Габче, това, което публикува нищо не разбрах с чичи, онова е статия.....черна кутия, писмо до съда и т.н., прочетете ако се интересувате.
Наде, с подчертаното си в десетката! Започнат ли взаимните обвинения, такива неща ще излязат наяве, че не е истина! Ще ни се уплаши окото и ухото! А кака ще е капака на всичко!Тя го показа на света и тя ще го затрие от него

Аз и сега като чета новини по случая изпитвам едно такова гадно чувство, супер ми е неприятно, все едно става въпрос за мой близък човек, но после като ме цапардоса и мисълта че се е забъркал сам и напълно осъзнато в подобна глупост, все пак не е бил в пети клас като се е съгласил на някои неща ....

пп Края на Януари, началото на февруари, според сериите и случващото се в тях, ще се разберат на къде отиват нещата и за Чаатай. Няма начин от компанията да не са в потрес от събитията и със сигурност по вътрешни канали се интересуват от вероятния изход на делото. Все пак са заложени милиони, но каквото и да е не биха застанали открито зад Чаатай, защото ако го направят може да се тълкува, че одобряват предишните му действия...Абе една каша е....мани