365 тайни от моя живот ...тема №2

• 363 963
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Като чета какво пишат другите направо ме е срам да пиша.
Имам доста сериозни финансови проблеми. Лошото е, че в момента и друг човек зависи от мен. Вината си е изцяло моя и се чувствам меко казано ужасно. Утре всичко ще е ясно дали парите наистина са изгубени и дали ще успеем да изкараме месеца.
Знам, че е глупаво човек да се ядосва за пари, има далеч по-сериозни неща, но в момента това много ми тежи. Особено щом не засяга само мен.
Тайна е, не съм казала на въпросния човек. Ще изчакам да видя как ще се развият нещата.

# 1 531
  • Hell
Скоро не се бях появявала тук, но виждам ,че едни и същи хора занимават аудиторията с лековатите си изпълнения тцтцтцтц...

Съжалявам за спама.

Моята тайна е ,че взех в ръце премислих нещата, приоритетите си, сложих всичко на кантар и резултатът е на лице мир и спокойствие...   bouquet

# 1 532
  • Somewhere beyond the moon and stars
Нямам никакво желание да се прибера за Великден в родния си град.
Покрай една моя приятелка усещам, че ще има големи скандали в кръга ми и сигурно ще изгубя един от двата човека, на които имам абсолютно и пълно доверие. Отгоре на всичко въпросната приятелка от няколко години само ми се сърди защо не й се обаждам и не излизаме, а когато го направя, е сопната и студена към мен, държи се преобладаващо гадно и даже да съм имала желание, то си умира. И аз съм човек и не обичам да излизам с хора, които ме вбесяват до мозъка на костите.
Отгоре на всичко подозирам, че съм в депресия, но няма нищо, което да я е предизвикало. Просто съм адски нещастна от живота си (който е кажи-речи перфектен според всички), със седмици не излизам и ме е страх да изляза навън. Иронията е, че според познатите ми съм жизнерадостен човек, с който им е приятно да бъдат, и просто е много мързелив. А аз обмислям да ида при психоаналитик и ако се налага, да започна някакво лечение с хапчета. Причината още да не съм го направила е, че като махнем всички разходи, ми остават едни 100 лв на месец и хич не съм сигурна, че мога да си го позволя.

# 1 533
  • Варна
Усещам, че едно скъпо за мен приятелство, в последните години май не е било това, което съм мислила, че е  Sad

Колко пъти го преживявах,свикваш и продължаваш напред Peace

# 1 534
Здравейте, понякога надничам в темата и ми се иска да има все по-малко хора с проблеми и неволи.
Искам да ви напиша нещо като приtча, ако имате желание можете да прочетете Peace
Един човек бил много беден и нещастен, винаги около него имало някакви препятствия и проблеми. Нямал пари, не можел да си намери работа, проблеми в семейството и прочее. Вървейки един  ден, възрастна жена го забелязала отчаян да стои на една пейка и вперил поглед в земята. Пoпитала го какво има, а той й споделил. Тогава бабата написала нещо на едно малко листче и му го подала, след това тихо си тръгнала. Човекът разгърнал бележката и прочел написаното в нея: ''няма да е все така''. Минало се време, ненадейно всичко в живота му се оправило и потръгнало, забравил проблемите и започнал да води различен начин на живот човекът отново срещнал възрастната жена. Настигнал я и й дал няколко едри банкноти в ръката, попитал я от какво още има нужда, а старицата бутнала ръката му и казала: ти май скоро не се чел бележката!!! :

# 1 535
Още една притча от мен: http://chitanka.info/text/18185-kryst   Peace

# 1 536
  • В един копнеж!
Скрит текст:
Първоначално записах бакалавър в Свищов. Изучих, приключих. Сънувах го всеки месец града. После пак там записах магистратурата, и нея изкарах. Докато учих нито веднъж не съм сънувала нещо свързано с мен и града. След това всичко започна постарому. Тая нощ за пореден път пътувах към Свищов, улисана в разговори, стигнах чак до Русе, но после се върнах..... Всеки път като се събудя след такъв сън и ми е тегаво, много тегаво. Може би е случайност?! Но пък си мисля, че сигурно нещо съм оставила недовършено; нещо съм направила, което е променило съдбата ми...нещо ми тежи?!? Няма смисъл да го споделям у дома.

Р.S. Нищо не ми хлопа, съвсем добре съм си ментално.

# 1 537
  • Варна
Скрит текст:
Понеже не ми се споделя никъде другаде ще го направя тук поне няма кои да ме съди.От известно време се правя на "усмихната" "забавна " "радостна" смея се пред хората давам им кураж ,поствам си разни весели неща по стената в ФБ и всички си мислят че съм ОК и живота ми е супер. НО в действителност не е така чувствам се адски самотна все едно  съм с някаква маска за всички останали понеже не искам да ме питат какво ми е.Навсякъде обяснявам как няма свестни мъже ,как не ми трябва мъж ,как мъжете са идиоти ,но реално си мечтая за любовта, за мъжа с главно М .Отчаяно много искам да намеря човека до себе си този който ще ми дава смисъл да живея защото честно казано в момента нямам такъв.Искам да обичам и да бъда обичана ,но донякъде аз сама си поставям граници и него постигам.И ми е ясна причината защо го правя ...нямам самочувствие,неуверена съм срамувам се от себе и от тялото си .Не мога да си представя как примерно ще съм с мъж и тои ще трябва да ме види такава каквато съм  изпитвам ужас от това.И затова винаги стигам до едно ниво с мъжете  онлайн общуване привързват се към мен,обожават да говорят с мен ,канят ме постоянно да излизам но аз така и него правя просто спирам да комуникирам и оставам още по объркана и наранена.Много сериозно се замислям да посетя психолог или психиатър ,не мога вечно да споделям по форумите а и няма с кого да поговоря .На моменти се чудя луда ли съм ,нямам ли по сериозни проблеми за който да мисля и се вживявам за глупости ,но от друга страна не е ли това всъщност живота и това което му дава смисъл да създадеш семейство ? Знам че стана дълго нека които не му се занимава да не го чете ,но имам нужда просто да напипа това което ми се върти постоянно в главата!

# 1 538
Скрит текст:
Здравейте!От скоро чета тази тема и случайно попаднах на вас и ви чета с голям интерес, desidi когато прочетох това което си писала,някак намерих себе си в думите,поради куп причини от няколко месеца се чуствам по сащя начин,много мие самотно ,не ми се става сутрин нямам стимул,понякога имам чуството че живея колкото да кажа че съществувам,няма с кого да излизам да споделям Sad  какъв е начинат да се измък
Скрит текст:
нем от това чуство, нежелание за живот .

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 00:52 от stellacadente

# 1 539
Прочетох последните няколко страници и съжалявам за загубата на някои от потребителите Sad

Не е тайна, защото съм го споделяла с приятелка, но много се страхувам от утрешния ден! Преживяла съм загубата на доста близки хора, приятели, доверие, любов, била съм лъгана и предавана от хора, на които съм вярвала, но съм продължавала смело напред. Сега, когато имам "всичко", което е нужно на една жена, за да е щастлива, аз изпитвам страх от бъдещето и това чувство е в мен ежедневно...

# 1 540
Деси_ди, ако е вярно това, което пишеш, че то вече....знае ли човек...от теб зависи да си самоуверена. Всичко е в твоята глава. Другия път когато някой който ти е симпатичен, те покани на среща, приеми. Simple Smile Едно кафе съвсем не значи , че ще те види гола.
Докато не се срещнеш реално с човека, всичко за което си мислиш, всичките ти страхове са преувеличени,нереални. Само по чат ти не го познаваш и е нормално да не можеш да си се представиш с него(който и да е той). Затова трябва да излизаш. Излизай с всеки който харесваш и те покани. Едно кафе нищо не значи. Така ще придобиеш увереност. От само себе си ще се разбере кой е този с Главно М. След няколко срещи ще започнеш да го опознаваш и изобщо няма да ти е странно и страшно ,че ще те види ... Но това си е ваша работа вече Wink

# 1 541
Мразя живота,в малкия град.Всеки познава всеки,всички говорят и шушукат.Извинявам се,но буквално в града ни е така:Ако си пръднъл на площада,до стадиона,ще го изкарат,че все едно си се ..кал.Е това,нормално ли е?

# 1 542
  • София !
Мразя живота,в малкия град.Всеки познава всеки,всички говорят и шушукат.Извинявам се,но буквално в града ни е така:Ако си пръднъл на площада,до стадиона,ще го изкарат,че все едно си се ..кал.Е това,нормално ли е?

В момента и аз съм в малък град и виждам колко е , лошо положението  ooooh! . Всеки за всеки знае да каже , ама себе си не поглеждат . И точно дет викаш , ако в долна махала си пръднал , то в горна си се **кал  Tired .

# 1 543
Жалко за хубавата тема... Confused Confused

Ейлиън, мислиш ли, че някой ще ти повярва занапред? Rolling Eyes

# 1 544
  • В един копнеж!

И аз така. За момент се налага да съм в малък град, по обстоятелства. Гледам хората, ежедневието си, заобикалящите ме неща и се депресирам. Откакто съм тук имам чувството ,че тъпча само в настоящето.

Скрит текст:
р.с. Тайничко наблюдавам профила на един човек, който преди години ми помогна да се "изправя на крака", да си подредя приоритетите и да продължа. Радвам се за него. Случват му се хубави неща, които заслужава...

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 12:06 от ai_vi

Общи условия

Активация на акаунт