365 тайни от моя живот ...тема №2

• 361 973
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 2 040
Извинявам се, че коментирам, но това са нагли тапири за мен! Хубаво, че си преустановила контакт заради подобно безочие!

# 2 041
  • София !
И аз се извинявам, че коментирам, ама тази последната случка ме втрещи  Shocked .
Тази голяма нахалница  ooooh! .

# 2 042
  • Пловдив
Винаги успявам да дам правилен и обективен съвет на хората покрай себе си, а на себе си не мога да помогна  Confused

# 2 043
  • София
затова я има приказката, че никой не е пророк в собствения си град. Когато стана въпрос за нас самите емоциите вземат своя дял в анализа и решението. Затова и имаме нужда някой отстрани да ни каже или подскаже.

# 2 044
... значи аз ще правя 100 врътки, с ММ и двете деца само и само, за да се видим за ден, час, я тя вече си е запълнила графила...

По този повод, и аз както почти всеки, имам приятелки, които живеят постоянно в чужбина, и си идват 2-3 пъти в годината в БГ. Винаги, абсолютно винаги, аз развъртам моя график, за да успеем да се видим, защото те се обаждат, че са тук, имат това, това и това да свършат и буквално определят кога да се видим. Да, ама вече не! След като едната се разсърди, че в проливен дъжд и куп лични проблеми, не съм успяла да съм на уреченото място в определената от нея среща буквално за един час 1 час, за да се видим всички накуп, си казах: стига! Сега поемам ангажимент, ако ми е удобно, не правя сложни гимнастики, има случаи да си останем само с телефонните разговори. Научиха се да се съобразяват, така е доста по-лесно.

# 2 045
  • София
Влязох в сайт за запознанства,след ден и половина съобщения се видяхме,целувахме се,натискахме се.....беше опияняващо,сега трябва да реша,дали да си легна с него.На всичкото отгоре,съм сериозно обвързана,с мъж,деца....Не знам какво да правя,не знам и защо го направих.

# 2 046
  • Варна
Отговорът на въпроса, дали ще имаш угризения, ще ти подскаже какво да предприемеш.

# 2 047
Влязох в сайт за запознанства,след ден и половина съобщения се видяхме,целувахме се,натискахме се.....беше опияняващо,сега трябва да реша,дали да си легна с него.На всичкото отгоре,съм сериозно обвързана,с мъж,деца....Не знам какво да правя,не знам и защо го направих.

Боже, като видях аватара, без да чета ника, си рекох, че Дейв ще си ляга с "него" и се втрещих! Shocked

Щом ти напира да го направиш, има причина, и ако си отговориш честно, ще знаеш защо имаш намерение да го правиш. Малко са ми рискови такива запознанства и лягания, та премисли преди да ти е избухнал непоправимо живота... Hug

# 2 048

Естествено. ...там мъже, които си търсят нещо за изчук...не колкото искаш. А и са се специализирали да завъртат главите на отегчени домакини.
Помисли си....

# 2 049

Естествено. ...там мъже, които си търсят нещо за изчук...не колкото искаш. А и са се специализирали да завъртат главите на отегчени домакини.
Помисли си....
Не бавиш нещата, а? Като се замисля точно в отегчението, в еднообразието и в инерцията е причината да се потърси някаква тръпка, бърз, неангажиращ секс. Всеки има нужда да се почувства желан, да види страстта в очите на другия.

# 2 050
За да не се получи отегчителен пост с цитат в цитата, в цитата.. бих добавила само, че нещо щом е трябвало да случи то се случва. Имала си нужда, влязла си, един неангажиращ секс - също не пречи. Понякога действа и освежаващо, и отрезвяващо.

Лично мнение. И не го приемай като съвет или нещо от сорта.  С времето, анализирайки някои мои постъпки се научих да приемам така нещата - като уроци. И да запомням хубавото останало от тях.

С упреци си пречим сами.

# 2 051
С Биляна съм 100% съгласна. Нищо не се случва без причина. Не обвинявам никого, да, такава връзка (силно казано) действа освежаващо или отрезвяващо, а това е необходимо при дълги безперспективни връзки. Това е лично мнение, не го налагам на никого.

# 2 052
Отрезвяващо точно....хмм, зависи какво точно се има предвид под това.
Не бих се захванала обаче с мъж от сайт за запознанства...

# 2 053
  • в 1001-та нощ
Аз мисля, че дори сега да се въздържи ... усещането, емоцията ще отекват в нея и ще я тегли натам отново ... докато не го преживее до край. Било то и на по-късен етап и с друг човек - от сайта или не. После ще има нова серия серия въпроси и емоции в резултат на вече създалата се ситуация. Не може от сега да се предвиди какъв развой ще има и съответно какъв отклик у нея.  Peace

# 2 054
Винаги съм знаела колко изтрещял народ пише в този форум. Колко въображаеми животи се описват тук, но никога не ме е засягало лично. Всеки има право да е луд колкото си ще. Преди време една позната на всички особа, която пише от известно време от втория си профил тук с друг ник, се опита уж без да иска, ей така най-очарователно да ме засегне чрез един от синовете ми.
Днес госпожата е особено актуална заради светкавичния си блестящ брак.
Та това предисловие беше, щото някаква лампичка ми светна докато си седим тук в хола с крака на масата и лаптопи в скута със синовете ми, и инфото за новата госпожа ми се изпречи във ФБ. Изрових нейни снимки от приключенията и в хайлайфа и строих момчетата в две редици, да си признаят веднага кога са се закачали недопустимо с леличката, и сега у нас имаме час по смехотерапия, защото те вече се търкалят от смях повече от половин час! Освен че не познават и никога не са виждали въпросната особа, те признаха, че дори под заплахата на дулото на огнестрелно оръжие не биха доближили милата леличка, камо ли евентуален флирт с нея, какъвто тя се опита тук да ми пробута уж случайно изпуснала се писмено! Заплаших ги, че ще си легнат без да вечерят и уверявам ви, казват ми цялата истина, не скатават флирта! Mr. Green
Та, мили луди съфорумки, женете се за когото щете, имайте бизнес какъвто щете, живейте измисления си живот какъвто щете, правете се на каквито щете, но стойте далече от мен с болните си глави! Не ви ща вниманието и изобщо каквото и да било, каквото и да ви се струва, че искам!

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 15:34 от Бижy

Общи условия

Активация на акаунт