Отговори
# 660
# 661
  • Варненска клюкарка
Аууу, в ASK ще пее Mustafa Ceceli. Много ми хареса покрай Eksik  Peace

Да аз го разбрах още онзи ден- а в темата за Хазал бяха превели че ще танцуват на негова песен, ама не ми се влизаше да ги зарадвам, че не само ще танцуват , а че лично ще им я пее на двойката ДЖАзра....
 Лошото е обаче, че този Енгин Йозтюрк, който сглобяваше АФК, а сега АШК е написал нещо от сорта "нова година-нова работа...." Каквото- такова казвам аз- мисля че е по-добре за Хазал да намери нов проект, че този няма да го бъде, пък каквито  и гимнастики да си причиняват от екипа...

# 662
хванах ги всичките там наредени на балкона  и слънчасват  Mr. Green

# 663
Диана те са на балкона и слънчасват тъй като утре е понеделник и не се знае дали ще има балкон. Heart Eyes Mr. Green

# 664
  • София
Аууу, в ASK ще пее Mustafa Ceceli. Много ми хареса покрай Eksik  Peace

Да аз го разбрах още онзи ден- а в темата за Хазал бяха превели че ще танцуват на негова песен, ама не ми се влизаше да ги зарадвам, че не само ще танцуват , а че лично ще им я пее на двойката ДЖАзра....
 Лошото е обаче, че този Енгин Йозтюрк, който сглобяваше АФК, а сега АШК е написал нещо от сорта "нова година-нова работа...." Каквото- такова казвам аз- мисля че е по-добре за Хазал да намери нов проект, че този няма да го бъде, пък каквито  и гимнастики да си причиняват от екипа...

Ами... не тръгнаха добре с рекламата и т.н., но дано оцелеят  Peace Ще се види, каквото и да е, Хазал предполагам отново ще намери бързо проект  Peace Стискам й палци за ASK или евентуално (ако се наложи) за нова роля   Peace

# 665
Според мен е най-добре Хазал да се върне в Америка и да довърши започнатото, а и беше казала, че иска да стане режисьор.

# 666
  • София
Според мен е най-добре Хазал да се върне в Америка и да довърши започнатото.

Според мен ще намери нов проект, ако й се наложи. За мен тя трябва да е на екран  Peace Няма лошо в обучението, но може да го завърши и през лятото, когато не се снима  Peace

# 667
Каквото и да стане Хазал е силна и ще се справи ,а и има пълната подкрепа на майка си и приятели те си  Peace

# 668
  • София
Каквото и да стане Хазал е силна и ще се справи ,а и има пълната подкрепа на майка си и приятели те си  Peace

+ 1 Да не говорим, какъв талант има  Peace

# 669
Хазал има талант при това много голям дори бих казала че следващият и проект е по добре да е свързан с екшън не е едлъжна да играе драми.

# 670
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 671
Брех, имало тема за най-готини турски актьори но Чаги не е сложен в анкетата но пък присътва като предложения,  #2gunfireобаче още отсега повечето снимки не мога да ги видя, а за утре не ми се мисли как, ще е. Sick
Мишенце що не казваш и ти си писала.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497445.480

# 672
  • Варненска клюкарка
Дано утре да успея да вляза в мамата, ама ми идва да си скопосам и да се развея и аз с едни гащурляци, ей така напук, ама с най-големия размер и святкащи и бляскави ако трябва , ама и с надпис "протестирам" ooooh!

пп Наде тя темата е много стара, срещала съм я и преди. Има също и аналогична за красивите турски актриси Peace

пп 2 Нашите не слънчасаха ли достатъчно вече, друг път чат-пат прелитаха насам през рекламите Crazy Сигурно е интересна серията newsm78 Аз ги позарязах слънцата, за сметка на Езел. По-нататък ще наваксвам!

# 673
 wavey wavey wavey

слънчасалите още висят на съседния балкон Peace Peace Peace па и гости бол имат Joy Joy Joy
Ивче Hug ами ти не беше ли слънчасала и ти къз newsm78 newsm78 newsm78
Наде Hug метнах едно оченце на турските красавци Flutter ама Чачко ми липсва там Crazy Crazy Crazy

# 674
Надеееее Heart Eyes 6 еп с Гиземката Laughing
 http://вахдат.рф/load/filmy_onlajn/melodrama/tureckij_serial_u_menja_vse_eshhe_est_nadezhda_benim_hala_umudum_var_6_serija_onlajn/42-1-0-10554

http://turkcinema.tv/turkey-serials/u-menya-vse-esche-est-nadezh … a-umudum-var.html

Общи условия

Активация на акаунт