Гледката е потресаваща направо.Аз съм 48-49 кила и като издуя тумбака и.....абе за смях си е работата.
- майка ми се прибира от командировка и в рейсчето, което те взима от самолета, са й направили място. Тя понеже има малко корем, та вика "Оня май ме помисли за бременна и ми направи място, много обидно ми стана" хахахах така сме се смяли с жена ми ...

- майка ми се прибира от командировка и в рейсчето, което те взима от самолета, са й направили място. Тя понеже има малко корем, та вика "Оня май ме помисли за бременна и ми направи място, много обидно ми стана" хахахах така сме се смяли с жена ми ...

така де,така,ето,на по-пълните им правят место,а аз оная вечер по време на тъпия мач 45 мин, се лашках в маршрутката.....и всеки си гледаше замечтано през прозореца,но това е друга тема.Иначе за килцата-на 160 см.височина килцата се лепят като мухи на мед,отколкото на 192см мъж!!!!Гледам го и му завиждам люто бе!!!!!Яде си всичко,каквото му сервирам,а за десерт-парче яка торта от "Романс".А аз само сухи плюнки преглъщам!И без това какво ме чака след,Дай Боже,раждането...не ми се мисли!