Отговори
# 330
  • някъде из Врачанско
diana(Карнобатска стафида Випажийски Нарцис ), Elina_R (ВИП Нарцистична карнобатска стафида), nevimiro, pavlina ruseva, profi_1, raleto81, Екстри - ВиАйПи (Нарци-член у всяка група), МарМиши-ВИП намбър 7 (+ 5 Скрит/и) и 12 Гости преглежда(т) тази тема.
Здравейте  Hug
 newsm51 newsm51 newsm51 за новата тема и Зизу
 smile3525 smile3525 smile3525 за чудните колажи на Елиту,
 newsm51  love001 за всички нас в този ни вид
http://www.youtube.com/watch?v=FatM63h8GQ8
Скрит текст:

# 331
Всеки си говори каквото си иска,и никой не хваща мисълта на другия  hahaha hahaha hahaha
Ми ние като за последно, че в Понеделник, ще мълчим като рибоци докато се изнамерим и влезнем в ритъм след шока.

Ренка липсва от снощи. newsm78

# 332
# 333
  • Още у мъглата ...
Бел, аз имах предвид поредицата от събитията: Хазал не прием оферта за сезон 3? Дали Балканите е основната причина за отказа? Срив на ПЕ, след това явно тежък период на Ча с наркотици и т.н. Провалът на ПЕ чак толкова да го е разтърсил  newsm78

Сладък Ча, дечко   Heart Eyes

Аааа разбрах, то и моят мозък е прегрял май  Crazy утре, че сега не ми се пише надълго, иначе ,май съм казвала туй-онуй, какво ми е минало през ума....Основно, че Балканите и се явиха като оправдание- втурна се през глава натам, прекалено бързо подписа, като се има предвид, че такива истории никак не са любими на турската публика... Опитите на плазмодия да я върне въпреки подписания договор- явно беше готов да плаща неустойката и нейната категоричност по въпроса, въпреки почти удвоения хонорар...Как майка и висеше на сета и как я нямаше по  време на ЗП и как я няма сега....Дали щерката не е била подвласна на нечий чар Mr. Green. Последните няколко седмици, майка и е непрекъснато до нея Wink Точно като да я пази от нещо...или някой Wink Думите които Джейда каза това лято, колко много е искал Ча, Хазал в третия сезон- повече от всеки друг т.е. най-много той ( цитат от Джейда- Неси ми го беше написала) Думите на Хазал половин година след края на сериала....Да не забравя и за това че Ча е имал кратка връзка с Гизем, както казах на мен тя много ми прилича на Хазал....Явно е търсел там нещо дето не го е намерил Crazy

Белче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Едно ми е хубавко, като те чета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 334
  • Още у мъглата ...
diana(Карнобатска стафида Випажийски Нарцис ), Elina_R (ВИП Нарцистична карнобатска стафида), nevimiro, pavlina ruseva, profi_1, raleto81, Екстри - ВиАйПи (Нарци-член у всяка група), МарМиши-ВИП намбър 7 (+ 5 Скрит/и) и 12 Гости преглежда(т) тази тема.
Здравейте  Hug
Скрит текст:

Павлинче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 335
 Crazy Crazy Crazy и ся кво стана ,кви сЪ тез клизми ,акУ не съ появЪ в понДрелник  елати да мЪ намеритИ  Mr. Green

ДИ  Heart Eyes Hug ЛЕЛЧЕ  Heart Eyes Hug

# 336
ПАВЛИНЧЕ Heart Eyes Hug

Мими  Heart Eyes Hug лека

# 337
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе по миризмата ще се ориентирате  hahaha hahaha hahaha

# 338
Миче, лека  smile3524

За мен Хазал много правилно е напуснала след края на 2-ри сезон, даж есъм казвала, че яко го е изиграла Аксой  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, като го е накарала да убият Ферия. И още по-правилно е постъпила като не се е върнала Peace, и аз не се връщам, когато напусна, един път направих тази грешка и винаги ще съжалявам.

А това че Ча я е искал в 3-ти сезон най-мнго, за мен означава, че е искал да поправи нещо, ама те си знаят най-добре, но Хазалчи е силен характер, нежна е, сладичка, но поставя разума над чувствата .

Между другото
Скрит текст:
по Нова започва Аownton Abbey, страхотен сериал

# 339
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Здравейте  Hug
Скрит текст:

Павлинка,  Hug Hug Hug Hug ех каква хубава песничка,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 340
# 341
айди да ви метна ощИ нещУ по темата
 Heart Eyes

# 342
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Бел, аз имах предвид поредицата от събитията: Хазал не прием оферта за сезон 3? Дали Балканите е основната причина за отказа? Срив на ПЕ, след това явно тежък период на Ча с наркотици и т.н. Провалът на ПЕ чак толкова да го е разтърсил  newsm78

Сладък Ча, дечко   Heart Eyes

Аааа разбрах, то и моят мозък е прегрял май  Crazy утре, че сега не ми се пише надълго, иначе ,май съм казвала туй-онуй, какво ми е минало през ума....Основно, че Балканите и се явиха като оправдание- втурна се през глава натам, прекалено бързо подписа, като се има предвид, че такива истории никак не са любими на турската публика... Опитите на плазмодия да я върне въпреки подписания договор- явно беше готов да плаща неустойката и нейната категоричност по въпроса, въпреки почти удвоения хонорар...Как майка и висеше на сета и как я нямаше по  време на ЗП и как я няма сега....Дали щерката не е била подвласна на нечий чар Mr. Green. Последните няколко седмици, майка и е непрекъснато до нея Wink Точно като да я пази от нещо...или някой Wink Думите които Джейда каза това лято, колко много е искал Ча, Хазал в третия сезон- повече от всеки друг т.е. най-много той ( цитат от Джейда- Неси ми го беше написала) Думите на Хазал половин година след края на сериала....Да не забравя и за това че Ча е имал кратка връзка с Гизем, както казах на мен тя много ми прилича на Хазал....Явно е търсел там нещо дето не го е намерил Crazy

Белче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Едно ми е хубавко, като те чета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

за мен лично, всички много инфо имате, обичам да ви чета и да научавам още подробности за Фемир, ама Бел ми е като УикиБел, все вади нещо от извора  Hug Hug Hug

# 343
Ехааааааааа, Дидииии, страхотниииии   bouquet  bouquet  bouquet

И сега какво, от пондРелник, какво правим? И аз ако не Ви намеря,  Blush ще Ви пращам поздрави по Миши!    smile3518

# 344
  • София
Бел, аз имах предвид поредицата от събитията: Хазал не прием оферта за сезон 3? Дали Балканите е основната причина за отказа? Срив на ПЕ, след това явно тежък период на Ча с наркотици и т.н. Провалът на ПЕ чак толкова да го е разтърсил  newsm78

Сладък Ча, дечко   Heart Eyes

Скрит текст:

Hug И на мен такива мисли ми се въртят из главата, ама нямам толкова много инфо като теб  Peace

Общи условия

Активация на акаунт