Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 51 024
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
# 391
  • ВАРНА
Такааа,успях да намеря опция с чат и питах човека там дали може по-късно да я пуснат,той обясни че като я пуснат и е с номер на товарителница ще се свържат с куриера да доставят по-късно,въпросът е дали може да ми я доставят чак след 6.01? Някой да знае каква е практиката там?

# 392
  • Варна
Едно Лего за малки момченца, което ми изглежда интересно и е добре намалено на £12.67 :  http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0094J3FZA/ref=ox_sc_imb_mini … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 393
  • София
Същото лего очаквам тези дни от превозвача. Поръчах го преди около две седмици за 10 лири, а основната цена беше 15. Неясно защо сега го дават с 55% отстъпка и редовна цена уж 28 паунда. Иначе възлагам големи надежди на него, да привлече вниманието на малкия, който обожава и конструктори и колички.
Пф, кучето ми колко грозно изглежда на този ми аватар Sad

# 394
Здравейте момичета, простете невежеството ми, но това е втората ми поръчка от Амазон и много неща не са ми ясни. На 09.12 поръчах часовници за семейството ми с продавач Амазон с доставка до БГ за да пристигнат преди празниците. Датата за доставка е 16.12. въпросът ми е според вас как ще ми ги доставят с куриер или трябва да ги търся в пощенския клон. И къде виждате как е изпратена поръчката Ви? Интересува ме също мога ли по някакъв начин да проследя поръчката си? Предварително благодаря на отговорилите ми.  bouquet

# 395
  • Варна
много, много моля за помощ.
Имам пратка , която според амазан на 28 Ноември е била при Г.
до ден днешен я няма.Искат ми проследяващ номер на пратката.Къде в amazon.de трябва да го търся?
може ли да е това Sendungscode: 71331140305204
благодаря,

# 396
  • Варна
до ден днешен я няма.Искат ми проследяващ номер на пратката.Къде в amazon.de трябва да го търся?
благодаря,
Влез от профила си в поръчката, кликни върху проследяването и търси това :PAKETNUMMER

# 397
  • София
tinkarbel, може да пристигнат в пощата, в случай че нямаш номер за проследяване, а може и по куриер. Разбираш как са изпратени като влезеш в поръчката
1 Lieferung durch Hermes или DHL или друг куриер, ако има и номер за проследяване стои точно тук.

# 398
  • София
благодаря,

Излиза, че е доставена на 28.11. Ето по проследяването   Simple Smile

# 399
Отстъпка от 10% отстъпка за Warehouse Deals от тези категории на немския амазон. Няма код, приспада се автоматично. Важи до 31.12.2013.

# 400
Попаднах на това и много  се чудя и намалението е сриозно. newsm78

# 401
  • Варна
много благодаря, изпратих им скрийншот. Това ще ми е последния опит с немския май..

# 402
  • София
smurf, провери ли при пратките без име на получател?

# 403
tinkarbel, може да пристигнат в пощата, в случай че нямаш номер за проследяване, а може и по куриер. Разбираш как са изпратени като влезеш в поръчката
1 Lieferung durch Hermes или DHL или друг куриер, ако има и номер за проследяване стои точно тук.
Пропуснах да уточня, че поръчката е от Англия а не от Германия. Нямам номер за проследяване, ще изчакам до утре и що отида до пощата за да проверя. Благодаря все пак. Hug

# 404
  • София

Много е хубава, аз си я купих от сайта преди 6 месеца. Peace

Общи условия

Активация на акаунт