Отговори
# 390
Скрит текст:
Чеки пак да питам,понеже съм нахална,дека точно е целуфана в ПО  newsm78
Скрит текст:
Дани, в самото начало на серията но така свърши и предходната.
Награбванки нямаше в снощния епизод, но в последната сцена целувките им бяха много по-нежни и въздействащи от целувките им отпреди това когато Ча даже се попрестара, ама той нали така се целувал по принцип. Laughing

Ами така се целува,мога да го потвърдя  Mr. Green
Еее, лелче, щом казваш значи е така.
Как бих могла да подложа думите ти на съмнение, като си го изпробвала?! Пу, пу, да не Ви е уроки тогава. Grinning

# 391
  • Още у мъглата ...
туй последнУ и отивам да донеса идно бидонче с пърцуца  Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes

Дидеееее, много грозотии меткаш  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ох, че кеф  Party Party Party Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека на лягащите  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 392
  • В света на мечтите... ❤

Дани  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Тва, ако за целуфана, който той й прасна, когато й каза сенито севиурум, то не беше баш целуфан, а цунка, щото явно и Еджето е захапала, че баш целуфаните им са грозни  Mr. Green (меко казано Mr. Green) Или е решила поне за малко да ни спести потреса  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
nevimiro  Hug На мен Серка не ми е и хубавка  Peace Отделно за неиграта й ... ами просто е набедена актриса, ама си остава само с набедеността   Mr. Green
Габи  Hug Heart Eyes  сега ще прегледам надве-натри да видя за ко иде реч  Thinking

# 393
  • У дома :)
Награбванки нямаше в снощния епизод, но в последната сцена целувките им бяха много по-нежни и въздействащи от целувките им отпреди това когато Ча даже се попрестара, ама той нали така се целувал по принцип. Laughing
Мерси,Наде  Hug Heart Eyes ,сега ще погледна  Peace

Ай,сега,стига се фука  smile3534 smile3534 smile3534

Дека си ми влезла у поста Даниииии Hug Heart Eyes и ши съ фукам я  smile3533 smile3533 smile3533

# 394
  • някъде из Врачанско
Дани, самият край, тя му спретна изненада в къщата , ако за тази целувка питаш, не знам, аз видях края, началото не успях и може да те объркам,какво значение има къде е тази целувка, като той не целува хазал, ами к...а манекенка и кукувица, дето иска да снася в чужди гнезда
 Hug

# 395
Скрит текст:
Скрит текст:

Еее, лелче, щом казваш значи е така.
Как бих могла да подложа думите ти на съмнение, като си го изпробвала?! Пу, пу, да не Ви е уроки тогава. Grinning

Hug Heart Eyes  love001

# 396
 Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk

Скрит текст:

eat eat eat eat eat eat eat eat eat

Скрит текст:

# 397
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Павлинче, Дани,  wavey wavey

nevimiro, по никакъв начин не мога да я оставя Серка на мира. Освен това не я намирам за красива. Има моменти и ъгли на снимане, в които изглежда добре и такива, в които изглежда чак страшно.  Sick Не я намирам и за кадърна. За мен тя заема място на някоя актриса, която би била физически по-подходяща и би се справила и актьорски по-добре с ролята на Мира. А аз се вбесявам, когато някой некадърник заеме място, което не е за него. Виждам, че се старае, но от тези напъни почва вече да ми изглежда смешна. В стремежа си да я докарат бяла и добра, я карат да играе инфантилна 14-15 годишна ученичка, каквато Мира не е. Като сложиш за капак и недоразумението наречено "прическа" и "грим", което екипът на филма някак си не иска да уцели, картинката на срутения образ става пълна.
Аз изобщо не харесах снощната серия. Първо ми беше много заспала, липсваше ми действие. Много празни разговори, много нещо! Някои бяха сладурски, но изсипването отгоре ми на толкоз захарен сироп направо по едно време залепи очите ми. Добре, че 2 телефонни разговора ме поразбудиха! А може и да не беше толкова добре, че после трябваше да гледам силно пострадалата от инфантилизъм и режисьорска немощ Серка. Поне наистина вече са осъзнали, че целувките им се получават доста противни та почнаха да карат Ча да скрива всичко с големите си ръце, но ... Винаги има едно но. Mr. Green Но...се уляха с пустите му ръце. Rolling Eyes Толкова продължително и толкова изкуствено беше това държане на Чачовите лапи върху лицето на Серка /пърхаща мигли и с безумно инфантилно изражение/, че чак ми се доповръща. Sick Sick Sick /Къде са ми кофите? Mr. Green/ Ей това беше моментът в който с тъга си спомних за захарния сироп от преди малко и съжалих, че телефоните ме събудиха.
Наясно съм, че вероятно в Турция е проблем това да се случи, но в тази роля щеше да е много по-добра онази малката, 14-годишната, дето играе сестрата на Мира. Peace

