Първия път...

• 81 901
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Пловдив
А разбирате ли не рядко срещания вариант:
"Отказвам му секс, за да го накажа, че ..." не ми купи нови ботуши, не си прибира мръсните чорапи, не ми угоди на еди коя си прищявка и т.н.
или
"Поощрявам го със секс, за да се съгласи да ..."
Такива работи също са често писани по форуми и на мен са ми безобразно смешни, това да не е дресировка на домашен любимец, на който се подава лакомство, като изпълни командата.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 09:03 от poohito

# 1 171
"Отказвам му секс, за да го накажа, че ..." не ми купи нови ботуши, не си прибира мръсните чорапи, не ми угоди на еди коя си прищявка и т.н.
или
Такива работи също са често писани по форуми и на мен са ми безобразно смешни, това да не е дресировка на домашен любимец, на който се бодава лакомство, като изпълни командата.

След такива опити за дресировка чела ли си темите "Защо ме заряза " ?

# 1 172
  • Пловдив
Чудя им се.
На целите теми, да.
Забравих да довърша с казаното от Реми.
Чудя се да се смееш ли да плачиш ли на такива истории?

# 1 173
За съжаление наистина има периоди от живота, в които изобщо не ти е до секс. Например при нас след раждането на близнаците имахме много дълъг период на изключителен стрес, перманентно недоспиване, грижи, тревоги, страхове...дори сега 7 месеца след раждането им, все още не сме възстановили предишния си сексуален живот, който наистина беше много хубав. Много обичам съпруга си, уверена съм, че чувствата ни са споделени, но може би трябва да положа повече усилия и въпреки ежедневната умора, да намирам сили и за секс...обичам градивната критика и разбирам, че сте много прави...

# 1 174
или
Такива работи също са често писани по форуми и на мен са ми безобразно смешни, това да не е дресировка на домашен любимец, на който се подава лакомство, като изпълни командата.
Или ''не му давам секс защото не заслужава''.
Надежда,за мен има разлика между ''още не сме възтановили предишния си сексуален живот'' и ''почти година нямам никакво желание,за какво да се мъча,ще стои и ще чака''

# 1 175
След раждане се променят хормоналните нива и това често води до занижаване на либидото, което в комбинация с преумора, недоспиване и стрес води до "сексът е мираж".

Има и един друг момент, когато жената се чувства емоционално неудовлетворена, също не й е до секс.

# 1 176
Тарталет, разбира се, че има разлика. И все пак съм убедена, че няма вариант безпричинно почти година който и да е, да няма желание за секс с партньора си. Или има обективни причини като стрес, умора и прочие екстри в даден етап от живота, или връзката е на кота нула и само се губи време в старание да се поправи стореното...и обикновенно колкото по-бързо се осъзнаят, че раздялата е наложителна, толкова по-добре и за двамата партньори. Защото изневярата е само временно удовлетворение, после кризата става още по-дълбока...

# 1 177
  • Пловдив
Цитат
Има и един друг момент, когато жената се чувства емоционално неудовлетворена, също не й е до секс.
Това ми се е случвало. Тогава му обясних, че това, че отказвам не е, за да го накажа, а просто защото се чувствам нещастна. Беше в момент, когато сериозно се замислях дали не трябва де се разделим и ако беше решил да намери друга просто замислянето ми щеше да стигне до логичен край.  Laughing Отказване става въпрос в рамките на 1 седмица - 10-тина дни. Не говоря за месеци.

# 1 178
Ето тук примерно четох и ми стана интересно. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=543365.15
Защото в много от случаите мъжът каквото и да прави,жената желание няма.
Това като девствениците ''Той ще чака 2 години,мен какво ме бърка,аз нямам желание''

# 1 179
Тарталет, авторката на въпросната тема е била в период три месеца след раждане. Нормално е в този период да не е имала нужда и желание за секс по обясними причини.

# 1 180
По скоро отговорите тип ''Ехе моя чака цяла година,ти за едни 3 месеца се тюхкаш''

# 1 181
Прочетох цялата тема и само един пост открих с подобен текст, цитирам: " Каде си тръгнала с твойте 3 месеца, аз вече 10 нямам Sad . То накрая на деня съм като пребито куче, какъв ти секс "

Жената си е обяснила проблема (много подобен на моя в момента) и доколкото виждам хич не е хепи от това. Никъде не прочетох: не правя секс, защото моя не заслужава или - за да го накажа.

# 1 182
Тарталет все още няма деца и може само да предполага какво би и какво не би, друго е като ти е на главата. Аз пък не мисля, че като нямаш желание, трябва да играеш театро, че да не би да ощетиш по някакъв начин благоверния, едва ли не да се оставиш да те "изнасилят".

# 1 183
Да,нямам все още деца и нежелание заради стрес сме имали за няколко дни.
Наистина какво става в двойка,където година жената не желае,обаче и не иска ''да се изнасилва''?

# 1 184
Според мен, ако причините са преумора, стрес и грижи - жената въпреки проблемите си е необходимо да се постарае да съживи сексуалния живот у дома, за да не започне мъжа й да усеща липси и да гледа навън. Точно затова по-рано писах, че е време да се взема в ръце...
В другия случай - ако нежеланието за секс няма горе описаните причини, а е породено от криза във връзката, отхвърляне на партньора и прочие - тогава вече проблемите са сериозни и обикновенно изходът е раздяла.

А в случаите, когато жената не желае секс месеци наред по обективни причини - бременност, след раждане и прочие, май трябва да се постарае и да позволява да я изнасилват от време на време, да не се чуди после - ма това сега откъде ми дойде...

Общи условия

Активация на акаунт