Отговори
# 495
  • в подножието на планината

Павлина, Hug Heart Eyes Наде, Hug Heart Eyes Ди, Hug Heart Eyes Жани, Hug Heart Eyes Биби, Hug Heart Eyes

Днес ми е ден за почивка и ще му ударя една гооолямааа доза ФЕмир, та да ми държи влага за цялата седмица и да имам сили да се справя със задачките, които ,хич, не са малко... Laughing

# 496
  • някъде из Врачанско
http://www.youtube.com/watch?v=XZRz57gv6M4  
http://www.youtube.com/watch?v=tRSczf5uNUY  
Скрит текст:

да се кефим с колажите на Габи, туитъра ги споделя

# 497
Добър ден Hug Hug Hug

Пейкова Hug Честит двоен празник Heart Eyes здраве късмет и любов newsm59

Илда са появила  love001

Линко Hug
Скрит текст:
бях на легло малко Laughing една ме зарази преди няколко дена Sickвреше се се покрай мене #Cussing out почна с хрема и викам ша мине Laughing да ма в петък почна една красива кашлица без спиране ooooh! и вчера не ходих на работа цял ден кашлям ooooh! всичко ме заболя от нея Rolling Eyes ама и нищо не пия Mr. Green и майка ми направила мед с изстискан лимон една чаша Heart Eyes ох как си го изпих вечерта Laughing и през ноща малко кашлях и до там Laughing сабах като станах няма кашлица няма нищо Laughing само гласа ми е паднал Laughing не помня от кога не съм боледувала ooooh! не бях и пушила от петък вечерта та днес ще си наваксам Mr. Green

# 498
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хилоооууууу... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Всички констатирани и установени.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

РенУ Heart Eyes на тебе спешъл едишън внимание, че липсваше вчера. Grinning

Пейкова, честит ти двоен празник. Бъдете живи, здрави и много щастливи! Hug  bouquet Hug  bouquet

Сега отивам да се любувам на Хаваеца smile3508 че пощурих форума за него с мучането си... Laughing Whistling

Все пак съм тука... Mr. Green

# 499
Клодиии,  Hug love001   Huglove001  Hug love001

Скрит текст:
Радвам се, че вече си добре и дано не се разболяваш повече,  Hug Praynig а тези дето се врат около тебе им тегли една...  Mr. Green Мен много рядко ме хваща грип, ама хване ли ме...ела, та гледай... Mr. Green

# 500

Рени Hug, бързо оздравяване Flowers Four Leaf Clover

Илде fingerscrossed всичко да е наред Hug

Линче Hug, Павлина Hug Hug, Наде Hug, Жани Hug, Биби Hug, Бебе Hug, Диби Hug, Профи Hug,Рони Hug и дано не съм изпуснала някой Money, ако да,   bouquet bouquet bouquet

За такива като мен и Рени

Скрит текст:
,

въпреки, че Днес е Международният ден на чая, ето и от него, аз го обичам и него де

Скрит текст:

Пейкова Hug,  newsm59 на тебе и на твоя Емир, много здраве, късмет и любов! Весел празник! За вас
Скрит текст:

Ще ви изчета по-късно Grinning, висях поста на Профи за Серка и съм newsm10, най-вече в частта за некадърността дето е превзела всичко Whistling,е с това не мога да се примиря и си патя  Mr. Green

Зизунчи  Hug Heart Eyes bouquet, приятно гледане

# 501

РенУ Heart Eyes на тебе спешъл едишън внимание, че липсваше вчера. Grinning

Hug Hug HugТропната съм  Laughing

Илде Laughing
Скрит текст:
Охоооо колко и теглих Mr. Green хвърли си бъцилите и изчезна #Cussing outма аз въобще не се усетих ooooh! 3 дена се вреше покрай бара и само дудне ooooh! егати досадата #Cussing out викам нема ме фане Mr. Green вече ше знам Laughing

Джейн Hug   bouquet

# 502
здравейте моми4ета Hug
гушкам вси4ки без да ви изброявам, да не изтърва някой Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
благодаря за кафенцата, закуските и вси4ки красоти  Hug Heart Eyes
Ренко Hug и ти си се появила. Heart Eyes

Пейкова, 4естит ви двоен празник newsm59 много здраве, много късмет, много щастие и усмивки!
Ра4е за теб, с любов

приятен ден на вси4ки Hug Heart Eyes

# 503
  • У дома :)
Добро утро на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Пейкова Hug Честит двоен празник, да сте живи и здрави, много да се обичате,слушате и подкрепяте newsm59 nbirthday  party023

Сега и аз да почерпя,защото моят татко и той има днес рожден ден Simple Smile

Скрит текст:

Двечерка чичтУ щот ся като че ли е малко раничко Mr. Green

Ооооооо Рени Hug Heart Eyes радвам се че си тук и вече здрава Hug Hug Hug

Скрит текст:
Мойто дете беше вчера със страшна кашлица,но снощи й направих мед с джинджифил и май има ефект,през цялата нощ да се е изкашляла най-много 2 пъти ,а днес си е направо добре.Така че за кашлица горещо препоръчвам мед с джинджифил, дано не се налага Peace

# 504
  • София
Рени, Hugбързо да оздравяваш,пийвай си мед с лимонче и си почивай Hug
Джейн, Hug и ти ли си болничка,бързо да оздравяваш Hug
Добро утро и на останалите HugВани, Hug,Бебе, HugПроф, Hug,Павлинче, Hug,Наде, Hug,Диби, Hug,Биби, Hug,Жани, Hug,Мими, Hug
Зиз,теб специално те констатирам newsm51 newsm51 newsm51 и приятно гледане Heart Eyes
Елии, Hugчестит рожден ден на татко ти Hug  bouquet.Да е много здрав и много да се обичате   love001

# 505
Ооо, шефката се появила Hug и да не те лепва повече. Rolling Eyes
Звезде, ще се открием бе душа, че за какво са ни скайповете тогава!?
Привет на всички Ви, bye....... bye че да не пропусна някоя.
Зиз, как е пръста ти newsm78 лелче?

# 506
Джейн, Hug благодаря! Heart Eyes Дано да е наред... Praynig Praynig Praynig

Мими, Hug Heart Eyes

Клоди, Hug Heart Eyes много си я изтърпяла тази... Mr. Green

Ели, Hug Heart Eyes да е жив и здрав татко ти и още дълги години да ти е опора в живота!  bouquet

Наде,  love001 трябва да се открием... Laughing

# 507
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Линко Heart Eyes Джено Heart Eyes Миче Heart Eyes

За Елитулия спешъл констатация Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Елитулия, да ти е жив и здрав тати ! newsm59

РенУ, Heart Eyes радвам се, че се оправяш...разбрах малко късно за кво иде реч щот несъм клюкарка и не чета скрити текстове Rolling Eyes

Ох, като гледам кво е ставало снощи...дали да не спретна бюлетинче....все пак требе сводки от МВР-тУ Mr. Green Whistling

Лелчето ми Hug Heart Eyes оправя се пръста...слава богу. Grinning

Илде, Hug ти не ме констатираш, ама аз ще те установя Laughing

# 508
Мими Hug

Ели HugЧРД на татенцето Heart Eyes здраве взаимна обич и подкрепяне newsm59
Аз се оправих с мед и лимон Peace

Наде Hug нема отърване от мене Heart Eyes

Зиз давай бюлетинче да видим и аз кво е ставало Mr. Green

# 509
Звезди Heart Eyes Лин4е Heart Eyes Зизу Heart Eyes Наде Heart Eyes
Ели Heart Eyes да ти е жив и здрав тати

Общи условия