lusi, Честит празник!
Това е посланието.

Честито нова длъжност.Ами тя си е скроена за теб 

писа за мазилото от арника,
Светълчо и аз тези карантии хич не ги обичам, но пък умирам за шкембе чорба.Като се омъжих, мъжът ми догава не беше вкусл шкембе и се ужаси при мисълта, но с времето стана най горещия му фен. Тук едни араби бяха купили един процъфтяващ български ресторант и заедно с типичните за българската кухня ястия се бяха научили да приготвщт най вкусното шкембе. Жалко че преди две три години затвориха, а винаги беше препълнен,сега има други няколко български ресторанта но щембето им , тц не важи.

не се притеснявай за мъжлето-ще се оправи с илачи ,както са ти казали момичетата!И при теб всичко ще е наред и изследванията ще са добри.Вярвам в това!!!
от мен и се инсталирам по-удобно пред камината! 
Оказа се,че не е толкова сложен и засега се справям с по-елементарните му действия.Христина/ малката щерка/ ме избъзика"Добре дошла в 21 век!"Тя откога ми мърмори да го махам стария ми-бил допотопен!
Слава Богу,че и ММ обича всякакви карантийки,с изключение на дроб.И сега много често ги готвя.
Нищо,следващия път запази едно парченце!

дидимити
rimar
Гъбче,
Aisha
Иви
marina_vladi
Кари 

нашь, дедо само "Военният екшън „Сталинград”'за ен-пъти и Руски филми и сериали .....друго не гледа....
ииии така е....той казал на внучката, че гледа "страшни" филми....има война.....ама детето не прави разлика между "страшни и мръсни"...и затова казала мръсни....
Цък, цъ.....