Отговори
# 405
  • В света на мечтите... ❤
Чеки пак да питам,понеже съм нахална,дека точно е целуфана в ПО  newsm78
Дани, в самото начало на серията но така свърши и предходната.
Награбванки нямаше в снощния епизод, но в последната сцена целувките им бяха много по-нежни и въздействащи от целувките им отпреди това когато Ча даже се попрестара, ама той нали така се целувал по принцип. Laughing
Мерси,Наде  Hug Heart Eyes ,сега ще погледна  Peace

Чеки пак да питам,понеже съм нахална,дека точно е целуфана в ПО  newsm78
Дани, в самото начало на серията но така свърши и предходната.
Награбванки нямаше в снощния епизод, но в последната сцена целувките им бяха много по-нежни и въздействащи от целувките им отпреди това когато Ча даже се попрестара, ама той нали така се целувал по принцип. Laughing
Ай,сега,стига се фука  smile3534 smile3534 smile3534

Ами така се целува,мога да го потвърдя  Mr. Green

Дека си ми влезла у поста Даниииии Hug Heart Eyes и ши съ фукам я  smile3533 smile3533 smile3533
Ели  Hug  Heart Eyes
Ми,де да знам,нещо не съм нацелила стъпалата,нейсе,той езика е голям и се види и вътре в поста  Mr. Green

Профче  Hug Heart Eyes Hug

Дани, самият край, тя му спретна изненада в къщата , ако за тази целувка питаш, не знам, аз видях края, началото не успях и може да те объркам,какво значение има къде е тази целувка, като той не целува хазал, ами к...а манекенка и кукувица, дето иска да снася в чужди гнезда
 Hug
Мерси,мила  Hug Hug Hug

Зизко,айде ийи геджелер и прекрасни сънища  Hug  smile3524  Hug ,щом си рекла,ще мучим тихичко

# 406
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мариетке ти все се чудиш за нещо, какво има толкова много за чудене дали гледаме с теб пишещите в темата ПО един и същи сериал!? Ми разбира се, че гледаме ПО а не два различни но погледа и възприятията са ни различни, толкова е просто. Rolling Eyes
Така както си го написала едва ли не аз като една от харесващите ПО и Серенай как стои до Ча трябва да се чувствам неудобно ли, или да се приемам като ненаред с капацината ли и то само защото вече я възприех!?
Аз пък не се чудя, че голяма част от Вас не я харесват, ми неприятна Ви е и толкова, и какво от това, или какво от това, че аз например вече я възприех до Чачко, че даже ми и харесват като екранна двойка.
Нали все за толерантност апелираме а мине не мине и все се чудим на някого за нещо, ако спрем да се чудим една на друга в тази тема за каквото и да е различно от ФЕмир, това място би било още по-прекрасно и уютно местенце.

Наде, докато писах този коментар за темата за ПО, си мислех, че ако го пусна, ще подразня и така и стана. Понеже не искам да занимавам никой с моите глупави постоянни чуденки за едно или друго, коментарите ще ги приключа дотук, за да не се тълкуват неща, които не съм написала, за да не карам някой да се чувства неудобно, още повече пък някой да си мисли дали е добре с главата или не. Явно аз не съм от толерантните щом мине - не мине и се чудя на някого за нещо, свързано с Фемир, а и не искам да правя темата по малко прекрасно и по-малко уютно местенце, аз съм от последните дошли тук -  така че ще си замълча. Ако си се почувствала обидена се извинявам. Различни сме и говорим на различни езици и не се разбираме.

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 01:33 от МарМиши-ВИП намбър 7

# 407
  • У дома :)
Зиз Hug Heart Eyes лека Hug Heart Eyes

И с Тошето Heart Eyes ви пожелавам лека нощ,ма па мой съ върна Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=84x4Tey3gVs

# 408
айди малкУ джангър  Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 409

Ааа,за толтите и аз се нареждам  eat eat eat eat eat eat eat eat

Ай, аз за малку ша се оттегля, та затва, да ви кажа първоначалното лека нощ  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Па може по някое време да вляза да кажа последно лека нощ  Mr. Green  Joy Hug Hug

Ай и един от най-първите ми колажи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хйде,Габче,първоначална лека и мека и прекрасни сънища  Hug  smile3524  Hug

А колажчето,може да е много олд,ама е супер голд  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 410
Елии,страхотни ФЕмирчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И за Тошето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И,лека и мека,мила,да сънуваш разкошни сънища  Hug  smile3524  Hug

# 411
Оххх, големи сте ми скици като започнете да и се нервите на Серенай-кукувица, бездарна, инфантилна и т.н., Joy ми дори и да е такава за повечето от Вас не може да отречете, че попадна на точното място и в точния момент, и че случи на екип, и партньор..... Grinning а как стигна дотук едва ли, ще научим някога, а и мен честно казано изобщо не ме интересува.
Профи, покрай формата ти на протест в постовете ти започнах да свиквам с новата мама.
Лека нощ на лягащите, лека и от мен, smile3524 че трябва да стана по-рано от моите сладури да им направя бутерки за закуска.
Ухааа, какви ФЕмирски колажи за изпроводяк. Heart Eyes

# 412
Ай, аз за малку ша се оттегля, та затва, да ви кажа първоначалното лека нощ  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Па може по някое време да вляза да кажа последно лека нощ  Mr. Green  Joy Hug Hug

Габче  Hug първоначално лека и до после  Party а колажчето е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и аз си показах първите творения тази вечер  Laughing

# 413
Ади  newsm44 newsm44 newsm44 малко да имитирам сега фолк фуриите: Има ли лудии  newsm44 newsm44   
 Naughty Да знаете,че риторично си питам,аз си знам,че живея с лудите  Mr. Green

# 414
аййййй,колко са сладки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ЕлитУ  Heart Eyes Hug мноУ ранУ ... лека и сладки сънища

# 415
чакай сега да я пусна вече таз снимка,че 10 поста изписах и все се каня да я сложа и все не я слагам  Mr. Green

Та,тука са я спретнали момата като гимназистка от девическо училище по униформа,ама пак не го докарва ни най-малко на 19-20 годишна  no

# 416
Ай, аз за малку ша се оттегля, та затва, да ви кажа първоначалното лека нощ  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Па може по някое време да вляза да кажа последно лека нощ  Mr. Green  Joy Hug Hug

Аууууууууу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека Габче Hug  Heart Eyes сефте за тая нощ Mr. Green

Чай съ поджангъря малко и изчезвам newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 417
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Скрит текст:

# 418

Дидок Hug Heart Eyes ни мой си легна от тебИ начи Crossing Arms Mr. Green
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 419

Общи условия

Активация на акаунт