Отговори
# 420
  • В света на мечтите... ❤
Добре де,защо са тези безумни вежди,в Лалето и бяха 100 пъти по-добре,това вече не вярвам да е избор на гримьора,да е казал,ще ходиш кат Гайтан Веждю  ooooh! ooooh! ooooh!

# 421
Лека нощ от мен. Hug Hug Hug Hug

# 422
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Скрит текст:

Гале  Hug лека

# 423
  • Варненска клюкарка
чакай сега да я пусна вече таз снимка,че 10 поста изписах и все се каня да я сложа и все не я слагам  Mr. Green

Та,тука са я спретнали момата като гимназистка от девическо училище по униформа,ама пак не го докарва ни най-малко на 19-20 годишна  no

Той пък Чачо щото са го докарали нали hahaha Мъж та дрънка, а Еджето ще го кара да репетира в огледалото обичам те като някакъв 14 годишен  doh Joy Боже, Боже  Crazy....Да бяха му дали в ръце и някоя маргаритка за да си поиграйка и на обича ме, не ме обича и щеше да е съвсем точно  Laughing

Ма било първото му влюбване, ма го било страх и прочие ooooh! На Емко да не би да не му беше първото, след скарването за снимките в списанието и каза, че го е било страх да я докосне и целуне, че била такава и онакава....а  я как я нареждаше Ферка когато трябваше. Държеше се като мъж, а не като ....ох, няма да го кажа  Embarassed Помните ли когато тя го отсвири, а после му се ядосваше, че не я гледал в очите като му говорела, и какво и отвърна Ем...."Ами свиквай Ферия, аз как свикнах" А беше луд по нея, умираше от любов....А, и двама си изглеждаха точно на годините в този момент....

# 424
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Това са си истинските й вежди - широки, рехави, бозави и безформени.   33uu 

Ирче, и аз точно за това говоря - мъчат се да я направят да изглежда 19-20 годишна. Shocked И това по простата причина, че тя самата макар и да е на 22 изглежда като над 30-годишна.  ooooh!
Малката ми дъщеря е точно на нейните години. Да не говорим, че не прилича на лелка, а е свежа и изглежда като на 17-18, но нито тя, нито кака й биха си позволили да си подадат носа от къщи в такъв неугледен вид в главата. Да не почвам и за дрехите и обувките. Голямата даже като си разхожда кучето изглежда по-добре!  Peace

П.П. А, аз вчера писах, че в ПО имат много сериозен проблем с идентичността на двамата си главни герои. Изобщо не се връзват възраст и поведение.

# 425
Лека,Гале и прекрасни сънища  Hug  smile3524  Hug

Бел  Hug,аз за Чачи не съм казала,че го докарват на 19 годишен,определено каквато и безумна прическа да му направят,черите на лицето и мъжественият глас не могат да ги променят(е гласа могат с дубльор  Laughing )
Но просто в конкретната сцена ми направи впечатление безумния опит да пресъздадат образа на ученичка в униформа  Joy

# 426
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Това са си истинските й вежди - широки, рехави, бозави и безформени.   33uu 

Ирче, и аз точно за това говоря - мъчат се да я направят да изглежда 19-20 годишна. Shocked И това по простата причина, че тя самата макар и да е на 22 изглежда като над 30-годишна.  ooooh!
Малката ми дъщеря е точно на нейните години. Да не говорим, че не прилича на лелка, а е свежа и изглежда като на 17-18, но нито тя, нито кака й биха си позволили да си подадат носа от къщи в такъв неугледен вид в главата. Да не почвам и за дрехите и обувките. Голямата даже като си разхожда кучето изглежда по-добре!  Peace

П.П. А, аз вчера писах, че в ПО имат много сериозен проблем с идентичността на двамата си главни герои. Изобщо не се връзват възраст и поведение.

Профи,то е ясно,че такива са и веждите естествено,но все пак щом претендира,че е толкова суетна,как може да се възприема с тях,при положение,че преди в Лалето не и бяха такива,явно тогава си ги е поддържала по-добре,не виждам причината защо сега не продължава тази поддръжка

# 427
Ейй,Беатрис и тя станала нарцис от класа,като види фотоапарат и бърза да се навре в него за снимка,да не би да не я забележат случайно  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

# 428
Ейй,Беатрис и тя станала нарцис от класа,като види фотоапарат и бърза да се навре в него за снимка,да не би да не я забележат случайно  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 429
Ей я и тука се навряла,сакън да не я изпуснат от кадър  Mr. Green
Скрит текст:

# 430
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе жив охлюв е Чачко,дърпа се като ощипана мома,на точно като Ферка,когато вика аз не съм от тези момичета  ooooh! ooooh! ooooh!
А тя ,да не почвам,силикона и вънка,и се тресе,ама иначе се изчервяваме,като викаме Сени севиорум,и надолу гледаме,пърхаме с мигли,все едно е от 17-18 век,и ще е дебютантка в обществото ,и не е общувала с мъже никога,а и една кърпичка и ветрило да и дадат викам аз  Naughty

# 431
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Ей го и Керем от на Хзалкиния сериал се зададе насам  Joy Joy Joy

# 432
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лека нощ хухавелки  Hug Hug Hug

# 433
Скрит текст:
Ей го и Керем от на Хзалкиния сериал се зададе насам  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy