Децата Везни

• 767
  • 9
  •   1
Отговори
Търсих подобна тема, но намирам само за жени и мъже. На мен ми е интересно как се справяте с вашите деца Везни и изобщо дали тази нерешителност и мудност е черта от характера им или е въпрос на темперамент?
Понеже моите са двама и понякога ме побъркват с тяхното туткане и мъдрене. И вашите ли са така? И как се справяте с това. Аз съм много нервна и припряна и тяхната разсеяност ме побърква. От друга страна си представям аз как им действам на тях с постоянното си мърморене и опяване  Blush
Но ако  не им давам зор ще ходим винаги за втория час, без половината неща в раницата, че и без домашно, а всичко в къщи ще е наопаки. Иначе са ми много милички и добри, но понякога изпадат в нервни кризи и все си мисля, че вината е моя, че ги изнервям. Другото, което съм забелязала е, че никога не могат да изберат какво искат, а ако ги накарам да го направят бързо започва рев и тръшкане...Изглежда ще трябва аз да се променя, но как да стане това  newsm78

# 1
  • Пловдив
Здравей, и моето момче е Везни. Но той не е муден, нито нерешителен, точно обратното. Пълен е с енергия и сам си решава какво да прави и кога. При него само ме дразни това, че като типичен представител на знака си мени мнението на всяка секунда - тъкмо за нещо каже ДА, а след това вече е НЕ.  Close Това ме побърква, макар че не е ново за мен, защото майка ми е като него (същата зодия)  Mr. Green
Още е малък и не знам как ще е като ученик или в градината, но какъвто и да е - той е моят най-любим човек на света.

# 2
О, за любими е ясно - ще си ги обичам каквито и да са Simple Smile
Аз точно това менене на мнението имам предвид. Например отиваме на магазина за нещо сладко и се започва - искам това, не по-добре онова, а не може ли друго. Като им кажа - последно кое, казват не знам, каквото другия реши.
А за мудността - мудни са само когато ги карам да направят нещо, което те не искат Simple Smile Например да си оправят раницата - от обяд до вечеря може да им отнеме, или да си оправят стаята или да седнат да ядат Simple Smile Но ако за игра - овършават всичко за секунди Simple Smile 

# 3
  • Пловдив
Да, така е, ако не иска да направи нещо, се прави на леко разсеян, все едно не се говори на него. Но ако той иска нещо, ще има да повтаря, докато не стане на неговото.
Ами такива са си, но да са живи и здрави!
От споделеното от теб, ми стана интересно какъв ще е синът ни, като попорасне още малко.

# 4
По-голямата част от децата не знаят какво точно искат, не чуват подканията на родителите и са мудни и разсеяни, когато се отнася за  задължения, не знам защо го приписвате на зодията непременно.... Аз съм Везни и от дете съм супер организирана и последователна, изключително самостоятелна и винаги съм изключвала родителско вмешателство в решенията ми, което не значи автоматично, че Везни са такива.
В този сайт - www.astro.com  - има опция на няколко езика, но не и на български, давате на Мy Astro, влизате като гост, регистрирате детето и после търсите в опциите за различни хороскопи, детския такъв (даже мисля, че има 2 варианта). Изготвеният детски психо-портрет е относително верен.

# 5
  • Куциндрел
Хе, хе. Везни.Simple Smile))))))))
Те имат голям проблем с това да решат какво искат. Трудно правят избор между нещата, защото искат да не сгрешат и да направят правилния избор. За това не трябва да избират между много неща или да им се помогне с избора.
Другото с което се славят са с изблиците им на мързел. Хванели ги мързеливата вълна, няма сила, която да ги изкара от нея, докато не премине.

# 6
mariposa de noche, аз се чудя дали това е от зодията им или от темеперамент Simple Smile Дъщеря ми също е много организирана, внимателна, но това не важи за брат й. Никога не знае къде е, за какво е там, какво трябва да направи, как, защо Simple Smile 1 седмица носи в раницата си един учебник на госпожата, който трябваше да й върне. Всяка сутрин като го оставям му казвам - да не забравиш днес да го оставиш - Няма, мамо! И вечерта пак се прибира с него. Като го питам защо, ми казва, че забравил  #Cussing out Полудях направо. Накрая пак сестра му го остави на госпожата , иначе до сега да си го носи. По принцип си е такъв отвеян. Баща ми е същата зодия и винаги много съм се дразнела от тази негова отнесеност, майка го пращаше с бележка на магазина и винаги беше объркал нещо като се върне Simple Smile И сега си е такъв. Много се надявах децата да не се родят тази зодия, но не Simple Smile За момичетата наистина може да е различно. Поне 2-3 които аз познавам не са такъв тежък случай Simple Smile

# 7
  • Бургас
Момичета,давате ми надежда за моята забраванка.Имам нужда от търпение,много търпение.А навремето се славех с олимпийско такова,но тя е уникална. Crazy

# 8
  • София
Изобщо не вярвам в зодии. Имам една везна и един рак. Определено везната ми е много по-лесна за обгрижване - по-спокойна, премерена, уравновесена, послушна, организирана, по-тиха... Рачето ми не само е мудно, но и инатливо и има особености, към които се придържа и ща не ща трябва да се съобразявам.. Например, за да почне да се облича трябва да се подканя поне 10-тина минутки по-рано и то без да му се повишава тон, панталоните държи да си ги облече само и то в друга стая и никой не трябва да влиза докато това трае. Стискам зъби и се опитвам да не си изпускам нервите, защото тогава се сърди и става много по-бавно. надявам се, че с възрастта ще отшуми (на 6 е)

# 9
Баща ми е същата зодия и винаги много съм се дразнела от тази негова отнесеност, майка го пращаше с бележка на магазина и винаги беше объркал нещо като се върне Simple Smile
Типично по мъжки... все не разбрали и не знаели какво точно си имал предвид като си им поръчал нещо...
Няма как децата ти да са еднакви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт