Отговори
# 630
  • У дома :)
Рени Hug лека Hug Heart Eyes

# 631
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тия па ми писнаха с тва мрънкяне за началната страница... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 632
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
аз съвсем с друг ритъм, ама то по диспансерски   Joy Joy Joy, сетих се за един участник от Мюзик айдъл 2 - питат го, ама това какъв език беше, а той - По Американски  Joy Joy Joy

Скрит текст:

о, да това беше на тази песен Joy Joy Joy Joy
http://www.youtube.com/watch?v=jM45LTOpSY8&list=PLZWJiOCOqYZ … BQ91SA2ORGRmf5mdA

Мими, страхотна  Hug Hug Hug

# 633
  • У дома :)
Тия па ми писнаха с тва мрънкяне за началната страница... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

къде тва newsm78

# 634
аз съвсем с друг ритъм, ама то по диспансерски   Joy Joy Joy, сетих се за един участник от Мюзик айдъл 2 - питат го, ама това какъв език беше, а той - По Американски  Joy Joy Joy

Скрит текст:

о, да това беше на тази песен Joy Joy Joy Joy
http://www.youtube.com/watch?v=jM45LTOpSY8&list=PLZWJiOCOqYZ … BQ91SA2ORGRmf5mdA

Мими, страхотна  Hug Hug Hug
  love001

# 635
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

мене пък хич не ми пречи началната, пък и квото и да е ще се справим мисля, то толкова лудост не може да се запре

# 636
Ренку Hug лека нощ Heart Eyes

# 637
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 638
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
У мненията се изхождат...ше кайш, че началната страница спят там... ooooh!

# 639
# 640
  • У Диспансера ...♥♥♥
Жани,имам чувството че никога не сяда,кой кво прави тя се има работа и е уморена,направо ми създава комплекс за мега мързелана така  Joy Joy Joy Joy

Ирка, аз съм бетер теб, ти поне клипове правиш и снимки, аз съм по мързеланата  Hug
Марче Hug отбор мързеланки ,ма то заради Жани тъй се чувстваме да знаеш  hahaha hahaha hahaha

# 641
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
уф днес много ме напряга интернета - затова лягам, до утре (днес), Хубавелки  Hug Hug Hug

Скрит текст:

вчера от Жани я чух и днес пак я пускам  Heart Eyes

# 642
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Жани,имам чувството че никога не сяда,кой кво прави тя се има работа и е уморена,направо ми създава комплекс за мега мързелана така  Joy Joy Joy Joy

Ирка, аз съм бетер теб, ти поне клипове правиш и снимки, аз съм по мързеланата  Hug
Марче Hug отбор мързеланки ,ма то заради Жани тъй се чувстваме да знаеш  hahaha hahaha hahaha

нали, Жани е много работна просто иска много красива да е, а не че сме чак толкоз мързеливи, стига ни толкоз хубост Wink, съгласна съм  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 01:30 от МарМиши-ВИП намбър 7

# 643
Рени Heart Eyes Hug Миши  Heart Eyes Hug лека

# 644
У мненията се изхождат...ше кайш, че началната страница спят там... ooooh!
Зизуно Hug ти разбра ли 4е не съм засегната, а то4но обратното. много се забавлявах Peace
аз не съм 4ак толкова тънкообидна, а и оби4ам самоиронията Hug

Общи условия

Активация на акаунт