Отговори
# 375
Диди Hug, прекрасни колажи   bouquet bouquet bouquet

Лека и от мен  sleepuu

nevimiro welcome, обаче като искаш да си актриса, трябва и талант, и аз искам да съм актриса, ама не съм и не се натискам, щото не ставам за тази работа, всеки да си знае за какво става, а похвали за Серка в темата за ПО колкото искаш, хвърли едно око.

Джейни, миличка, лека нощ - ей ама много ми харесва как пишеш смело и изказваш все едно моите мисли, ама нагледно  Hug  Hug Hug
О, четох ги! Ами надяват се една лъжа повторена сто пъти да стане истина. Знам ли, щура работа!
Преди две или три седмици, влязох в темата на ПО, след като и аз бях гледала онлайн серията - направо се зачудих, дали сме гледали един и същи филм, аз бях толкова напрегната от неиграта и', а прочетох колко добра била ...

# 376
  • някъде из Врачанско
nevimiro- добре си дошла и от мен,че съм в стрес и не те поздравих, Hug при нас е най-хубаво щото сме най-ентелегетни и сме винаги в най-дълбокото, винаги ще научиш нещо и ще ти  е добро настроението
http://www.youtube.com/watch?v=HA9-354DM2E
http://www.youtube.com/watch?v=2vk_N6yLw-I
http://www.youtube.com/watch?v=PWwFhoTdORI

# 377
  • В света на мечтите... ❤
Чакай да полеканощвам  Laughing ,ДиБи,Джейни,лека милички разкошни сънища  Hug  smile3524 smile3524  Hug

# 378
Мариетке ти все се чудиш за нещо, какво има толкова много за чудене дали гледаме с теб пишещите в темата ПО един и същи сериал!? Ми разбира се, че гледаме ПО а не два различни но погледа и възприятията са ни различни, толкова е просто. Rolling Eyes
Така както си го написала едва ли не аз като една от харесващите ПО и Серенай как стои до Ча трябва да се чувствам неудобно ли, или да се приемам като ненаред с капацината ли и то само защото вече я възприех!?
Аз пък не се чудя, че голяма част от Вас не я харесват, ми неприятна Ви е и толкова, и какво от това, или какво от това, че аз например вече я възприех до Чачко, че даже ми и харесват като екранна двойка.
Нали все за толерантност апелираме а мине не мине и все се чудим на някого за нещо, ако спрем да се чудим една на друга в тази тема за каквото и да е различно от ФЕмир, това място би било още по-прекрасно и уютно местенце.

# 379
Чеки пак да питам,понеже съм нахална,дека точно е целуфана в ПО  newsm78

# 380
туй последнУ и отивам да донеса идно бидонче с пърцуца  Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes

# 381
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

ДиБи smile3534  Hug Heart Eyes Hug

И за всички останали  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Аз пуснах ПО да видя целуфана,ама не знам де да го търся,пуснах последната част на серията,тогава ли е или по-назад  newsm78
[/quote

Дани,  Hug Hug Hug

# 382
  • някъде из Врачанско
Дани в последната серия накрая,гледай го с кеф  Joy Joy Joy той и казва че я обича ,тя отговаря  като най-умна благодаря

# 383
в последната серия накрая,гледай го с кеф  Joy Joy Joy
Павлинче  Hug  Heart Eyes ,аз знам серията,ама питам по кое време горе долу,че тя е на 5 части в сайта на Стар тв,та да се ориентирам  Thinking

Мишии Hug Heart Eyes Hug

Невимиро,добре,дошла,мила и от мен  welcome  Hug Hug Hug

Диди Hug Heart Eyes ,чооок гюзел,бравос  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 384
  • У дома :)
туй последнУ и отивам да донеса идно бидонче с пърцуца  Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes

А запри съ де  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 385
Дани, в самото начало на серията но така свърши и предходната.
Награбванки нямаше в снощния епизод, но в последната сцена целувките им бяха много по-нежни и въздействащи от целувките им отпреди това когато Ча даже се попрестара, ама той нали така се целувал по принцип. Laughing

# 386
  • У дома :)
Награбванки нямаше в снощния епизод, но в последната сцена целувките им бяха много по-нежни и въздействащи от целувките им отпреди това когато Ча даже се попрестара, ама той нали така се целувал по принцип. Laughing

Ами така се целува,мога да го потвърдя  Mr. Green

# 387
  • Още у мъглата ...

Дани  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Тва, ако за целуфана, който той й прасна, когато й каза сенито севиурум, то не беше баш целуфан, а цунка, щото явно и Еджето е захапала, че баш целуфаните им са грозни  Mr. Green (меко казано Mr. Green) Или е решила поне за малко да ни спести потреса  Joy Joy Joy Joy Joy

nevimiro  Hug На мен Серка не ми е и хубавка  Peace Отделно за неиграта й ... ами просто е набедена актриса, ама си остава само с набедеността   Mr. Green

# 388
  • някъде из Врачанско
Мариетке ти все се чудиш за нещо, какво има толкова много за чудене дали гледаме с теб пишещите в темата ПО един и същи сериал!? Ми разбира се, че гледаме ПО а не два различни но погледа и възприятията са ни различни, толкова е просто. Rolling Eyes
Така както си го написала едва ли не аз като една от харесващите ПО и Серенай как стои до Ча трябва да се чувствам неудобно ли, или да се приемам като ненаред с капацината ли и то само защото вече я възприех!?
Аз пък не се чудя, че голяма част от Вас не я харесват, ми неприятна Ви е и толкова, и какво от това, или какво от това, че аз например вече я възприех до Чачко, че даже ми и харесват като екранна двойка.
Нали все за толерантност апелираме а мине не мине и все се чудим на някого за нещо, ако спрем да се чудим една на друга в тази тема за каквото и да е различно от ФЕмир, това място би било още по-прекрасно и уютно местенце.

Наде, не се нерви, излишно е, мисли къде ще сме след 24 часа и дали ще можем да си кажем нещо или да се видим в този форум, не я харесваме Серенайката  и толкова, че и яман нещо не ми е на сърце, не играе свободно, за мен не е искрен, така го виждам и чувствам, я виж актьора играещ мерт е направо беше екстра, справя се един път, дава динамика, настроение, адвокатът и жена също, момичето ,приятелка на мира и тя влезе в час, еле нашите двама главни нещо издишат, изкуствено ми стояха  и това си е, не казвам ,че мнението ми е задължително, просто го споделих, болно ми е ,че това момче се съсипва и тепърва ще има ядове в публичното пространство и това влияе на играта му, Hug newsm51

# 389
Мерси,Наде  Hug Heart Eyes ,сега ще погледна  Peace

Ай,сега,стига се фука  smile3534 smile3534 smile3534

Ами така се целува,мога да го потвърдя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт