Отговори
# 15
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ей ма и мен,Зизуно мерси за темата нося ти и чичеци  Hug Hug
Ели,за розите и колажчетата
И тия с късометражните филми,я да се съобразявате малко,а ма ха  Joy Joy Joy Joy

# 16
  • София
И най-вече с късометражните с Ча, с други може  Wink

# 17
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуна,пък много и хареса да виси в оная тема,те там нас имам чувството,че даже не ни и виждат,освен някоя ако няма филм на аватара или подписа,за да се заядат или да направят някоя хаплива забележка ,нямам намерение да им влизам в тона за да ставаме за смях големи хора  ooooh! ooooh!

# 18
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Двама луди гледат луната:
- Мислиш ли, че там живеят хора? - чуди се единият.
- Много ясно! - отговаря другият. - Не виждаш ли, че свети?
И ние ще се питаме така за балкона след някой друг ден  hahaha hahaha hahaha

# 19
  • У дома :)
Скрит текст:
Двама луди гледат луната:
- Мислиш ли, че там живеят хора? - чуди се единият.
- Много ясно! - отговаря другият. - Не виждаш ли, че свети?
И ние ще се питаме така за балкона след някой друг ден  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ирчик Hug Heart Eyes

# 20
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизуна,пък много и хареса да виси в оная тема,те там нас имам чувството,че даже не ни и виждат,освен някоя ако няма филм на аватара или подписа,за да се заядат или да направят някоя хаплива забележка ,нямам намерение да им влизам в тона за да ставаме за смях големи хора  ooooh! ooooh!
Нарцисчева, моля, моля...аз ходя за клюки... Naughty
Все пак съм шеф на МВР-тУ Joy

Отделно имам там едни ''приятелки" радетелки за чиста среда, дет ако си тръсна ухотУ на ''метлите'', темите им от 100.... ще станат 2 бр. ама хайде, нали и ние сме така...ама поне сме си мърлячки, а не радетелки за форумна чистота. Mr. Green Joy Joy Joy

# 21
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Ухааа  smile3521 smile3501

# 22
Привет хухавелки за сичкУтУ на балконЯ
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

И сега да раздам чичеци за ЗИЗУНКА И ЕЛИТУ
 newsm17 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 23
Ето ме и мен Hug Намърдах се и аз в новото крило.Ама то голяма красота, голямо нещо Crazy
Двора, целия обсипан с Фемирски рози, ухаещи и завладяващи Heart Eyes
Елитууу ашколсун
Продължавам и гледам новото крилото, пълно с насроение и уют Heart Eyes
Зиз, голема работа си
От там, съзирам девиза, който много оби4ам Peace, посрещат ме видните нарциси (седем на брой и аз в това 4исло Laughing) newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
наравно с тях и VIP пациентите (пак седем на брой Mr. Green) newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
след тях и лекуващия персонал, все сладури, между които и моя фаворит 4епиков Mr. Green
Благодаря за прекрасното крило, прекрасната компания и страхотното настроение Hug Hug Hug
сега да се по4ерпим
Скрит текст:

# 24
Суперска темичка Зизунче, newsm51 благодаря и на целият ти екип newsm51........ newsm51 по оформянето й.
Много са сладички дечицата играещи малките ФЕмир. Heart Eyes

# 25

Ама палав тоз Чачи бе  ppp

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 19:25 от Jane2013

# 26
  • В света на мечтите... ❤
Хопала,я да тупна едни ФЕмирски разнежени погледи,тук,че доста време не съм правила техни колажчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 27
  • У дома :)
Хопала,я да тупна едни ФЕмирски разнежени погледи,тук,че доста време не съм правила техни колажчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дани Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 28
  • В света на мечтите... ❤
Айде и още едно,преди да изчезна,специално за Елито  Hug Heart Eyes Hug

# 29
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия
Чакайте да се запиша и дазахваля Зизка и Елито. Много хубава темичка!  Heart Eyes На ви китки да си имате  Laughing
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Дани, чок гюзель колажчета!  Heart Eyes На ти и на тебе китка  smile3525

Нещо много почнахте да ми ровите из сайта със старите снимки.  Naughty  Mr. Green
Там съм намерила няколко фотоса, които не съм ги срещала другаде и държа да си ги публикувам. Два-три вече ви ги сложих, но има и други. Моля ви, не ме лишавайте от удоволствието да го направя!  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт