Отговори
# 525
  • София
Мариетка  Heart Eyes Heart Eyes Кукуууууу  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 526
Жани  Heart Eyes Hug Миши  Heart Eyes Hug

# 527

и Мустафа Чичели  дрънка на китарка и им пее  Peace Peace Peace
Можеше да викнат Чачко да им попее, да им подрънка, че и да им поиграе, Joy че нали е  hahahaпърви играджия, и танците ги умее до съвършенство. rotfImao rotfImbo
Зизунче леля, какво се оглеждаш?

# 528

Моя мъж не харесва Хазал.... hahahaсигурно му опротивя като Фериха, че покрай мен лягаше и ставаше с нея, и с Емко. Joy
Joy

Чек и аз да кажем нещо Laughing на моя Серка му по харесва от Хазал Laughing щот викам че не я понасяте и той са изказа Laughing

Миши муууууу Laughing

# 529
Ренка, даваш ми добра идея, ще пробвам и моя мъж да загледа Серка та да видя какви, ще са му отзивите.
Чакай да му я покажа и, ще Ви пиша.

# 530

и Мустафа Чичели  дрънка на китарка и им пее  Peace Peace Peace
Можеше да викнат Чачко да им попее, да им подрънка, че и да им поиграе, Joy че нали е  hahahaпърви играджия, и танците ги умее до съвършенство. rotfImao rotfImbo

Joy Joy Сещам се за клипа на Ирка Joyнай добър си в маалата Joy Joy Joy

# 531
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Йо, Диди, Рени, намерих ви лесно като карамел му   Hug Hug Hug

на мен канал д не ми върви ....

# 532
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гледам как си се забавлявате, а аз завалийката не мой влезем в тона... Joy Joy Joy Joy

# 533
Малееей Ренка и моя мъж каза, че Серенай е по-симпатична от Хазал.....явно Ферка му е дошла множко. rotfImao rotfImbo
Друго си е мъж да се изкаже, той се размрънка, че го вдигнах за да му я покажа ама стана, какво да ме прави.

# 534
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Гледам как си се забавлявате, а аз завалийката не мой влезем в тона... Joy Joy Joy Joy

Зизу, ама си намбър 1 - само как се грижиш и какви напътствия даваш,  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 535
Йо, Диди, Рени, намерих ви лесно като карамел му   Hug Hug Hug

на мен канал д не ми върви ....
Аууу какви убави бонбонки са Heart Eyes

Зиз айде навлизай и почвай Laughing

# 536
  • По света и в нас.
Ей,нашта тема първа бееее newsm44 newsm44 newsm44
Връщам се има нема 10стр имам да чета.
Някой гледа ли АШК?

Ама къде я виждате нашата тема първа?  Shocked newsm78
На първата страница на мамата.

# 537
Малееей Ренка и моя мъж каза, че Серенай е по-симпатична от Хазал.
Друго си е мъж да се изкаже, той се размрънка, че го вдигнах за да му я покажа ама стана, какво да ме прави.
smile3521моя каза че не са уред Laughing не ме нападайте Laughing

# 538
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Зизу, ама си намбър 1 - само как се грижиш и какви напътствия даваш,  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ам чИ кЪ...нЪл си ви ловкам...требе да се дадат ценни съвети за безопасно ползване на форума... Laughing Laughing Laughing

Та кат сме на тая тема...оборудвахте ли се с необходимите неща за безпрепятствено преминаване към прогреса... Whistling Whistling Whistling

# 539
  • София
Аз не виждам на първа страница темата ама няма значение, пак ще ви намеря  Twisted Evil Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Амм и нещо друго щях да кажа  Thinking ooooh!

Да ви пусна на кой ще ходя на парти в петък  Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт