Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 50 985
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Получих същия епилатор като на Eona и в момента го зареждам с такъв преходник http://www.electronics.bg/product_info.php?products_id=112937, но мъжът ми го включи, аз като пробвах първия път, не успях, може би е трябвало повече да натисна.

# 586
Именно, че преходника за амариканските уреди е с 2 дупки. Не виждам смисъл да се разхожда с кабел, аз имам няколко епилатора и четки и машинки за бръснене от ЮК, които с този от снимката зареждам. По компактен е и ми се вижда безсмислено да слагам от тези големите, които поне около нас по-трудно се намират и са по-скъпи. Побира ми се и в чантичката за съхранение на епилатора, а за другия модел в нея няма място. Амариканските чисто и просто компемсират по-близкото разстояние.
И аз за моя епилатор ползвам такъв черен мъничък, а за всички останали с 3 пина - показания бял.
Да, епилатора не е с 3 пина, с 2 е  , като нашите, но по-близки. И аз си го държа в торбичката на епилатора и  ми е много удобно.

# 587
drago_2008 показания от мен струва точно 2,25 лв. в Технополис. Не знам за какви по-евтини говориш.

Показания от теб ми е трудно да си представя как ще игнорира третия пин и ще можеш да го включиш в наш контакт.
Знам за какво говоря. Уредите за баня нямат 3-ти пин! Само два са кръгли като нашите, но по-приближени. Амариканските преходници до нас ги има на всякъде и са по 1 лв, основното, че са по-малки и влизат във всяка торбичка за съхранение на съответния уред - бръсначка, епилатор... Английките за тройника по-трудно ги намирам и по-често ми дефектират на всичкото отгоре newsm78
Самите англичани, които нямат двойка контакт в банята ползват това и често пишат в коментарите си недоволни що никой не ги е предупрадил, че им трябва  Joy

Ето и на четките как изглежда щепсела от ЮК

Ето и на Браун епилатор закупен от ЮК

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 19:05 от drago_2008

# 588
  • София
Teзи продукти, срещу цената на които са отбелязани и транспортни разходи - има ли начин да се избегне/минимизира? Някъде прочетох, че над 20Е - доставката е безплатна за Германия?
 С английския амазон как стоят нещата?
Пробвах с тези + Киндъл, но явно трябва да е от един търговец, това с 20Е + .
http://www.amazon.de/Massageb%C3%A4lle-Noppenb%C3%A4lle-75mm-Auf … id=A14EJU2RZ2VY7Z

По празниците очакват ли се промокодове, оферти?!

Няма как да избегнеш обявената цена за доставка, защото това е стока, която се продава от друг търговец, не от Амазон. Преди време някой се беше опитал да преговаря ако поръча повече бройки да плати само една доставка, но безуспешно.
Над 20евро доставката е безплатна за Германия, ако продавача е Амазон, т.е. не е обявена доставка в синьото поле в дясно.
Оферти има непрекъснато. Аз мисля, че януари ще има доста добри цени.
Ако купя повече бройки - доставката предполагам е същата?

Понеже ще си взимам обемист артикул (1кг) загледах снощи (v uktobg мисля беше), как ги тарифират, тази формула, по която смятат, крайния резултат се сумира с теглото (+2лв) - нали?
Пример:
 90смх15х15/6000  (два броя) = 6.75лв, отделно и за тегло (4лв за 2кг).  newsm78
Коя е границата, от която започват и обемът да начисляват?

# 589
  • Бургас
Точно днес щях да питам за преходник за една ел. четка Браун.  Simple Smile
Имам преходници бол, но са английски/шуко, но утре ще отида да потърся такъв малък.  Peace

# 590
  • София
drago_2008 показания от мен струва точно 2,25 лв. в Технополис. Не знам за какви по-евтини говориш.

Показания от теб ми е трудно да си представя как ще игнорира третия пин и ще можеш да го включиш в наш контакт.
Знам за какво говоря. Уредите за баня нямат 3-ти пин! Само два са кръгли като нашите, но по-приближени. Амариканските преходници до нас ги има на всякъде и са по 1 лв, основното, че са по-малки и влизат във всяка торбичка за съхранение на съответния уред - бръсначка, епилатор... Английките за тройника по-трудно ги намирам и по-често ми дефектират на всичкото отгоре newsm78
Самите англичани, които нямат двойка контакт в банята ползват това и често пишат в коментарите си недоволни що никой не ги е предупрадил, че им трябва

Ето и на Браун епилатор закупен от ЮК
Хора, не спорете. УК 3 пин то ЕУ преходник става за уредите с 2 пина, но по-малко разстояние от нашите. Ето това е зарядното на четка за зъби филипс с 2 пина (за баня) Peace Мимита, няма смисъл да търсиш нов  Wink

# 591
  • София
Пратки.де не затвориха ли? Мисля, че с тях веднъж получавах, но после затвориха и ми препоръчаха да ползван Габко. newsm78
Бъркаш ги с Доставки.де
Пратки.де

# 592
видях сайта им - не мога да се ориентирам..По-изгодни ли са от Габко? И Само с рапидо ли доставят в БГ?

# 593
Aganka, никой за нищо не спори!? Дамата писа какво ѝ трябва аз отговорих. Писах защо използвам амариканските - за да си ги побирам в пътните калъфи. Не писах, че не стават тройните това КЪДЕ го видяхте. После Bliss взе да тълкува и да пише за трансформатори и работата се разду. Ами спирам да пиша/отговарям и да помагам, на когото и да било. Направо ми омръзна  Tired всеки чете както му дойде от средата, отзад на пред и т.н.

Весели празници на всички Grinning

# 594
  • Пловдив
Моля, откъде мога да пиша на амазонци за объркана поръчка  Praynig Нещо са правили промени и не откривам съпорта!

# 595
  • София
Aganka, никой за нищо не спори!? Дамата писа какво ѝ трябва аз отговорих. Писах защо използвам амариканските - за да си ги побирам в пътните калъфи. Не писах, че не стават тройните това КЪДЕ го видяхте. После Bliss взе да тълкува и да пише за трансформатори и работата се разду. Ами спирам да пиша/отговарям и да помагам, на когото и да било. Направо ми омръзна  Tired всеки чете както му дойде от средата, отзад на пред и т.н.

Весели празници на всички Grinning
  Laughing Така е. Аз конкретно на Мимита отговорих със снимка  Hug Весели празници на всички и от мен  Heart Eyes

# 596
Здравейте,имам следния въпрос - при поръчка в предпоследения етап ми иска NAME ON CARD , CARD NUMBER. Това име на картата е името на ВИДА карта/мастер кард, Виза, или името на човека на когото е? И този номер на карта, кой точно номер, който е върху самата карта ли ?

# 597
Здравейте,имам следния въпрос - при поръчка в предпоследения етап ми иска NAME ON CARD , CARD NUMBER. Това име на картата е името на ВИДА карта/мастер кард, Виза, или името на човека на когото е? И този номер на карта, кой точно номер, който е върху самата карта ли ?

Името на притежателя на картата,номера на картата отпред-всички цифри последователно-без интервал между тях.След това валидността на картата
Ivan Ivanov (името)1000000000000001(номера на картата)

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 22:32 от m@msy

# 598

Името на притежателя на картата,номера на картата отпред-всички цифри последователно-без интервал между тях.След това валидността на картата
Ivan Ivanov (името)1000000000000001(номера на картата)

благодаря ти много  Hug

# 599
  • Пловдив
Момичета, моля ви  за съвет Praynig Този стийм моп заслужава ли си?

Общи условия

Активация на акаунт