Отговори
# 360
Ехааааааааа, Дидииии, страхотниииии   bouquet  bouquet  bouquet

И сега какво, от пондРелник, какво правим? И аз ако не Ви намеря,  Blush ще Ви пращам поздрави по Миши!    smile3518

ДиБи, не се притеснявай мила моя, ще се справим, а където съм аз и ти си с мене,  Hug Hug Hug

Мишиииии, моето второ " АЗ"   love001 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug Hug Hug

Blush  Само да кажа, че този Баръш Фалай ми пълни душата!  Peace Страхотен! Поема ли й рецитираше, не знам, но ме впечатли, за пореден път!!! Браво!  Peace

Лека нощ, сладки, до утре на кафе!  Hug Hug Hug

# 361
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
взаимно ще се подкрепяме за понеделник, Мариетче  Hug на теб разчитам да ме преведш по коридорите на лабиринта, ще те взема от фейса ако трябва и мен ме е страх да не ви изгубя Hug

Павлинка, миличка, не се притеснявай, аз съм тъпа и упорита и няма да се дам на един нов интерфейс, а аз оправя ли се - значи и вие сте  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 362
  • У дома :)

Да бе от вчера я няма и снощи не се появи  newsm78

# 363
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ай наздравИ  Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk

http://www.youtube.com/watch?v=SNr6BnKMt4c

nevimiro Hug Heart Eyes теб съм тъ пропущила у калабалъка,добре дошла  wavey

ехаааааааааа чудна newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 364
Ай наздравИ  Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk

http://www.youtube.com/watch?v=SNr6BnKMt4c

nevimiro Hug Heart Eyes теб съм тъ пропущила у калабалъка,добре дошла  wavey
Не мога да ви стигна, кретам отзад! И не се бойте момичета в понеделник всичко ще е наред!

# 365
  • У дома :)
Ди  Hug Heart Eyes лека и до утре Hug Heart Eyes

# 366
# 367
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Диди Hug, прекрасни колажи   bouquet bouquet bouquet

Лека и от мен  sleepuu

nevimiro welcome, обаче като искаш да си актриса, трябва и талант, и аз искам да съм актриса, ама не съм и не се натискам, щото не ставам за тази работа, всеки да си знае за какво става, а похвали за Серка в темата за ПО колкото искаш, хвърли едно око.

Джейни, миличка, лека нощ - ей ама много ми харесва как пишеш смело и изказваш все едно моите мисли, ама нагледно  Hug  Hug Hug
Преди две или три седмици, влязох в темата на ПО, след като и аз бях гледала онлайн серията - направо се зачудих, дали сме гледали един и същи филм, аз бях толкова напрегната от неиграта и', а прочетох колко добра била ...

# 368
  • У Диспансера ...♥♥♥

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ирка, днеска направо голям смях с тебе  Hug Hug Hug
Хахаххахах направо съм една карикатура днеска  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 369
  • У Диспансера ...♥♥♥
Диди Hug, прекрасни колажи   bouquet bouquet bouquet

Лека и от мен  sleepuu

nevimiro welcome, обаче като искаш да си актриса, трябва и талант, и аз искам да съм актриса, ама не съм и не се натискам, щото не ставам за тази работа, всеки да си знае за какво става, а похвали за Серка в темата за ПО колкото искаш, хвърли едно око.

Джейни, миличка, лека нощ - ей ама много ми харесва как пишеш смело и изказваш все едно моите мисли, ама нагледно  Hug  Hug Hug
Абе за сметка на това тука пък критики към нея колкото искаш,все пак трябва да има баланс в тоя свят  Joy Joy Joy

# 370
  • В света на мечтите... ❤

ДиБи smile3534  Hug Heart Eyes Hug

И за всички останали  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Аз пуснах ПО да видя целуфана,ама не знам де да го търся,пуснах последната част на серията,тогава ли е или по-назад  newsm78

# 371
# 372
ДИ  Heart Eyes Hug ДЖЕЙНИ  Heart Eyes Hug ЛЕКА И СЛАДКИ СЪНИЩА  smile3524

# 373
  • В света на мечтите... ❤
Ирче Hug Heart Eyes  Ида си бях до Кимберлитовите тръби да събера малко диаманти  Joy Joy Joy

# 374
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ехааааааааа, Дидииии, страхотниииии   bouquet  bouquet  bouquet

И сега какво, от пондРелник, какво правим? И аз ако не Ви намеря,  Blush ще Ви пращам поздрави по Миши!    smile3518

ДиБи, не се притеснявай мила моя, ще се справим, а където съм аз и ти си с мене,  Hug Hug Hug

Мишиииии, моето второ " АЗ"   love001 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug Hug Hug

Blush  Само да кажа, че този Баръш Фалай ми пълни душата!  Peace Страхотен! Поема ли й рецитираше, не знам, но ме впечатли, за пореден път!!! Браво!  Peace

Лека нощ, сладки, до утре на кафе!  Hug Hug Hug

ДиБи,  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss - като гербова марка сме с теб, знаеш  Hug
Лека нощ, мила моя и ако превъртиш ПО ще ми кажеш после дали ще имам нерви и аз да го  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт