Отговори
# 105
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вчера Чаатай Улусой и Серена Саръкая,след снимките са отишли заедно на вечеря.
От човек,който е бил в заведението е написал,първо дойде Чаатай,и след него Серена,нямаше снимки,не снимаха част от епизода,а просто вечеряха двамата  Whistling

# 106
  • Още у мъглата ...
Дам, купонът наистина може да започне сега.

Скрит текст:

Скрит текст:
Детенце ми е още болно, та такава отпуска. Искат да ги чистим. От друга стр. не е лошо човек малко да се спре и да се поразложи вкъщи. Нооо, аз ще трябва да излизам, а като гледам мрачното и студено време навън, никъде не ми се мърда

Мишенце, аз си го дръпнах без проблем.

Купонче без хапване не става. Нещо за подсилка

Скрит текст:

Оп, и аз да си бодна докато има, че цяла нощ съм я

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ей я, отпускарката й е лесно, раздава йедене и пиене, музика и давай  Grinning Party Party Party Party Party

Ай да потропна  newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 и да ходя малко се красотня  Rolling Eyes Laughing

# 107
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Габооооо, мноУ си разсеяна! hahaha Hug Специално уточних, че това е 3-ти том. За 1-ви и 2-ри ще чакаш!  Laughing

Релаксче, Мишенце, Ирка, Диди, Джейн,   Hug Hug Hug Hug Hug

Джейни,  Laughing забравих да уточня, че изданието е илюстровано. Joy

Аууууу, Ирче,  ooooh! хич не ми харесва това, хич!  Crossing Arms

# 108
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз, Joy поради липса на подпис какво предлагаш
Моля, моля...подписи ще има за всички от сърцеееееееееее....за новата платформа да тропнем нии хорце... newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

Джено Heart Eyes Heart Eyes Hug ДидОк Heart Eyes Heart Eyes Hug Нарцисчева Heart Eyes Heart Eyes Hug Манке Heart Eyes Heart Eyes Hug
Проф, не я констатирам лично, щото реши, че ме няма докато аз се боря за правда и свобода в революционната тема... Crossing Arms
За бога....Лиляна каза, че и докарвам стрес. #Crazy #Crazy #Crazy

# 109
ЕЛИТУ  Heart Eyes Hug МИМИ  Heart Eyes Hug

# 110
# 111
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми Проф Hug и на мен да ти кажа,то може и да се е появили в туитър вече,ще чакаме  и някоя снимка да излезе  ooooh!
Гъбак Heart Eyes Hug бягай се красоти ,недей да рипаш  Joy Joy Joy

# 112
Здравейте. Hug
Успешна нова седмица.
Все още сме със старият облик но може би до довечера ще сме с новият.

# 113
От човек,който е бил в заведението е написал,първо дойде Чаатай,и след него Серена,нямаше снимки,не снимаха част от епизода,а просто вечеряха двамата  Whistling
Mr. Green
Да му е честито!
Що бе Профи, има нужда да сваля напрежението човека, а тя май е много подходяща Joy Joy Joy

Оф, ще ме спукате с онази тема Joy Joy Joy Joy, Зиз къде и докарваш стрес newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 114
  • София
....
За бога....Лиляна каза, че и докарвам стрес. #Crazy #Crazy #Crazy

То и тя стресира почти целия форум и е всяка година в "положителни" номинации, ама.....  Whistling

Ирка, то и предния път беше така, пък после видяхме снимки в серията  Joy

# 115
  • У дома :)
Mr. Green
Да му е честито!
Що бе Профи, има нужда да сваля напрежението човека, а тя май е много подходяща Joy Joy Joy

Оф, ще ме спукате с онази тема Joy Joy Joy Joy, Зиз къде и докарваш стрес newsm78 hahaha hahaha hahaha

В орейтИ  Whistling Joy Joy Joy Joy Joy

Джейни Hug Heart Eyes

# 116
  • У дома :)
Диди Hug Heart Eyes и за всички  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 117
Габче,

Скрит текст:
Аз ще мързелувам от 21 чаааак до Нова Година. Вероятно ще си пусна и двата дена до 05-ти, че детенце е ваканция. Малииииииии,  Rolling Eyes звучи ми страшно, съвсем ще се разложа. Да беше лятото, ама нали си имаме диспансер  Joy

Сега ви оставям за малко.

Скрит текст:

Ще се присъединя към купона  Party по-късно, когато е много вероятно да остана изненадана  Crazy

# 118
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Зиз, ми де да знам де одиш, тук ли си, нЕма ли те?! newsm78
Щом сега ми се откриваш - констатирам те, установявам те и те нагушвам. Hug Hug Hug

Понеже тази Лиляна е някакъв абсолютен бацил, отивам да видя какво си се ръчкала с нея. Laughing

Ирче, дебни за всякаква информация!  Praynig Разчитаме на тебе. Hug

# 119
Като влезна в тая тема дет се пише за новия облик номерацията на страниците ми излиза у лево  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт