Революция Z: Сезон 3 през 2014 тема 3

• 79 205
  • 644
  •   1
Отговори
# 60
Пише 2014 пролет .. има да си почакаме. Cry
Вече търпението ми се изчерпва! Много ми се гледа,мнооого.

# 61
Ами то защото Митовски с тези хиляда сериала не могат да смогнат. Да вземат един - два да ги направят наведнъж да ги пуснат за година - две и после нови. А така, само чакаме. За "Под прикритие" една година, сега и за Революцията толкова. Само "Фамилията" изненадващо върви бързо. Еми с много дини под една мишница е така. Правят хубави сериали, изпипват ги. Но човек като чака по една година между сезоните се губи целият чар на един сериал. Забравя се, инерцията и ефекта също заминава. Грешна им е тактиката.

# 62
Но човек като чака по една година между сезоните се губи целият чар на един сериал. Забравя се, инерцията и ефекта също заминава. Грешна им е тактиката.
Абсолютно.
Хитовите световноизвестни сериали имат почивка между сезоните 1 лято, само "нашите" се взимат насериозно. Губи се тръпката и определено не ги чакам с нетърпението, с което ги чаках зимата ooooh!.

# 63
Ами аз втори сезон го забравих вече, честно казано. Трябва да пуснат една обобщаваща серия в началото. ;р

# 64
Ами то защото Митовски с тези хиляда сериала не могат да смогнат. Да вземат един - два да ги направят наведнъж да ги пуснат за година - две и после нови. А така, само чакаме. За "Под прикритие" една година, сега и за Революцията толкова. Само "Фамилията" изненадващо върви бързо. Еми с много дини под една мишница е така. Правят хубави сериали, изпипват ги. Но човек като чака по една година между сезоните се губи целият чар на един сериал. Забравя се, инерцията и ефекта също заминава. Грешна им е тактиката.

Напълно съгласна!
Не може 100 сериала да върти и само един да се движи бързо ..

# 65
Е, вие да не мислите, че Митовски решава кога да се пускат сериалите? Това го решава телевизията. Ето, сезонът на Революцията очевидно е заснет, но кога Босфор ТВ ще реши да го смести между тоновете турска помия, е отделен въпрос и тук Митовски не е виновен.

# 66
Когато преценят тогава да го пускат, обаче да не го рекламират от есента с "очаквайте скоро". Аз под скоро разбирам след седмица, две, месец... Те разбират половин година.

# 67
Когато преценят тогава да го пускат, обаче да не го рекламират от есента с "очаквайте скоро". Аз под скоро разбирам след седмица, две, месец... Те разбират половин година.
  Absolutno sum suglasna !! Da pusnat reklama s data,ako shte 2 meseca da se vurti ,no da ima data.Tova s "ochakvaite skoro" e super iznervqshto veche 3ti mesec  Crossing Arms

# 68
Столичаните, Фамилията и Революция Z са много напред заснети, просто телевизията се мотае! А и след тези промени в БТВ нищо чудно да е такъв хаос, че да се чудят кое кога да пуснат! Предните идиоти достатъчно неща нас*аха, та сега кой знае какво е заварил Павел Станчев!

От гледна точка на рейтинг и таргет Революция Z не би трябвало да я бавят, не знам защо го правят! Някакво разместване в последния момент са направили и набързо пуснаха Фамилията!

# 69

От гледна точка на рейтинг и таргет Революция Z не би трябвало да я бавят, не знам защо го правят! Някакво разместване в последния момент са направили и набързо пуснаха Фамилията!

И аз така си мисля. Напълно логично беше сега да пуснат революцията.

# 70
Скоро не съм гледала реклама на сериала, все още ли казват скоро?

# 71
  • София

Аз не съм я засичала ... явно няма да е толкова скоро колкото се тръбеше .
Предполагам след България Търси талант ще пуснат сериала.  Peace

# 72
Или есента.

# 73

Аз не съм я засичала ... явно няма да е толкова скоро колкото се тръбеше .
Предполагам след България Търси талант ще пуснат сериала.  Peace
Аз ги засякох - пролетта казват. Тя май идва след 2 седмици  Simple Smile Аз си мисля, че края на март може и да започнат.

# 74
Направо се чудя къде точно ще го сложат във времето?
Не стига че турския сериал е час и половина  ooooh!, ами и останалите дни са запълнени. И новини няма и въобще ... И бтв да я няма.

Общи условия

Активация на акаунт