Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 50 915
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
260 е супер цена за този модел. От склада ли е, или не?
E от скалада е, но нали си има гаранция Blush Сега ще преговарям с ММ.

# 511
  • София
Teзи продукти, срещу цената на които са отбелязани и транспортни разходи - има ли начин да се избегне/минимизира? Някъде прочетох, че над 20Е - доставката е безплатна за Германия?
 С английския амазон как стоят нещата?
Пробвах с тези + Киндъл, но явно трябва да е от един търговец, това с 20Е + .
http://www.amazon.de/Massageb%C3%A4lle-Noppenb%C3%A4lle-75mm-Auf … id=A14EJU2RZ2VY7Z

По празниците очакват ли се промокодове, оферти?!

# 512
  • Балчик
260 е супер цена за този модел. От склада ли е, или не?
E от скалада е, но нали си има гаранция Blush Сега ще преговарям с ММ.
Нищо, просто ми стана интересно. Понеже аз върнах първата, която получих и си помислих, че ще я поправят и пуснат в склада. А може и да не е тя де. Peace

# 513
  • София
Teзи продукти, срещу цената на които са отбелязани и транспортни разходи - има ли начин да се избегне/минимизира? Някъде прочетох, че над 20Е - доставката е безплатна за Германия?
 С английския амазон как стоят нещата?
Пробвах с тези + Киндъл, но явно трябва да е от един търговец, това с 20Е + .
http://www.amazon.de/Massageb%C3%A4lle-Noppenb%C3%A4lle-75mm-Auf … id=A14EJU2RZ2VY7Z

По празниците очакват ли се промокодове, оферти?!

Няма как да избегнеш обявената цена за доставка, защото това е стока, която се продава от друг търговец, не от Амазон. Преди време някой се беше опитал да преговаря ако поръча повече бройки да плати само една доставка, но безуспешно.
Над 20евро доставката е безплатна за Германия, ако продавача е Амазон, т.е. не е обявена доставка в синьото поле в дясно.
Оферти има непрекъснато. Аз мисля, че януари ще има доста добри цени.

# 514
  • София

той за това е дуо, защото може или с изофикс, или с колани.

# 515
Моля за помощ Praynig От амазон де ми връщат 30 евро по кредитна карта. Картата не е на мое име! Отдолу на писмото с която ми възстановяват сумата има следния текст:
Eine qualifizierte digitale Signatur wurde dieser elektronischen Gutschriftsbestätigung beigefügt. Um das Zertifikat als vertrauenswürdig einzustufen, gehen Sie bitte wie folgt vor:
1. Klicken Sie auf "Unterschriftsfenster" rechts oben.
2. Es öffnet sich das Unterschriftsmenü. Erweitern Sie dort das Drop-Down Menü, blenden Sie die Unterschriftseigenschaften ein und klicken Sie auf "Zertifikat des Ausstellers anzeigen".
3. Klicken Sie in der Zertifikatanzeige auf den Reiter "Vertrauenswürdigkeit" und anschließend auf "Zu vertrauenswürdigen Zertifikaten hinzufügen". Bestätigen Sie mit "OK".
4. Stellen Sie in der Box "Kontakteinstellungen importieren" sicher, dass die Option "Dieses Zertifikat als vertrauenswürdigen Stamm verwenden" ausgewählt ist, klicken Sie auf "OK" und bestätigen Sie erneut mit "OK".
Не мога да разбера какво искат и трябва ли да правя нещо за да възстановят сумата?

# 516
За някакъв сертификат става въпрос. Искат да изпълниш стъпки с които да потвърдиш че е сигурен. Това е превода с преводача на гугъл на англ.

A qualified digital signature was attached to this electronic Confirmation of credit. To classify the certificate as trusted, proceed as follows:
1 Click "signature box" at the top right.
2 It opens the signature menu. Expand the drop-down menu there, hide the Signature Properties and click on "Exhibitor View Certificate".
3 Click in the Certificate Viewer on the "trustworthiness", and then click "Add to untrusted certificate". Confirm with "OK".
4 Make selected "Import Contact Settings" in the box, verify that "Use this certificate as a trusted root" option, click "OK" and confirm again with "OK".

Връщали са ми пари по кредитна, но не съм получавала такова нещо  newsm78

# 517
Имам поръчана безжична клавиатура от Амазон, изпратена с Кралските пощи без тракинг и попиляна незнайно къде по пътищата.
Има ли и други, които не са получили поръчките си от БГ пощи или Интерлогистика, които носят англ. поща в България? Не знам какво да правя. Амазон не могат да направят повторна пратка, подготвят ми рефънд, което никак не ме устройва, искам си клавиатурата. Има вариант да поръчам от друг търговец на Амазон маркетплейс, обаче междувременно ако дойде първата пратка какво ще правя?
Сто пъти съжалих, че не дадох адрес на превозвач. Досега щях да си я получа.

# 518
Имайте предвид, че пощи и куриери са претоварени по това време, като нищо ще "цъфне" след НГ.
Определено препоръчвам "втора поръчка" да изчака малко - след 6-ти януари вероятно ще се наваксат поръчките, които се губят насам-натам.
По опит от миналата година съдя.

# 519
Приложили са ми документ със сумата и адреса ми, може би трябва да им го върна обратно? Нищо не мога да разбера!

# 520
Аз още в чакане за намаления на детските столчета. )
Трябва ми категория 9-18кг.
По принцип дебна Kiddy, но ме устройва и друга добра и качествена марка.
Цена - към 100-150Е на намаление. Simple Smile

Аз си взех Britax Duo Plus Isofix в тази група. Едното го взех на 101 паунда, другото на 89 паунда. Трябва си сериозно дебнене, свършват за часове. Иначе съм доволна мноооого. Благодаря още веднъж и на Angel_Dust, която много ми помогна в избора

Аз си взех този: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AE2P3AG/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1  за 103п. в последствие, мисля, че го бяха намалили до към 98п.
Но наистина трябва следене. Успех! Simple Smile

П.П. Бритакс Еволва е намален на 80п. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AE2OO0Q/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1

# 521
Момочета от къде теглите книги за книдала,и може ли да се  зарежда книдала със зарядно  за телефон?

# 522
Момочета от къде теглите книги за книдала,и може ли да се  зарежда книдала със зарядно  за телефон?

Книги за Киндъл от читанка най-вече и конвертиране с calibre  Peace

Kambichka, съжалявам, но не мога да помогна повече. До сега не съм имала подобен казус.

# 523

Книги за Киндъл от читанка най-вече и конвертиране с calibre  Peace

Благодаря,а в какъв формат трябва да ги конвертирам?

# 524
Габко са сложили обява, че От 23.12.2013г. до 01.01.2014г на адевса в ДЕ няма да се приемат пратки, а имам поръчки, на които е зададен адата на доставка 30? Какво се случва с доставките в този период?

Общи условия

Активация на акаунт