Хайде, юнско мъниче, очакваме първото ритниче - тема 5

• 25 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Това е темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496697.0, в нея е обяснено подробно,има и телефон,но темата е започната през 2010 година и не знам дали координатите са актуални.При всички случаи утре смятам да звънна и ще споделя.

# 661
  • Варна
The same myself, аз моля да бъде вписана на първа станица.
С термин - 24 юни и  stork-boy

# 662
  • Пловдив
The same myself, и аз моля да бъда вписана на първа страница с термин 17 юни, като полът ще доуточнявам допълнително, че до сега само за едното бебче два пъти различно инфо получавам, а за другото мъгляво  Laughing Wink Hug

# 663
Мами имам спешен въпрос newsm78 ампулите за коса които са за възтановяване и растеж вредят ли на бебчо??
Започнах да ползвам по 2 на седмица вчера сложих за първи път но не ми е спокойно да продължавам или не..моля ви ако знаете нещо по въпроса да ме посъветвате Peace Hug благодаря ви  Heart Eyes

# 664
Здравейте, Честита Нова Година и от мен! Нека на всички ни да донесе най-голямото щастие Hug
И аз днес бях на преглед, всичко ни е наред даже вървим с една седмица напред. Тежим 235 гр. и на 90% сме stork-boy
Пожелвам на всички само хубави новини!

# 665
Ето и моето инфо за 1 страница - гр.София, 11.06., момиче, трета бременност.  Тенкс! Peace

# 666
Момичета, прегледа мина чудесно. Всички изследвания са ни перфектни, за 1 месец сме пораснали с 5 см и вече сме цели 10  Heart Eyes Искрено завиждам на всички, които вече знаят пола на творенията си. Нашето е инатливо или срамежливо и днес тотално отказа да покаже какво има между крачетата си  Laughing , а така силно се надявах и трепнех  Crazy Ще ни кажат на следващия преглед, когато ще му мерят всичко обстойно. Цял месец чаках да дойде днешния ден, а сега ще чакам още цял месец  #Crazy Заръчала съм на таткото да му говори всеки божи ден как не е добре да е срамежливо и инатливо още отсега, и че е крайно време да се покаже  hahaha Повечето от Вас вече знаят пола, е ние ще го разберем чак в 6ти месец. #Crazy  Laughing

# 667
home21 е със сини гащи  stork-boy  Запомних, защото сме с еднакъв термин. Рядко пише. Затова вместо нея Peace

# 668
Здравейте, при мен розов щъркел, дано не се пребоядиса Simple Smile хахаха  Laughing

# 669
  • Пловдив
chilimura,докладвам,както бях обещала.На телефона на кабинета,за който бях писала не отговаря никой,затова звъннах направо в НКБ и си записах час за 17.01. при д-р Румен Маринов.

# 670
Момичета, здравейте! имам нужда от съвет..
За съжаление този гаден вирус за който толкова гов не ме подмина. Вече от няколко дни съм така. Нямам много температура, но имам кашлица. Снощи обаче започна много да ме дразни като дишам и ме кара да кашлям.Цяла нощ не съм спала от кашлица и започна да ме боли леко корема. Много ми е притеснено. Дали може да навреди на бебето? пия неща, които ми каза една лекарка предвид състоянието ми, но тази кашлица е много ужасна.Sad

# 671
На всички колежки по корем желая най-прекрасната година с най-незабравимите емоции, най-здравите бебчета с най-сладките бузки!!!

Mimka, като цяло е неприятно, но не мисля, че трябва да се притесняваш излишно... то не зная дали остана някоя от нас, която да не е минала през вируса последните месеци. Изредихме се всичките една по една. Щом си се консултирала с лекар и вземаш мерки по въпроса, просто трябва да изтърпиш да си мине някой ден и ще се оправят нещата. Успешно оздравяване!

Момичета, научих нещо ново, за което не съм знаела (първа бременност ми е). Една приятелка, която живее в щатите, ми разпрявя, че там не знаят такова нещо, на бебетата да се дава да пият вода. Друга, която е от Сф, също ми обясни, че от години има правило, че до 6-месечна възраст, се дава само кърма, никаква вода. Аз не знаех за това (но няма и от къде като не съм била майка)... но тук от приятелка, която скоро роди, зная, че детенцето все е с шишето с вода в ръката. Явно не всички са наясно с тази теория. Вие какво ще кажете, знаете ли къде е истината, предполагам е вярно, но добре че по случайност научих, иначе не бих се сетила, че не бива да се дава вода  newsm78

# 672
kety_2006 и аз си записах час там при Велковски. Според мене при лекарите от тази болница е най - подходящо да се прави този преглед. Тогава ще съм 23 седмица.... надявам се да не е късно

# 673
  • Шумен
И аз бих желала да се включа на първата страница термина ми е 29.06 втора бременност още не знаем пола,но като го научим ще кажа допълнително  Wink

# 674
  • Шумен
На всички колежки по корем желая най-прекрасната година с най-незабравимите емоции, най-здравите бебчета с най-сладките бузки!!!

Mimka, като цяло е неприятно, но не мисля, че трябва да се притесняваш излишно... то не зная дали остана някоя от нас, която да не е минала през вируса последните месеци. Изредихме се всичките една по една. Щом си се консултирала с лекар и вземаш мерки по въпроса, просто трябва да изтърпиш да си мине някой ден и ще се оправят нещата. Успешно оздравяване!

Момичета, научих нещо ново, за което не съм знаела (първа бременност ми е). Една приятелка, която живее в щатите, ми разпрявя, че там не знаят такова нещо, на бебетата да се дава да пият вода. Друга, която е от Сф, също ми обясни, че от години има правило, че до 6-месечна възраст, се дава само кърма, никаква вода. Аз не знаех за това (но няма и от къде като не съм била майка)... но тук от приятелка, която скоро роди, зная, че детенцето все е с шишето с вода в ръката. Явно не всички са наясно с тази теория. Вие какво ще кажете, знаете ли къде е истината, предполагам е вярно, но добре че по случайност научих, иначе не бих се сетила, че не бива да се дава вода  newsm78

Относно водата аз на моята дъщеря вода й давах по няколко лъжички понеже беше изцяло на кърма и колкото да си изплакне устичката да не се получат афти и аз бях чула това че някой са зЗА даването на вода други напълно я отричаха но аз така бях решила а и тя изобщо не искаше да пие затова само с лъжичката според мен бебето само си показва и ще си прецениш какво да правиш  Wink   Hug

Общи условия

Активация на акаунт