Нейсе! Не възнамерявах да правя анализ на снощния епизод, но като ми тръгна логореята и не можах да се зАпра. Mr. Green
ШИ извинявЪти! newsm56

newsm03 newsm03 newsm03

newsm47 - Вие имате да четете около 40 нови отговора. smile3544 smile3544 smile3544

# 398

Малеееееееее Диде Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk
 eat eat eat eat eat eat eat eat

# 399
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Начи нема такъв изтрескал диспансер кат тука...цел ден се точат 5 стр. ся отидехте на покрива... Shocked Shocked Shocked Shocked

Сао мучите не мой се спи от вас... hahaha hahaha

Ся аз си легам...внимавайте ко прайтИ Mr. Green

И да не забравяте..."Не седайте в рейса преди да е дошЕл" Naughty

Лека нощ Hug

# 400

Heart Eyes Heart Eyes

Габче то и утре кот метками това шЪ  е послИ незнам дали шЪ има място у лево за тях  Mr. Green

# 401
  • Още у мъглата ...
Ай, аз за малку ша се оттегля, та затва, да ви кажа първоначалното лека нощ  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Па може по някое време да вляза да кажа последно лека нощ  Mr. Green  Joy Hug Hug

Ай и един от най-първите ми колажи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 402
Скрит текст:
Мариетке ти все се чудиш за нещо, какво има толкова много за чудене дали гледаме с теб пишещите в темата ПО един и същи сериал!? Ми разбира се, че гледаме ПО а не два различни но погледа и възприятията са ни различни, толкова е просто. Rolling Eyes
Така както си го написала едва ли не аз като една от харесващите ПО и Серенай как стои до Ча трябва да се чувствам неудобно ли, или да се приемам като ненаред с капацината ли и то само защото вече я възприех!?
Аз пък не се чудя, че голяма част от Вас не я харесват, ми неприятна Ви е и толкова, и какво от това, или какво от това, че аз например вече я възприех до Чачко, че даже ми и харесват като екранна двойка.
Нали все за толерантност апелираме а мине не мине и все се чудим на някого за нещо, ако спрем да се чудим една на друга в тази тема за каквото и да е различно от ФЕмир, това място би било още по-прекрасно и уютно местенце.

Скрит текст:
Наде, не се нерви, излишно е, мисли къде ще сме след 24 часа и дали ще можем да си кажем нещо или да се видим в този форум, не я харесваме Серенайката  и толкова, че и яман нещо не ми е на сърце, не играе свободно, за мен не е искрен, така го виждам и чувствам, я виж актьора играещ мерт е направо беше екстра, справя се един път, дава динамика, настроение, адвокатът и жена също, момичето ,приятелка на мира и тя влезе в час, еле нашите двама главни нещо издишат, изкуствено ми стояха  и това си е, не казвам ,че мнението ми е задължително, просто го споделих, болно ми е ,че това момче се съсипва и тепърва ще има ядове в публичното пространство и това влияе на играта му, Hug newsm51
Павлинче, не се нервя, ето, Вие не я харесвате, казвате си го, не ми пречите, иначе не бих била тук, няма нищо за чудене, всеки е със собствените си усещания.
Да, тръгна по грешния път с първите си крачки към дрогата но вярвам, че си е взел поука от случилото се, иска да заличи петното и мисля, че прави всичко възможно за да го стори.
Какво да го мисля, ми кофти ми е, че, ще трябва да свиквам с нещо ново и което не ми допада ама каквото такова.
Може би не е толкова зле новата мама, ама като не съм я видяла как изглежда и ми е малко притеснено дали, ще ми е удобна както тази досега. Rolling Eyes

# 403
  • Още у мъглата ...

Heart Eyes Heart Eyes

Габче то и утре кот метками това шЪ  е послИ незнам дали шЪ има място у лево за тях  Mr. Green

Е туй у лево толку ли ша е тесно newsm78, па ако е така, у скрит текст  Joy Joy Joy Joy

# 404
Начи нема такъв изтрескал диспансер кат тука...цел ден се точат 5 стр. ся отидехте на покрива... Shocked Shocked Shocked Shocked

Сао мучите не мой се спи от вас... hahaha hahaha

Ся аз си легам...внимавайте ко прайтИ Mr. Green

И да не забравяте..."Не седайте в рейса преди да е дошЕл" Naughty

Лека нощ Hug

ЗИЗУНКЕ  Heart Eyes Hug айде лека  и ся пускамИ касетофончитУ на Чепика   Party

Общи условия

Активация на акаунт