Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №27

• 50 853
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Честита Коледа на всички!
От играчките, които поръчах това LEGO пожъна най-големи успехи. Сега Дядо Коледа има нови поръчки  Laughing

# 646
  • София
Търся голямо и хубаво лего, на много хубава цена, за мъж, ама явно непораснал. Че взе на бебетата лего-тата и те не могат да се вредят до тях. Питането и проблемът ми са съвсем сериозни. В чудо съм се видяла.
Вземи му големия полицейски участъкsmile3544
И в Амазон, и в MyToys съм го виждала намален на около 70-80E, тук е към 300 лв.

# 647
  • Абсурдистан
Благодаря ви много!
Ще му взема може би след нова година, когато ги намалят. Наистина сега не са добри цените.
Добре, че поне зебричката остана на децата, щото не може да е яхне........ Mr. Green

# 648
  • София
Да ви питам нещо за гаранциите. Имаме една  машинка за коса, купена е миналата година от щатския амазон, вчера с счупи, в сайта пише 2 години международна гаранция... на амазон ли трябва да пишем или?
За съжаление моя не си пази книжки и т.н., има само ордера от поръчката, който с пази в самия амазон....

# 649
Честита Коледа на всички!
Голями следпразнични намаления на играчки
http://www.amazon.co.uk/s/?_encoding=UTF8&bbn=4005232031& … %2Cn%3A!425638031

# 650
  • София
Моля ви, дайте линк, за да се абонирам за нюзлетъра в немския Амазон и да получа код за 10 евро. Актуално ли е все още?

# 651
  • София
Здравейте,
има ли действащ код за първа поръчка от немският амазон?Благодаря:)

# 652
Има ли тема за размени на неща от Амазоните?
И друго - пуснах този сешоар в Продавалника http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003SWZOJO/ref=oh_details_o05 … ie=UTF8&psc=1 , но как стои въпроса с гаранцията?  newsm78

# 653
Да ви питам нещо за гаранциите. Имаме една  машинка за коса, купена е миналата година от щатския амазон, вчера с счупи, в сайта пише 2 години международна гаранция... на амазон ли трябва да пишем или?
За съжаление моя не си пази книжки и т.н., има само ордера от поръчката, който с пази в самия амазон....
Не пишеш на Амазон, а я носиш в сервиза официалния с принтирана бележката за покупка (ордера). Поне така е за Ремингтън, Панасоник и Асус.

# 654
Има ли тема за размени на неща от Амазоните?
И друго - пуснах този сешоар в Продавалника http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003SWZOJO/ref=oh_details_o05 … ie=UTF8&psc=1 , но как стои въпроса с гаранцията?  newsm78
Важи за БГ с фактурата на Амазон.

# 655
drago_2008, това сигурно ли е? Къде мога да проверя? Да не стане така, че да излъжа купувача..

# 656
drago_2008, това сигурно ли е? Къде мога да проверя? Да не стане така, че да излъжа купувача..
Еми щом съм писала, значи съм проверила. Където за всяка марка се проверява - звъниш на официалния представител.

# 657
Някой от ползващите Philips HX6311/02 Sonicare for Kids може ли да споделите от колко годишни ги дадохте на децата. Днес най-накрая поръчах една за почти 5 годишния батко. Видях, че едната глава е за 4 г, а другата за 7 г. Чудя се обаче дали малкото няма да пищи и то, а е на 3 г... а и цената от 56 лв много ме блазни да взема и за него  Thinking

# 658
Момичета, я да ви питам  Crazy  На 20ти поръчах един обектив, който ще изпратят след Нова година и все още е със статус Noch nicht versandt. Но днес реших да вляза и о, чудо обектива е по-евтин  Mr. Green Разбира се поръчах по-евтиният и сега искам да отменя старата. Поръчката от 20ти все още има надпис за отмяна, но ме притеснява дали са блокирали парите? Имам един единствен и-мейл от тях, когато направих поръчката на 20-ти... newsm78 Има ли начин да разбера?

# 659
Момичета, я да ви питам  Crazy  На 20ти поръчах един обектив, който ще изпратят след Нова година и все още е със статус Noch nicht versandt. Но днес реших да вляза и о, чудо обектива е по-евтин  Mr. Green Разбира се поръчах по-евтиният и сега искам да отменя старата. Поръчката от 20ти все още има надпис за отмяна, но ме притеснява дали са блокирали парите? Имам един единствен и-мейл от тях, когато направих поръчката на 20-ти... newsm78 Има ли начин да разбера?
Ами ние няма как да ти кажем. Звънни в банката и ги питай за движенията няма как по друг начин да разбереш. Ако са блокирани или ще ги разблокират като им представиш копие за направената поръчка и канселирането ѝ или ще чакаш до 45 дни да падне сама блокировката...

Общи условия

Активация на акаунт