КГБ = Клуб на Готините Баби - 141.

• 97 225
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Пожелания от сърце на всички за весела  Коледа!Бъдете честити и благословени!

Светалчо,ама аз се гръмнах точно защото си представях как свиваш толкова малки сърмички!За яденето ми е ясно и не се съмнявам,че такава вкусотийка вече е изчезнала от масата ви!
               Вече нямам угризения,че я подкарах мързеливичката  Laughing Днес като отидох да докупя това онова и .......май не съм единствената дето е минала на вариант ....готово от магазина.Топлите щандове на магазините бяха ометени  Mr. Green Наложи се да чакам за да се приготвят желаните от мен ястия.Е,пихме по едно кафе и получих всичко топло-топло.И понеже сме сами прескочих и баклавата или по-точно си купих готова баклава и саралии.Така,че машинката омеси тестото аз го оформих и само питката с късметчетата правих аз!ММ отнесе парата и вече е минал на римския вариант- поизлегнат на дивана пред масата подхапва от тук от там ! Laughing
              Още веднъж - весел празник и наздраве! Wine Glass

# 211
# 212
  • София
Дидиа, наздраве!
Парата се падна на Ани. Но тя докато чупеха питката с Памен видя къде е и си задържа това парче за себе си. Нека да е пълна с пари.
И моите римляни са на спалнята и гледат коледен филм. Обелих им портокали да се освежат.

# 213
Честито Рождество!
Честита Коледа, дами! Hug

Желая на всички ни здраве, щастие, късмет и доброта,
в къщите ни да има детски смях и веселба,
на масата уханна пита, паничка с мед и кана с вино,
да се радваме на всичко красиво- зримо и незримо,
да имаме портмонета пълни с левчета и евра,
да има мир и любов навсякъде по света!
Амин!

newsm10 Two Hearts Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower lalalala baloni newsm51

Честит имен ден на Хриси- Мери! newsm51
Миличка, никой с теб не може да се мери,
по хубост, по разум, по сръчност и по доброта,
бъди здрава, щастлива и най-обичана жена!
Весел празник!
Наздраве! cheers

Честит имен ден на Хриско на Жабка! newsm51
Честит имен ден на Христо на Айша! newsm51
Да са здрави, да са умни нашите момчета,
да са силни и палави като две жребчета,
да са бодри, да са усмихнати от ранни зори,
да имат много весели игри!
Весел празник!
Наздраве! cheers

Two Hearts Flowers Four Leaf Clover 1swing smile3540  football topka  baloni

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 01:48 от Tani-ta49

# 214

Честито Рождество Христово !
Нека бъде светлина във дните ни, Мир и Любов във сърцата ни, Здраве и Късмет във домовете ни ! Нека бъдем Благословени ! Амин !

Честит имен ден на Мери ! Честит имен ден на всички именници във семействата ви ! Бъдете здрави , щастливи и благословени ! весели празници !

# 215
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

# 216
  • София
Честита Коледа!Честито Рождество Христово! Честит имен ден на имениците и на семействата им!Честито на всички,които са имали повод,а аз съм пропуснала! Здраве,здраве и много щастие!

Момичета,не съм чела какво сте писали.Тук всички са болни от грип,така ги  заварих,но вчера Насето постъпи в болница/заедно със Софи/ с усложнение-бронхиолит. Пуснаха ги снощи заради празника и тази сутрин заминаха пак.Днес ще му правят снимка,пак инхалации...Малкото е по добре,остана само течащото носле..Коцето и сватовете са вече добре.Софи е много недоспала и отпаднала,но се стабилизира.Аз се притеснявам за Насето.Знам,че ще се оправи,но ме е страх,защото от мен е фамилно обременен с асма.Чета в нета и повече се плаша.
   Дидиа,предполагам,че имаш опит ,защото от бронхиолит боледуват главно малки деца от ДГ.Моля,пиши ми какво знаеш!
   Момичета,весела Коледа ! И се пазете от грипа!

# 217
  • София
Честито Рождество Христово!

Честит имен ден на имениците!

# 218

Честито Рождество!Здраве,късмет и успех на всички именници!

# 219
  • София
 santa2
Честита Коледа на всички! Да сме живи и здрави догодина!
Да са ни живи и здрави именниците!
Благодаря за поздравите и пожеланията към болярчето Роко. Той и днес е във вихъра си.
Яжке, много е лош грипа и държи дълго време, понякога и повтаря. Дано твоите хора се стабилизират бързо. А Наско добре, че е в болницата - там ще е под наблюдение. Ти не чети много в интернет, докторите си знаят работата.

# 220
  • София

Коледни благопожелания
Марин Тачков

Да блесне коледната ви Елхичка!...
За всеки нека свети по Звездичка!...

Да бъдат плодни вашите Градинки!...
И Обич да вали - като Снежинки!...

Счупете орехи - за да сте здрави!
Късметът нека да не ви забрави!...

За теб да е желаната Паричка!...
А ти - бъди добра, като сърничка!...

Ти Къщата добре наглеждай, дядо!
На мило внуче да се радваш, бабо!...

Да бъдеш, майко, все така грижлива!
Да ви е плодородна всяка Нива!...

Хей, моме, ти на мъж добър да случиш!...
Дете, от мъдри книги да се учиш!...

Любов и Мир в дома ви да царуват!
Надежди цветни нека ви целуват!...

Красиви Песни да ви вдъхновяват!...
И Радост във сърцата да изгрява!...

Живот и Топлина, и Хляб да има!...
По-светла да е Новата година!...
[/i
Честит имен ден на всички именници-Христина,Кристина,Христо,Християн,Кристиян. Нека светлината на Коледната звезда ги съпътства винаги.

У нас е еуфорията от подаръците ,мирише на джинджифил и канела.
 Яжка съжалявам да чуя това ,дано скоро детето оздравее,да не ви повтаря този гаден грип.
Мен ме потрети,тази нощ почти не спах от кашлица и болки в гърлото.

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 11:24 от Шпунц

# 221
Честит имен ден на Мери, на малките Крисковци на Мая, Жабка, на болярчето Роко и на всички които празнуват.
Желая на всички здраве и късмет, на малките щастливо детство  Hug

Яжка , стискам палци Насето бързо да се оправи и всички болни в къщи да започната новата година здрави, укрепнали,силни. Praynig Hug

Маринка , Здравче,"дедо Кольо" дойде ли по график с нужните изненади и как беше приет Laughing

Сега един малко тъп въпрос,извинете за което, ама нали съм много "веща" по именните дни, ако днеска празнуват Христо и производните му, кои празнуват на "христос възкресе"-великден  newsm78

Това междудругото. Само  здраве ,празници и радостни събития да има, да е леко и хубаво на хората!

# 222
  • София
Каролин, Христовците са именници днес. Това е от както се помня - у нас празнувахме имен ден на баща ми при комунизма. А на Великден празнуват Величко, Велка и производни с корен Вел...
Поне аз така го знам.
А сега почти всеки ден е имен ден на някого.
Нека да има празници, да си разнообразяваме ежедневието.

# 223
                 Кари,именници на Великден: Велико, Велика, Величка, Величко, Вела, Великослав, Велко, Велчо, Вельо, Велин, Велка, Велимир, Велимира, Велия, Въло, Паска, Паскал, Пасо, Пасуна, Антим, Антима.

Честит имен ден и на малката кукла на Мери-Кристина!Весели детски игри и повече пакости в кухнята!Здраве,късмет и щастливо детство!

# 224
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!Честит двоен празник на всички именници!
Да е живо и здраво името Ви!

Общи условия

Активация на акаунт