Хайде, юнско мъниче, очакваме първото ритниче - тема 5

• 25 439
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро  Hug  bouquet
На мен изследвания за ХИВ, хепатити и тем подобни ми пуснаха още на първия преглед в 6г.с.
За окосмяването аз никога не съм имала кои знае какви косми къдито и да било и сега е така само забелязвам на коремчето няколко,но са много светли,дано да си остана в това положиние с окосмяването.
Gaggi бързо възстановяване мила и много почивка и спокоиствие и позитивно мислене.
Хубав  ден от мен smile3525 smile3525

# 136
Ами нищо, като трябва ще ги пуснем пак... Няма начин! Дори и да се плаща -10 лв струва не е фатално. Една позната сега скоро ще ражда и каза, че не са й пускали изобщо ХИВ, било пожелание. Но аз си мисля че точно преди раждането няма как да не й пуснат. Като се замисля на нея доста неща й спестиха -БХС, токсоплазмоза не е пускала, цитонамазка...

# 137
От друга страна аз съм параноя и предпочитам да съм спокойна относно изследвания- никога не бях правила за ХИВ и макар да знам, че не съм болна, докато излезнаха резултатите какви ли не филми ми минаха през главата  Joy Както и за останалите изследвания се притеснявах... Поне сега съм по-спокойна, защото всичко беше в норма. Нооо все още чакам БХС и пак се притеснявам Thinking

# 138
Аз от вчера съм с кафяво зацапване и болки в кръста,увеличих приема на Дуфастон и започнах но-шпа.Имам чувството ,че се появи след като на няколко пъти се поизнервих на дъщеря ми.Днес сутринта го нямаше,но преди малко пак се ядосах на дъщеря ми и й се развиках и усетих как ме заболя кръста и след малко зацапването пак беше налице.То малко ми е странно,че чак сега,когато станах 12 седмица,се появи,обикновено се появява в началото и после към 12та спират тези проблеми.Тъкмо си мислех,че нещата ще са наред,пък то пак тръгнаха на зле...

# 139
Благодаря ви за подкрепата   bouquet
Вече 20-ти ден съм затворена между 4 стени и имам чувството, че ще се побъркам  ooooh!

# 140
Gaggi много стискаме палци повече да нямаш такива проблеми  Praynig Знам какво е - нали и аз минах през това.
20 дни нищо не са и дано останат толкова. Че с първата ми бременност при мен бяха 5 месеца Sad Но минават, а после с малкия бонбон в ръцете всичко се забравя Simple Smile Важното е детенце да е здраво!

# 141
Леле, момичета, хич не ви завиждам, толкова време затворени  Shocked
Аз се разболях и не бях излизала от 1 седмица и ме хванаха лудите! Просто тази изолация, наистина не ми понася на нервите, не че е по-добре да се чувстваш като парцал по цял ден...
Аз си пия антибиотика и поне температура нямам, много ме притеснява, че ушите ми не се оправят, като глуха баба съм, заглъхнали, но не ме болят. Някаква идея какво мога да направя, за да им помогна? За носа - капки, за гърло - хапчета, но за ушите никой лекар нищо не ми казва  Sad
Хич не ми се иска да го пия този антибиотик цели 7 дни или пък, още по-сериозно...

# 142
Lidkata ти на ушен ходи ли ?Може да се налага да ти промият ушите ,след като премине възпалението.Иначе това, което от майка ми и баба ми знам за уши е растението дебела мара.Като бях малко много ми помагаше .Май няма да е зле  да си засада една саксия за спешни случай пролетта.
inski дано да е от повечето емоции ,почивай си  Hug
Аз днес съм кисела като лимон . smile3515 ,всичко и всички ме дразнят и то много  bash
Тези хормони ще ме побъркат направо.За капак и дребчо се опитва да се разболява ,нали имат тържество в сряда в градината ,та точно подходящия момент хваща  smile3511 .Цяла година го чака този ден ,дано го закрепя до сряда  Praynig

# 143
Gaggi, горе главата, не унивай Hug  Стискам палци и аз съвсем скоро с това принудително заточение м/у 4 стени да се приключи и  да не се налага повече  bouquet

Лелеее puhie и аз съм от породата на Lidkata и изпадам в тиха лудост ku-ku само при мисълта за толкова продължителна изолация...Отделно пък подобна идея ми дейсва настръхващо на косата заради дъщеря ми, която е свикнала изцяло само с мен и акълът ми не ражда как ще се справят с нея, ако се наложи болничен по-продължителен престой smile3511  Гледам да не си пускам такива мисли в главата обаче, щото  да се тревожа от хипотетични възможности само бих си вредила, нищо друго. Peace

inski, всичко ще се стабилизира, но наистина трябва да си пазим нервите Peace

Аууу, Мики, и аз съм в същата дискондиция като теб днес smile3560 Моето раздразнение обаче си има причина - просто ми е отпаднало от сутринта, а трябваше да чистя, сготвя, после към съм обещала на любимия да излезем да се поразходим и да накупим някои подаръчета.......с две думи няма шанс да си седна на гъзО, камоли да полегна, а такааааа имах нужда да прекарам по-голямата част от деня лентяйствайки. Бързо оздравяване на дреби! spoko

# 144
Благодаря Ви за подкрепата!При мен ситуацията е такава,че в градината има Варицела,която се проточи доста време и тъй като аз не съм я карала,прецених,че е по-добре малката да си стои вкъщи,но то и детето вече се изнерви да е само с нас иска си на градина,аз и съпругът ми имаме малък бизнес и си работим само двамата без почивка,майка ми и баща ми са далеч,а свекър и свекърва "НЯМАМ".И просто няма кой да погледне детето да го разнообрази,и тя започна да се дразни с нас,да се глези,а и аз имам нужда от малко почивка,но уви няма кой да ме отмени,дори и да съм си вкъщи сега след като се появи зацапването,мъжът ми пое и моята работа,но пак вкъщи си имам задължение,да сготвя на малкото,да му сложа да яде,да изчистя и т.н.няма как да се излежавам цял ден:)

# 145
Момичета, да ви питам вие кога сте решили да ходите на фетална морфология... в коя седмица? Ако някой е мислил по въпроса да сподели.
Аз днеска се шашнах леко. Излиза, че фолиевата киселина, която пиех до скоро, докато не свърши, е с минал срок на годност. Усетих се като си взех новата и я пия от седмица, при което се почна едно рядко щастие, съвсем без причина. Аз винаги съм обичала сухите храни, включително и сега и просто няма повод за такава реакция (даже през нощта ставах). Та като прочетох в нета, че това е от фолиевата киселина, се замислих, че с първата не съм имала никакви реакции, т.е. чудя се дали нещо наистина не е изветряла... За това изведнъж рязко ми се приходи на фетална морфология. Видях, че във Фемина има ФМ с посочени срокове 15 - 23 г.с. Ако отида към края на месеца ще съм 17+г.с.
Чудя се да запиша ли час или да изчакам по натам

Lidkata провери ги наистина тези уши
Gaggi  почивай си и бъди спокойна  inski  постарай се и ти да си почиваш, може и да имаш мноого работа, но това е сериозно (знаеш) и за това опитай да  отложиш някои ангажименти
мамчета, не се ядосвайте за глупости, пазете си нервите, ако вкиснете изяжте един лимон  Peace  върши работа, наистина

# 146
 Здравейте  Simple Smile
 Имам едно малко странно питане. Предната събота ми взеха кръв за БХС. Когато се обадих вчера за резултата, ми казаха, че моята проба въобще не са започнали да я изследват.
 Четох доста, а и питах няколко бъдещи майки (по-осведомени от мен) дали е нормално да е минало толкова време. На практика това е само седмица (разбрах, че при някои момичета се чака до 10 - 14 дни). Това, което ме озадачава е, че все пак става дума за кръвна проба. Колко време може да издържи, без да се изследва?
 Извинявам се за тъпите и параноични въпроси  Embarassed

# 147
Два дни не съм писала ,а сте изписали толкова много  Heart Eyes

# 148
  • София
Дубрутрууууу
Gaggi Hug Hug Hug
chilimura за 2ата ФМ си записах час при Марков за 27.1 - тогава живот и здраве ще съм 21 седмица и 4 дни  Peace втора ФМ се прави в периода 18 - 22 седмица като оптимално е 20 - 22 Peace
днес ще пускам втори изследвания на кръв и урина и утре съм на преглед - вече нямам търпение Crazy
желая Ви спокойна, слънчева и усмихната нова седмица и само хубави новини Praynig Peace  bouquet

# 149
Момичета добро утро! Някой знае ли колко пъти се пускат изследвания по време на бременността  Thinking Аз тъкмо си мислех, че скоро няма да пускам, ама като чета, някои вече за втори път ще пускат...
atadar Какво се пуска пак - ПКК, урина newsm78 Първата ФМ кога е - на БХС ли?

Общи условия

Активация на акаунт