Отговори
# 615
# 616
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Ели,  Hug Hug Hug тая последната за сефте я чувам  Joy Joy Joy Joy

ИркаHug Hug Hug

Павлинка, лека  Hug Hug Hug

# 617
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 618
# 619
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
аз съвсем с друг ритъм, ама то по диспансерски   Joy Joy Joy, сетих се за един участник от Мюзик айдъл 2 - питат го, ама това какъв език беше, а той - По Американски  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 620
  • У Диспансера ...♥♥♥
Слушайте ся,тая вечер гледам филма,и ся нали се събират за партито,и всички там,та моя мъж стои и само им се подиграва,и вика айде всички цигани се събраха на едно място,ей ся ще дойде и ония с мустаците hahaha hahaha hahaha
Викам кой тоя бе??? И той вика,ония дет ги бодеше с едни инжекции ,сума ти епизоди Joy Joy Joy
Ся ще дойде и ще изкара инжекциите  hahaha hahaha hahaha hahaha
Умрях се хиля с него  Joy Joy Joy

# 621
# 622
Слушайте ся,тая вечер гледам филма,и ся нали се събират за партито,и всички там,та моя мъж стои и само им се подиграва,и вика айде всички цигани се събраха на едно място,ей ся ще дойде и ония с мустаците hahaha hahaha hahaha
Викам кой тоя бе??? И той вика,ония дет ги бодеше с едни инжекции ,сума ти епизоди Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

Лека че многу окъснех ooooh! Hug

# 623
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 624
  • У дома :)
Мариетче Hug той ми е любимец Mr. Green Joy Joy Joy
http://www.youtube.com/watch?v=h8rSYX7yE0c

# 625
  • У Диспансера ...♥♥♥
Жани,имам чувството че никога не сяда,кой кво прави тя се има работа и е уморена,направо ми създава комплекс за мега мързелана така  Joy Joy Joy Joy

# 626
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

ааааааааааааааааааа същият, мале голям сладур  Joy Joy Joy Joy Joy

Ели,  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 627
аз съвсем с друг ритъм, ама то по диспансерски   Joy Joy Joy, сетих се за един участник от Мюзик айдъл 2 - питат го, ама това какъв език беше, а той - По Американски  Joy Joy Joy

Скрит текст:

о, да това беше на тази песен Joy Joy Joy Joy
http://www.youtube.com/watch?v=jM45LTOpSY8&list=PLZWJiOCOqYZ … BQ91SA2ORGRmf5mdA

# 628
  • У дома :)
Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 629
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Жани,имам чувството че никога не сяда,кой кво прави тя се има работа и е уморена,направо ми създава комплекс за мега мързелана така  Joy Joy Joy Joy

Ирка, аз съм бетер теб, ти поне клипове правиш и снимки, аз съм по мързеланата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт