Тъкмо щях да пиша и съборих дистанционното и малкия каза "Ейй" и се събуди. До сега приспивах бебе.
Аз пак съм болна и вече много взе да ми писва от това. Утре мисля да си взема витамини или нещо за подсилване на имунитета, защото така никога не е било.
Агнес, съжалявам за грозните сцени! Още повече по празници!

Портокалчо, баш си се разплаках на Коледа, тайно, че да не разстройвам нашите. Баща ми ме усети, но нищо не каза.
Близначе, редактирам Хера, не съм доволна от Хъгис за момче, защото на ден сменях поне с един повече от Хелън Харпър, а сутрин беше опикан - но той моя спи по корем. Не ми харесва и това, че ластика е на гърба, не можех да преценя колко да стягам, я по принцип не стегна ли, се мокри дори и денем.
Сандалка, що искаш да боледува детИто, бре? Направо ме отстреля като на Близначето мъжа яребица!

Да споделя новинки. Завъртях далавера, без да искам. Леля ми подари зимни дрехи на малкия от Зара, братовчедка ми ги купила, но оставила бончето, ако се наложи да сменям. Гледам аз - шапка (3-6), яке (9-12), джинси (9-12). Хубаво де, ама за какво са ми зимни дрехи за лятно бебе. Отивам да ги сменям с 12-18, ако има. Намерих всичко, отивам на касата, но понеже нещата сега бяха намалени, ми върнаха разликата в кеш!

А като бяхме при леля, те гледат баба при тях, направих снимки на пра-баба с пра-внуче, много мила картинка бяха!
Днес бяхме и на контролен при дерматоложката - крема е поизчистил кожата, но трябват повече грижи, за да не е суха.
Захранването върви някак - картоф, тиквичка, морков и тиква. Не му хареса тиквата май, но може и да не е бил много гладен.
Въпрос: кога дадохте авокато и как аджаба да разбера кога е узряло, не съм яла и хабер си нямам.
И най-сладкото, най-някрая! Вчера, даже вече е оняден, на 26.12, Юли ме нарече "мама"

Честити именници, на патеричка! Живи и здрави!