Отговори
# 165
  • Варненска клюкарка
Направо започват явните нападки един на друг и то все срещу него, а той засега никого не напада, а и ако се появи кака.........ще стане мазало. Sick
Габче, това, което публикува нищо не разбрах с чичи, онова е статия.....черна кутия, писмо до съда и т.н., прочетете ако се интересувате.

Наде, с подчертаното си в десетката! Започнат ли взаимните обвинения, такива неща ще излязат наяве, че не е истина! Ще ни се уплаши окото и ухото! А кака ще е капака на всичко!Тя го показа на света и тя ще го затрие от него Rolling Eyes
Аз и сега като чета новини по случая изпитвам едно такова гадно чувство, супер ми е неприятно, все едно става въпрос за мой близък човек, но после като ме цапардоса и мисълта че се е забъркал сам и напълно осъзнато в подобна глупост, все пак не е бил в пети клас като се е съгласил на някои неща ....ooooh!

пп Края на Януари, началото на февруари, според сериите и случващото се в тях, ще се разберат на къде отиват нещата и за Чаатай. Няма начин от компанията да не са в потрес от събитията и със сигурност по вътрешни канали  се интересуват от вероятния изход на делото. Все пак са заложени милиони, но каквото и да е не биха застанали открито зад Чаатай, защото ако  го направят може да се тълкува, че одобряват предишните му действия...Абе една каша е....мани doh

# 166
# 167
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
аз изядох полвин шоколад в очакване на новата визия на форума. Shocked Shocked Shocked
Омръзна ми цяла сутрин да си пудря носа... Crossing Arms

# 168
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Две блондинки си бъбрят по телефона преди обед, стигат и до темата за готвенето:
- Какво ще готвиш за днес, муцка?
- Свинско с кисело зеле, но с пиле, а ти?
- Телешко варено, но със свинско.
hahaha hahaha hahaha
За какво го пудриш пък ти ,носа си  hahaha hahaha hahaha

# 169
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
Две блондинки си бъбрят по телефона преди обед, стигат и до темата за готвенето:
hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha
аз пък ще готвя гъбсърма ама без гъби  Joy

# 170
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha
Чакам коктейла за рязането на лентата. Цял ден стоя напудрена с тоалет и диаманти. Сакън някой да не ме изпусне в калабалъка.

# 171
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha
Чакам коктейла за рязането на лентата. Цял ден стоя напудрена с тоалет и диаманти. Сакън някой да не ме изпусне в калабалъка.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 172
  • София
Направо започват явните нападки един на друг и то все срещу него, а той засега никого не напада, а и ако се появи кака.........ще стане мазало. Sick
Габче, това, което публикува нищо не разбрах с чичи, онова е статия.....черна кутия, писмо до съда и т.н., прочетете ако се интересувате.

Скрит текст:
Наде, с подчертаното си в десетката! Започнат ли взаимните обвинения, такива неща ще излязат наяве, че не е истина! Ще ни се уплаши окото и ухото! А кака ще е капака на всичко!Тя го показа на света и тя ще го затрие от него Rolling Eyes
Аз и сега като чета новини по случая изпитвам едно такова гадно чувство, супер ми е неприятно, все едно става въпрос за мой близък човек, но после като ме цапардоса и мисълта че се е забъркал сам и напълно осъзнато в подобна глупост, все пак не е бил в пети клас като се е съгласил на някои неща ....ooooh!

пп Края на Януари, началото на февруари, според сериите и случващото се в тях, ще се разберат на къде отиват нещата и за Чаатай. Няма начин от компанията да не са в потрес от събитията и със сигурност по вътрешни канали  се интересуват от вероятния изход на делото. Все пак са заложени милиони, но каквото и да е не биха застанали открито зад Чаатай, защото ако  го направят може да се тълкува, че одобряват предишните му действия...Абе една каша е....мани doh

Същото си мисля и аз  Embarassed Намерят ли аблата и започне ли да се разплита работата, ум ще ни зайде  Outta Joint Не ми се мисли, какви неща ще излязат наяве. От наркотици, до заведения, лели, консумации всякакви и т.н. Някои неща бяха загатнати във времето, ама друго е да ти ги изпляскат в челото  ooooh!

И най-много ме е яд, че сам се е наврял в тази кочина с абли, Гизем и компания  Crossing Arms Все едно е на 5 години  Crossing Arms

# 173
Пепи,ква е тая гъб сърма звучи ми нещо като на Джансу гозбите  Whistling

# 174
  • Под Сините камъни
Като дроб сърмата Миленче, но с гъби.По просто казано гъби с ориз на фурна.По нашия край му викаме гъбсърма

# 175
Като дроб сърмата Миленче, но с гъби.По просто казано гъби с ориз на фурна.По нашия край му викаме гъбсърма
ама викаш без гъбите си го направила демек ориз със зеленчуци  Mr. Green

# 176
  • Под Сините камъни
ама викаш без гъбите си го направила демек ориз със зеленчуци  Mr. Green
аха,ама това в следствие на вица за блондинките  Mr. Green

# 177
  • София
Момичета,

някоя от вас изтегли ли файла на Профи? На мен не ми дава да го отворя. Казва ми да използвам Text recovery converter  newsm78

# 178
  • Варненска клюкарка
Момичета,

някоя от вас изтегли ли файла на Профи? На мен не ми дава да го отворя. Казва ми да използвам Text recovery converter  newsm78

Мише и на мен не ми дава да го отворя! Ако знам, че съдържа само мои писания ще ми е все едно, нали си ги знам а и си стоят в профила ми, но бих чела чуждите, а не мога newsm78

# 179
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прекрасна както винаги!

Мише, аз го отворих, вероятно сте на друга версия на word

Общи условия

Активация на акаунт