Революция Z: Сезон 3 през 2014 тема 3

• 79 214
  • 644
  •   1
Отговори
# 555
направо  Confused а аз снощи се наредих в очакване на последния епизод  Party

# 556
Аз да питам, някой знае ли коя е песента която пускат на края на всеки епизод - докато текът финалните надписи?

# 557
  • Ню Йорк
То какво  стана сега, кой епизод ще е последен? И сигурно ли е, че това е последен сезон?

# 558
явно върви към приключване.
Скрит текст:
Младежите се ориентират да преследват мечтите си -  не само с музиката;  Савов най-вероятно ще се събере с МАринова, Цеков ще се примири, че трябва да се ожени; училището е спасено.

# 559
Жалко, че няма пети сезон Cry
На мен, филма много ми допада и ме разтоварва

# 560
  • КиТ
И аз харесвам сериала,но според мен ще забози,какво очакваш да видиш в 5 сезон,детето на Деси в училище...Или пък на стари години Цеков,още бяга от брака или Ани къса с Тино,щото се влюбва в доброволец?

# 561
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз имах някаква тайна надежда, че Савов и Мария ще се съберат пак, но като гледам отдавна са го нагласили за Деси - пък и като се замисля двамата доста си приличат по характер... голямо пасване са си.

# 562
Аз имах някаква тайна надежда, че Савов и Мария ще се съберат пак, но като гледам отдавна са го нагласили за Деси - пък и като се замисля двамата доста си приличат по характер... голямо пасване са си.

И аз повече харесвам двойката Савов и Мария. Simple Smile

# 563
Аз си мисля, че ще има и друг сезон. Сериала е интересен,разтоварващ и има гледаемост.
Скрит текст:
От къде разбрахте, че епизодите ще са 13? И според вас дали Ани ще замине за Никарагуа?

# 564
Във voyo след 1 час ще е достъпен последния епизод Революция Z - Финалът
http://voyo.bg/product/bg-series/14235-revolyutsiya-z-finalat-predi-btv

# 565
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ако това е последният сезон, доста лоша работа са свършили сценаристите по "завършекът" (поне привиден) на историте на всички герои.

# 566
Аз да питам, някой знае ли коя е песента която пускат на края на всеки епизод - докато текът финалните надписи?

Various - I Won't Be A Rockstar

# 567

Революция Z S04E13  Финалът Налазвайте

# 568

Various - I Won't Be A Rockstar
Много, много благодаря Wink

# 569

Общи условия

Активация на акаунт