Добре дошли СЕПТЕМВРИЙСКИ мами 2014!

• 38 193
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря ти Hug
Проблема,е че аз нямам закъснение.Имах проблем и декември имах липса на МЦ. и сега ми е сложно да преценя.На 9.01.преди първият тест с мноого бледата чертичка ходих на гинеколог и разбира се нищо не се видя.Сега се чудя кога да отида и кога точно ще чуя тупкащо сърчице в 6 г.с ли беше? Embarassed срам как съм забравила

# 481
Здравейте, момичета!
Не съм писала отдавна, но ви чета редовно.
Честито на новите мами - лека и безпроблемна бременност!
Първо да ви споделя, че бременността ми продължава да бъде без много симптоми, освен, че имах киселини за няколко дни, много неприятно между другото. В началото си мислех, че просто ми се гади, защото никога не съм имала киселини и не знаех какво  е чувството. Вече всичко е наред, но остана нежеланието ми да пия кафе, което много обичам и непоносимост към някои миризми.
Сега съм със запушен нос и кихам по цял ден. Зная, че може да се приемат хомеопатични, затова си взех Инфлуцид.
Тази седмица съм на преглед, вече съм в 8 - ма седмица и се надявам на две сърчица - стискайте ми палци.
Хубава и успешна седмица!

# 482
  • София
TreasuryS, стискам палци за две сърчица  Praynig Hug
Чефи, сърчице след 7-8г.с.  Peace

# 483
Още нови попълнения Simple Smile
Честито за двете чертички   bouquet

Аз продължавам с болничните и до края на тази седмица и се надявам всичко да е наред и то следващата на работа, че ще ми е терсене после. Голямо обикаляне имах и днес, та може би и нормално отново имам няколк капки кръв. Оказа се, че личната не може да ми издаде болничен, а трябвало гинеколога със съответната диагноза, та после както си и бях по план ходих и при нея.
Категорично заявявам, че не препоръчва гинеколога Мадлена Найденова от поликлиниката в Младост - отново и беше трудно да види бременност с коремния ехограф, но все пак се виждало. Искаше да ме вкарва в болница заради кървенето, а после ми каза, че кървенето може да е и защото е "кухо яйце"(категорична съм, че на бременна жена не трябва да се говори така, освен ако нямаш силни опасения, че е точно това)
Реших да не й се връзвам, предполагам, че ако е имало нещо такова на вагиналния са щели да го видят.

И на мен ми се гади и само с тесто се оправят нещата, но гледам да не злоупотрябвам. Готвя на мм, но изобщо не мога да си ям нещата и вече всичко ми мирише доста силно и бих казала неприятно Sad Пия сок от портокал, това ми помага, добре е да е домашен, но мен лично не ми се занимава и си купувам.

# 484
  • София
Абе какви са тия доктори  Rolling Eyes Shocked #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 485
  • ул. "Мечтание"
Здавейте, дами!  Hug

matsutka, Kolibri86, 4efito, добре дошли! Леко и безпроблемно бременеене!

tedi772, добре дошла и на теб!  Hug Много се радвам, че ще има още една мама, на която ще ѝ е трето детенце. Simple Smile

Каая, надявам се всичко да е наред при теб и неразположенията скоро да отминат! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Чета за "изпреварващи" и "изоставащи" бебета и мигам на парцали...  Rolling Eyes Какви ги дрънкат тия доктори?! На този етап, до към 10та седмица, е времето в което чрез ехографския преглед се засича кога е термина, тъй като, освен ако жената не е доказана овулация, няма как да се знае кога точно е станало оплождането. Дразня се адски много, че не се съборазяват с това и с различната дължина на цикъла при различните жени.  Crossing Arms А тези неща са изключително важни. За изоставащи бебета може да се говори едва на последващи прегледи, не на първия.  Rolling Eyes

За пола - всички ме редят за момиче... Чак започвам да се дразня вече!  ooooh! Crossing Arms Аз нямам никакви претенции, даже не искам да знам пола преди раждането. И предните пъти не исках да знам, изрично казвах на лекарите и те изрично все пак си ми казваха.  Crazy Надявам се този път поне да ми удовлетворят желанието.

Големия ми син е раждан в Токуда при д-р Герганова. От болницата като цяло съм доволна, от лекарката не особено много. Но и това беше преди 5,5 години. Може да е задобряла! Все пак вероятно не бих повторила, ако някога се случи да съм в София раждаща. Simple Smile Във Варна съм се спряла на Майчин дом, да не кажа, че другите две родилни въобще не подлежат на обсъждане. Такива лоши битови условия не мога да изтърпя дори за най-готиния лекар на тоя свят. Sick

Изчезвам сега... Вероятно съм пропуснала нещо, ама здраве да е. Simple Smile Хубав ден на всички!  Hug

# 486
Благодаря ти matsutka тогава ще трябва да почакам
Наистина има много доктори не заслужаващи да се наричат така. Надявам се всичко да е наред при теб Каая
Аз за сега ще ходя при доктора който ме изражда първият път,но при него се ходи на частно и не води ЖК

# 487
Espa, правих пренатест точно като алтернатима на АЦ, излязоха ми резултатите за 10 дни, не съм ползвала намаления, защото не съм го правила до 9 г.с. Малко ми омръзнаха коментарите относно финансирането-въпрос на приоритети, реших че спокойствието ми струва 2500лв и абсолютната безопасност на бебка. Плащаме разсрочено към ОББ, пиша ти за финансовата страна, защото във форума преди всичко това се коментира! Ако имаш някакви смислени въпроси, относно моя опит с това изследване, пиши на лични, ще ти отговоря, ако ли -не, можеш да намериш в официалния им сайт много информация....

# 488
Честито на всички септемврийски мами.Реших да се включа и аз в най-готиния форум.Изненадата не подмина и мен на 30.12 когато видях двете чертички,макар и със 6 дни преди очаквания цикъл.Терминът ми трябва да е на 13.09.На преглед не съм ходила още,но имам час чак на 28.01.Живея в Испания и при нас се чака по много за всичко.И аз като вас съм обзета от нетърпение.Пожелавам на всички мами прекрасна бременност и само положителни емоции.

# 489
  • София
Момичета, прилошаването май няма да ме подмине! От сутринта до сега не е спряло! А тъкмо се зарадвах, че всичко върви леко!

Честито на новите мами, пожелавам им едно прекрасно бременеене!

# 490
Здравейте,

да се включа и аз към вас. Направих си тест на 28.12,  гинеколога ми потвърди на 30.12 за да може на 31.12 да поднеса подаръка на тати. Термина ми е на 07.09.14г.

# 491
  • София
Супер, септемврийките набъбваме като брой стремглаво!!!!! Само така!
Мен пък един ден ми се гади, днес например нищо ми няма  Rolling Eyes Ще видим утре. То не е всеки ден, а и не е много тежко, просто леко гадене и някаква непоносимост към някои храни. Например сирене не мога и да помириша даже!

# 492
matsuka и аз съм така  гаденето. На приливи и отливи е . Като за капак имам и лека температура - 37,0 -37,4.   Джипито каза , че съм здрава и най-вероятно е от бремеността.
 Но днес реших да се взема в ръце и да отида да поспортувам, защото от няколко дни съм се залежала и не знаех къде се намирам. Не знам на кое дърво да почукам, но след леката сутрешна тренировка и билковия чай с много лемон , днес денят ми определено е различен  Wink

# 493
Здравейте!
В петък видях двете чертички. Това ще ми е първа бременност и се надявам да стана част от септемврийските мамчета.

# 494
За лИмон ставаше дума  Embarassed  . Напълно се побърках , а съм само в началото  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт