Отговори
# 480
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Да раздам чичеци за новата тема, че докато чета останах с впечатлението, че от понеделник няма да има чичеци за раздаване... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Линко,  love001  love001  love001

Не помня вече откога не съм си пила кафето с вас сабахлян... Rolling Eyes да избутам и следващата седмица и ако "оживея" до другата неделя вече няма отърване от мен... Mr. Green ако мога да се оправя в новата тема, де...и ако мога да ви открия, въобще... ooooh!

Хубав ден ви желая! Hug

# 481
  • на вълнолома
 HugДобро утро, момичета Hug
Днес е двоен празник за мен- с моя Емир имаме рожден ден Simple Smile и макар да сттигнах христовата възраст се чувствам на 18 Mr. Green. По този повод да ви почерпя с тортичка

# 482
  • София
peikovaaa, Hugчестит ви двоен празник  bouquet.Да сте много здрави,щастливи,много да се обичате и слушате взаимно  party023
За рожденичката Grinning:
Скрит текст:
Илде, Hug  love001  love001  love001

# 483
  • гр златоград гр. созопол гр. царево

# 484
  • гр златоград гр. созопол гр. царево

# 485
Пейкова,честит ти двоен празник   bouquet Всичко най-хубаво желая  Hug

Звезде,ще се намерим няма страшно.  Hug
Скрит текст:
И на мен тази седмица ще ми е най-натоварена и чакам съботата с копнеж.  Mr. Green

# 486

Пейкова, честит ви двоен празник! Hug Много здраве, щастие и любов!  bouquet

Вани, Hug Heart Eyes

# 487
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия
Добро утроооооооооо!
Гушки на све!  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Линко, Илде, Романтиче, Бебе,  Hug Hug Hug Hug Hug

Пейкова,  Hug честит ви двоен празник!  newsm67
Здраве, късмет, любов и пари! Другото ще се оправи. Laughing

Хубава неделя! Peace

# 488

Профи, Hug Heart Eyes много ми хареса поста ти за Серка...напълно споделям мнението ти... newsm10

# 489
  • някъде из Врачанско
Добро утро на Bebeto Chavdarova, joanina,  Zhani ♥♥♥ (+ 3 Скрит/и) и 3 Гости преглежда(т) тази тема
 Hug  и на  всички, които ще се появят по-късно
 bdbaloni bdbaloni на пейкова и нейния Емир-страхотно е ,честити  рождени дни, здраве и много любов, романтика ,романтика и всичко що си мечтаете да стане, божията благодат да е с вас и всички нас в тази тема newsm51 newsm51 newsm51
хайде да закусим
Скрит текст:

сега и музикален поздрав да търсим
http://www.youtube.com/watch?v=ETUvPJP4wOk&list=RD02ETUvPJP4wOk

малко лечение от закуската още

# 490
Здравейте. Hug

Пейкова, честит Ви двоен празник. newsm59 newsm59

Ивче, писала си снощи след като си легнах по повод първото истинско влюбване на Емир и Яман, така е, права си, за първи път им е и на двамата герои, но според мен начините, по които постъпват спрямо половинките си е различен произхождащ от различната им среда, в която са израсли а оттам и самочувствието им е различно а това води до различни действия от тяхна страна в сходни на пръв поглед ситуации(лично мнение).

# 491
Добро неделно утро, сладкииии!  Hug Hug Hug

Предлагам пиенете на дъъългото, неделно, лежерно кафе да започне сега!!!  Heart Eyes

Скрит текст:

А, компания да му прави ето това  Heart Eyes

Скрит текст:

Пейкова,  Hug честит двоен празник! Бъдете здрави и щастливи!  Hug Heart Eyes

Лин  Hug, Звезде  Hug, Бебе  Hug, Романтиче  Hug, Проф  Hug, Павлина  Hug, Наде  Hug

Хубав и спокоен ден!  Hug Hug Hug Hug

# 492
Дибо, привет Hug и на всички, Hug............. Hug които, ще се появят след мен.
И сутрешна дозичка, че съвсем му изпуснах края. Joy

# 493
  • По света и в нас.
Добро утро момичета.
На вън е адски студ.
Пейкова,Честит празник!Много здраве и успехи! nbirthday
Снощи в 6.00ч бяхте на 3 стр. ,а сега имам да чета 30 стр. Mr. Green

# 494
Вайййййййййй големо писане съм отървала снощи бе Joy Joy Joy ама и пред компа съм си дремнала има няма час-два Joy Joy Joy ама то така като се насъбере много безсънни нощи Simple Smile резултата е такъв Crazy Crazy Crazy
ади сега Добър ден на всички хухави къзларчета от мен  wavey wavey wavey wavey wavey
Фемирско кайве за начален стимул през деня Peace Peace Peace

Пейкова Hug Честит ви празник джанъм   bouquet   bouquet  bouquet Живи и здрави   bouquet
nevimiro  Hug  welcome welcome welcome
всички да се чувстват установени  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

аз имам малко задачки за днес,ама ще мяткам по едно оченце де Peace Peace Peace
Хубав неделен ден момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт