Семейството за Коледа се стяга, Априлчето доволно се протяга :)

• 30 261
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • София
торбеста мечка, имаш ли подобрение от този сироп? А някакви странични ефекти като повишен апетит или наддаване на тегло извън определените кг. за 23 гест.с.?

# 91
rayahr, още не съм ги купила  Laughing другата седмица ще си взема и витамините,  newsm78 за сиропчето не спомена докторката да има такъв ефект, за витамините било възможно. затова каза да ги пия един месец и да видя дали качвам повече от 1-2кг да ги спра. аз съм си пълна по принцип, но е възможно и да не качвам въпреки това.  Thinking някои казват, че и от фолиевата киселина се дебелее, аз пия голяма доза все още и не виждам такъв проблем.

# 92
Киселините лекувам с газирана вода Михалково Peace
Кръвните изследвания ми излязоха в интернет. Хемоглобин, Еритроцити и Хематокрит са под нормата. Левкоцити, MCV и MCH са над нормата. Няма си на идея какво означава това.

# 93
За киселините знаете ли каква храна ви ги причинява? При мен се получават тази бременност от чесън, боб и леща, както и ако ям по-голямо количество храна наведнъж.

Предния път имах киселини само ако преям.

Та мисълта ми е, че с киселините може да се справите, ако установите от какво се предизвикват и съответно го избягвате. Дано не звуча поучително Confused

# 94
Скоро четох някъде, че образуването на коса при бебоците също може да предизвика киселини  Blush Peace

# 95
  • London
Киселини досега получих 2-3 пъти само и то при ядене на люти чушки кисели от буркан. Joy След първия път още схванах от какво е, но пуста лакомия, много ги обичам и така увеличих пътите на 2-3. Но говорим за някакви киселини от порядъка на 30 минути и после всичко само си отшумява. Та не се знае кога пак ще нападна буркана с чушлетата. Mr. Green hahaha

# 96
babyboopk, и аз имам подобни оплаквания, болката е високо горе от вътрешната страна на бедрата, аз го усещам все едно имам мускулна треска, а определено няма от какво. Също така като се понатоваря (след като съм изблизала цялата къща) много ме боли таза, сякаш съм клекнала 1000 пъти... Аз в понеделни сутрин съм на преглед и изследвания, чакам с нетърпение, защото предишната ни среща с мъника беше преди повече от месец  Simple Smile

# 97
  • Сидни
И аз имам киселини,
доста често, не съм забелязала да са от конкретни храни, май е като хапна повечко  Blush Ползвам талцид таблетките за дъвчене или суспензията.
Аз искам да попитам как стои въпроса с педиатъра на бебето- каква е процедурата по избиране, трябвало да идва вкъщи след изписването? Изобщо може ли някой да разкаже повече по въпроса с бебешкия лекар. А моят личен лекар играе ли някаква роля около бебето? newsm78

# 98
  • София
Здравейте,
можете ли да ми кажете какво означават следните изследвания-т.е какво ще изследваме? SGOT, SGPТ.
Аз пиех Пренатал на Джеймисън.не знам дали от тях, но като ги почнах и ХБ ми се вдигна.После ги спрях и падна. Питах док вчера нищо не коментира мая.Но каза, че не препоръчва да се пият витамини, защото това може да усложни раждането. Това съм го чувала и преди. Зарадвах се донякъде, защото не съм фен на синтетиката.
Хб ми е 116, но док каза, че не е нужно да приемам допълнително за сега желязо.Всъщност сега се сетих, че СУЕ -то ми е увеличено, и когато то се увеличи ХБ пада и обратното. Хм....
И левкоцитите са ми съвсем леко завишени,но и стойностите при бременните били други, а не тези които са описани в изследванията.Така, че не се притеснявайте.

Тези вирусчета и мен не ме подминаха. Но при мене е само течащ нос и нищо друго.Нито болки в гърлото , нито червено гърло, нито температура или кашлица.Затова пък детето почна да кашля и днес успях да я вмъкна и да я заведа при хомеопата.Сигурна съм, че не е нищо сериозно, но за мое спокойствие а и идват празници.

За педиатъра- ако ДжиПи-то ти е и педиатър можеш и него да избереш ако искаш.Иначе си харесваш един и се чувате с него.Разбирате се , че ще е той и когато родиш и се прибереш му звъниш и той мисля до 24 часа от изписването беше длъжен да мине и види бебето. Това посещение е Безплатно. Тогава ти носи и документи за попълване за избор на педиатър. И толкоз. Поне при мене беше така. Аз после си я виках всеки месец вкъщи за консултация, а не съм се размотавала с бебето из поликлиниката.Мисля че поликлиниката я поситехме когато станахме едва на 2.5-3г:)Много е удобно. но се заплаща посещението!

# 99
И аз да си изкажа мъката и болежките....онзи ден ми се запуши носа и леко ме дразнеше гърлото, вчера вече стана по сериозно а и ми се запуши едното ухо и почнах с бабините лекове - лайка, сода, мед, лук, чесън...не помогнаха и днес отскочих до лекаря. Само като погледна в ухото и подскочи, кръв, инфекция, ужас и веднага естествено - антибиотик Cry Сега погледнах упътването в тукашното пише - според преценка на лекаря, но според българското на подобен продукт-с противополказания за бременни:( Аз принципно избягвам лекарства, да не говорим за антибиотици, а сега ли точно ми се налага да ги пия....но не смея да рискувам с ухото, че да не стане по сериозно! Някой имал ли е подобен проблем? Аз най съм изумена , че всичко се разви за два дена newsm78

# 100
ох и на мен ми се запушва ухото периодично от 2 дни - след време отминава и споменах за това на ЖК онзи ден, но лекарката не реагира  Sick Ако продължава ще отида на УНГ..

# 101
киселини получавам най-често като прекаля със сладичкото  Embarassed Mr. Green и от лютеница, туршии съм забелязала, но рядко ги консумирам

# 102
И аз да си изкажа мъката и болежките....онзи ден ми се запуши носа и леко ме дразнеше гърлото, вчера вече стана по сериозно а и ми се запуши едното ухо и почнах с бабините лекове - лайка, сода, мед, лук, чесън...не помогнаха и днес отскочих до лекаря. Само като погледна в ухото и подскочи, кръв, инфекция, ужас и веднага естествено - антибиотик Cry Сега погледнах упътването в тукашното пише - според преценка на лекаря, но според българското на подобен продукт-с противополказания за бременни:( Аз принципно избягвам лекарства, да не говорим за антибиотици, а сега ли точно ми се налага да ги пия....но не смея да рискувам с ухото, че да не стане по сериозно! Някой имал ли е подобен проблем? Аз най съм изумена , че всичко се разви за два дена newsm78
.
  Страдала съм от ухо по същия начин даже имах от инфркцията намален слух
Не разчитай на бабини  лекове във случая много бързо се развива и е опасно
На всички антибиотици така пише и за моят така четох но после всички доктори казаха че не уврежда плода а инфекцуята е по опасна
И аз чакам да видя има ли някаква инфекция и започвам да пия даже се забавих но като нямам температура реших че не е опасно
Благодаря на всички за съвместите
И аз ще пускам в сряда кръвни да видим хемоглобина
Сега като съм болна предполагам че всички показатели ще са разбирани
Торбеста мечка чакаме хубави новини от срещата :Simple Smile

# 103
Торбеста мечка чакаме хубави новини от срещата :Simple Smile

Rolling Eyes Grinning коя среща, да не пропуснах нещо. иначе днес имаме с моя торбест личен празник - 10г от запознанството ни  1dating  Mr. Green петък 13-ти

# 104
торбеста мечка - Честит да ви е празника  Simple Smile. Не мога да определя от кои храни ми се получават киселините,но не е приятно определено.Ако продължават така ще си взема талцид.

Общи условия

Активация на акаунт