Smile За Маша и мечока не знам дали ще стане, тя не я е искала, аз я взех просто. И филмчето е гледала съвсем малко, не й е най-любимото. Но ще пробвам да й я предложа днес.

# 468
  • sofia
Намаление 20% на всичко до 31 март http://sokrat.bg/

# 469
Малката успешно се е запалила по Петсън и Финдъс, оставих я днес да си избере две и взехме тези:

Взехме и това ooooh!:

Честно да ви кажа и аз не разбирам какво пише в книгата, а дъщеря ми сигурно съвсем. Но в книжарницата й хвана окото заради моделите, които могат да се сглобяват и сега ще си ги прави Laughing Дано поне й влезе нещо в главата. То няма лошо да си има понятие от тези неща, но на нейната възраст едва ли нещо разбира за съжаление.

# 470
  • у дома
От вчерашния РД на дребен тези

Жасмин загледай ги-от колибри са-точно като за твоето момче са  Peace

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 00:49 от svetlaem

# 471
  • Sofia
Светле, да ти е жив и здрав Светльо!   bouquet
Честити ви придобивки!  Simple Smile

# 472
Жасмин загледай ги-от колибри са-точно като за твоето момче са  Peace

Светле, да ти е жив и здрав рожденикът!   bouquet

Част от тези енциклопедии сме ги разглеждали в Столична библиотека (за цивилизациите и изобретенията), но ми се сториха сложни за малкия миналата година.

Но като гледам, ще се поръчват, не устоявам на хубави детски книги.  Embarassed

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 09:59 от Анонимен

# 473
  • Варна
Светле, честит ти рожденник! Пожелавам му любопитството винаги да го следва по петите, а късмета и успеха да вървят с него рамо до рамо! И да си призная, завиждам му благородно за придобивките на Ларус. Ние имаме само две от тях (земята и динозаврите) и смея да твърдя, че са едни от най-хубавите, които имаме за деца под 8-9 г.

Ето я и нашата нова книжка от вчера:

# 474
Моето дете го влекът енциклопедиите,адски му е интересно.Имам тези от поредицата на 24 часа,една колекция на Мечо Пух и такива с пъзели.От скоро купувам и за п- големи деца,да вметна почти на 6г. е моето момче.Виждам,че сте посочили по-долу и други поредици,за което благодаря.Предпочитам да давам пари за книжки,от колкото за таблети и безмислени игри.Наскоро ще имаме РД-става на 6г. и съм в издирване на подходящо четиво,според детенце да е с планети или динозаври.Дайте съвети.Благодаря предварително. Laughing

# 475
  • у дома
Благодаря на всички за пожеланията!
Още се възстановявам от двудневния купон и търчане насам натам,ама важното е,че детето е доволно и щастливо...
И за да не е само спам-видях,че е излязла книга втора от поредицата Чудоземия ,та ще се поръчва за баткото,защото отдавна пита няма ли да излиза...

# 476
Здравейте,

преди дни купих на моята третокласничка "Голяма книга на българските владетели"

# 477
Честити книжки на всички! Hug

Светле, да ти е живо, здраво, много щастливо и винаги усмихнато порасналото момче!!   bouquetHug

Аз напоследък никакви книжки не съм купувала, макар че си имам чакащ списък кои да са следващите.. Просто имаме мноооого и за двамата, с малкия си препрочитаме караме ги на рафтчета.. А каката чете много и от електронния четец и има доста хартиени, които я чакат да прочете, затова изчаквам..

Предпочитам да давам пари за книжки, от колкото за таблети..
Според мен едното няма нищо общо с другото! Таблетът може да бъде и полезен, зависи колко и как се използва. Моите деца точно на таблет четат и разглеждат много енциклопедии и някои книги, такива, които са с много цветни илюстрации, pdf. По-конкретно, ако ти е интересно, заповядай в темата Детски електронни книги, има подходящи предложения и за вашата възраст, вкл. и енциклопедии.  Peace Та в този смисъл, дори се пестят пари от книжки, а и с електронен четец, още повече. Да не говорим, че така имаш лесен достъп и до много ценни стари или изчерпани книги.

Наскоро ще имаме РД-става на 6г. и съм в издирване на подходящо четиво,според детенце да е с планети или динозаври.Дайте съвети.Благодаря предварително. Laughing
Ако детето ти обича книжки с капачета, препоръчвам на изд. "Фют" от поредицата "Разгледай отвътре" - Светът на динозаврите и Космос.

Хубава, слънчева и успешна седмица! Hug

# 478
  • у дома
Сиси,то не е само до пестене на пари-има стари книжки,които са много хубави,но просто са неоткриваеми  Peace

# 479
Сиси,то не е само до пестене на пари-има стари книжки,които са много хубави,но просто са неоткриваеми  Peace

Предпочитам да давам пари за книжки, от колкото за таблети..
Според мен едното няма нищо общо с другото! Таблетът може да бъде и полезен, зависи колко и как се използва. Моите деца точно на таблет четат и разглеждат много енциклопедии и някои книги, такива, които са с много цветни илюстрации, pdf. По-конкретно, ако ти е интересно, заповядай в темата Детски електронни книги, има подходящи предложения и за вашата възраст, вкл. и енциклопедии.  Peace Та в този смисъл, дори се пестят пари от книжки, а и с електронен четец, още повече. Да не говорим, че така имаш лесен достъп и до много ценни стари или изчерпани книги.
Точно така! Wink

Общи условия

Активация на акаунт