Отговори
# 135
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Марче,ти защо ми надничаш в колекциите  hahaha hahaha hahaha
Ама песента наистина е страхотна и клипа също,то щом са ми в колекция се подразбира де  Heart Eyes Heart Eyes

ох, Ирка, ами щото съм нахална, ама много даже  Joy Joy Joy Joy, ама виж поне си признах откъде е  Wink Wink Wink

# 136
Бад, веднага си дърпай думите назад... Naughty
Констатирах те преди около час още. Laughing

Връщам ги веднагически  Hug Mr. Green

# 137
  • София
Добре де, гледам клипа от поста на МарМиши и се чудя, как може всеки поглед, всяко докосване, да те кара да изтръпваш  Rolling Eyes Какво толкова има в този сериал: сценарий, добри оператори, режисьор или просто Ча и Хазал  newsm78

и аз съм така - необяснима магия са ми ФЕМИР
Скрит текст:

txtloves txtloves txtloves

romanti4ka  Hug

# 138
И аз си вземам от тая пиячка.Ама давам и друга....
Скрит текст:

# 139
Зизуно, стига му4а, Mr. Green земи некой 4и4ек newsm51 newsm51 newsm51

# 140
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ама песента наистина е страхотна и клипа също,то щом са ми в колекция се подразбира де  Heart Eyes Heart Eyes
Тцтцтцтцтцтц...то па бива Нарцисизъм, ама тва излиза от нормите вече и на тебе и на мене и на Дида,.... Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy аз уж гледам са внимавам с НАРЦИСИТЕ - къде и що, ама ей ти на нагазих тука ... лука ....

# 141
 newsm18 newsm18 newsm18

Йееееее! Кобра!

# 142
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 143
# 144
КОБРА КОБРА КОБРА
БРАВО ПОБЕДА С ТЕХНИ4ЕСКИ НОКАУТ

# 145
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 146
# 147
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тцтцтцтцтцтц...то па бива Нарцисизъм, ама тва излиза от нормите вече и на тебе и на мене и на Дида,.... Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy аз уж гледам са внимавам с НАРЦИСИТЕ - къде и що, ама ей ти на нагазих тука ... лука ....
Ти па Марието...само ти не беше мучала... Laughingкой па те обвинява тебе, че Нарцисчева е Нарцис... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 148
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Поздравче от мен с нещо леко и приятно...

# 149
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт