Отговори
# 315
Ди Hug Heart Eyes
моми4ета аз ви казвам лека нощ, защото съм ве4е  #Crazy Приятна ве4ер на вси4ки Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека нощ, Мим  Hug

Някоя сладка ще метне линк към ПО  Praynig, аз изобщо не съм гледала  Rolling Eyes или да ровя назад по страниците, ако има?!

# 316
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Марието кай ся кое не ти е ясно и се метна в размисъл...пусна лафче, Нарцисчева го пое и аз довърших...ко не е ясно ся... Joy Joy Joy Joy Joy

Ох ше умрем с тебе... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

да си кажа чесно, даже не мога да ти кажа кое не ми е ясно, брех стана ми нещо  newsm78 newsm78 newsm78, незнам твоят мозък дали изтекъл, ама моят със сигурност е останал само на няколко капчици  Thinking Thinking Thinking така го измислих

# 317
Дибо, коя серия на ПО търсиш?

# 318
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Дибо,  Hug а добър вечер!

И аз не знам кой за какво говори. newsm78

Хазал е прекрасна всякак! Heart Eyes И играе прекрасно. Peace
Чачко е сладък и в момента, но е светлинни години от убийствената си визия в АФК. Но пък играе прекрасно и сега в ПО. Даже играе за двама!  Mr. Green Че оная срещу него колкото и да се напъва и старае /което не го отричам/, не може по никакъв начин да се слее с отредената й роля, защото просто тази роля не е за нея.  #Cussing out И плитчици да й сплетат, диадемки и фибички с пеперудки да наслагат по главата й, къси плисирани полички да й обуят, видът на шафрантия не могат да го скрият. Изобщо не се връзва с образа на Мира. Sick

# 319
  • Още у мъглата ...
Чакай и аз да Ви консатирам всичките, Hug............... Hug че да не пропусна някоя от Вас.
Габи, изпрати ли сестричката си, как изкарахте?

А, още е тук, ама мръдна за 2 дни извън София  Grinning
Иначе до и Коледа си е тук  Grinning Heart Eyes Party Party Party
Ами хубаво си изкарваме  Grinning Party Party Party Party Party

# 320
Габиииии  Hug Heart Eyes Hug Hug Hug

Дибо, коя серия на ПО търсиш?

Наде,  Hug, последната, тук чета за някаква целувка, но не съм чела назад темата, може и да има линк!  Rolling Eyes

# 321
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
я да ви пусна една любима песен, това поне не ме замисля  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 01:13 от МарМиши-ВИП намбър 7

# 322
  • Варненска клюкарка
Бел, аз имах предвид поредицата от събитията: Хазал не прием оферта за сезон 3? Дали Балканите е основната причина за отказа? Срив на ПЕ, след това явно тежък период на Ча с наркотици и т.н. Провалът на ПЕ чак толкова да го е разтърсил  newsm78

Сладък Ча, дечко   Heart Eyes

Аааа разбрах, то и моят мозък е прегрял май  Crazy утре, че сега не ми се пише надълго, иначе ,май съм казвала туй-онуй, какво ми е минало през ума....Основно, че Балканите и се явиха като оправдание- втурна се през глава натам, прекалено бързо подписа, като се има предвид, че такива истории никак не са любими на турската публика... Опитите на плазмодия да я върне въпреки подписания договор- явно беше готов да плаща неустойката и нейната категоричност по въпроса, въпреки почти удвоения хонорар...Как майка и висеше на сета и как я нямаше по  време на ЗП и как я няма сега....Дали щерката не е била подвласна на нечий чар Mr. Green. Последните няколко седмици, майка и е непрекъснато до нея Wink Точно като да я пази от нещо...или някой Wink Думите които Джейда каза това лято, колко много е искал Ча, Хазал в третия сезон- повече от всеки друг т.е. най-много той ( цитат от Джейда- Неси ми го беше написала) Думите на Хазал половин година след края на сериала....Да не забравя и за това че Ча е имал кратка връзка с Гизем, както казах на мен тя много ми прилича на Хазал....Явно е търсел там нещо дето не го е намерил Crazy

# 323
# 324
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ди Hug Heart Eyes
моми4ета аз ви казвам лека нощ, защото съм ве4е  #Crazy Приятна ве4ер на вси4ки Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мими, лека нощ,  Hug Hug Hug

# 325
  • Още у мъглата ...
Ди Hug Heart Eyes

Лека, Мимче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 326
  • У Диспансера ...♥♥♥
Всеки си говори каквото си иска,и никой не хваща мисълта на другия  hahaha hahaha hahaha

# 327

Благодаря ти, НадеHug

Профи, здрастииии!  Hug

Всеки си говори каквото си иска,и никой не хваща мисълта на другия  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha Именно!!!  Hug Hug

# 328
  • Още у мъглата ...
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Дибо,  Hug а добър вечер!

И аз не знам кой за какво говори. newsm78

Хазал е прекрасна всякак! Heart Eyes И играе прекрасно. Peace
Чачко е сладък и в момента, но е светлинни години от убийствената си визия в АФК. Но пък играе прекрасно и сега в ПО. Даже играе за двама!  Mr. Green Че оная срещу него колкото и да се напъва и старае /което не го отричам/, не може по никакъв начин да се слее с отредената й роля, защото просто тази роля не е за нея.  #Cussing out И плитчици да й сплетат, диадемки и фибички с пеперудки да наслагат по главата й, къси плисирани полички да й обуят, видът на шафрантия не могат да го скрият. Изобщо не се връзва с образа на Мира. Sick

smile3521 newsm10

# 329
  • Още у мъглата ...

Ми то да не е лесно да фащаш мисълта, кат няма с кво да я хванеш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Абе, важното е да си говоркаме  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт