365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 257
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 960
„Удоволствието“ ни е, че темата е по-различна от предишната и коментари има.По отношение на цитираното от теб-това не е „тайна„ на Джулия, а линк-нещо написано в обществен форум и всеки може да го види и прочете. Щом те дразнят коментарите-игнорирай ги.  Whistling
Извинявам се, останах с впечатление, че коментирате постовете на Мери Джейн. Сега видях линка. Моите извинения и към двете ви.  bouquetЩе чета внимателно. Hug

# 961
Абе наистина ми липсва за това отидох ... това ми беше най-добрия приятел ,много тъпо си развалихме отношенията .Постоянно пишеше че съжалява че ме е обидил и ми звънеше да ми говори същото .... Е отидох ,но си тръгнах още по обидена .А пък бях готова да жертвам гордостта си в името на това приятелство , само че той прекали ! Продължава да ми пише не отговарям , след малко може да го блокирам за да не чета че се ядосвам и ще му го покажа , а що да вижда че ми дреме ...

# 962
  • София
Толкова искам да пътувам надалече, а финансиите не ми стигат. Дали все пак щастието ще ми се усмихне?! newsm78

# 963
Всичко беше перфектно и по едно време пак се появи темата за "другата" .... Не мога повече..не издържам..казвам си че ги оставям и да са си заедно и да си правят каквото искат...но не мога да се откажа :/ Sad ..  Всяка вечер всичко е перфектно до момента, в който не почне да говори за нея....просто изведнъж от нищото изтърсва нещо. А мен ме боли, супер много..поне да беше непозната, а то..братовчедка ми ..  и накрая му казах, че не съм му най-добра приятелка, че да ми споделя любовните си истории и проблеми...а той продължи да го прави...и да ме моли да му помогна с нея, защото сме били братовчедки... Омръзна ми  Cry ..Не знам какво да правя..зависима съм от него.

# 964
камъчка- нищо, случва се. Peace

Вчера разбрах за една неприятна ситуация в нашето семейство.Мразя го този човек и това, което ни причинява.Още детските ми спомени са свързани с това.Майка ми беше сломена-физически и психически.Дори и тук не мога да разкажа.............. ooooh!

# 965
 За последния месец на два пъти вече се разубеждавам че го обичам....

Опасявам се, че не съм права.......

# 966
Вчера ми се случи нещо, което ми напомни, че не съм успяла да го залича напълно. Дадох си сметка, че тепърва ще ми се случва и трябва да го приемам за нормално.

# 967
Не понасям една жена от роднините на мъжа ми. Отвратителна е. Все и за всичко дава съвети , всичко знае , всичко може , всичко е преживяла и видяла. Абе ... голя досада е. А се налага да я търпя. Twisted Evil

# 968
Абе наистина ми липсва за това отидох ... това ми беше най-добрия приятел ,много тъпо си развалихме отношенията .Постоянно пишеше че съжалява че ме е обидил и ми звънеше да ми говори същото .... Е отидох ,но си тръгнах още по обидена .А пък бях готова да жертвам гордостта си в името на това приятелство , само че той прекали ! Продължава да ми пише не отговарям , след малко може да го блокирам за да не чета че се ядосвам и ще му го покажа , а що да вижда че ми дреме ...

В кръчма , пред всичките му приятели очакваш да се оправите някак си ? Правилно ли съм разбрал ?

# 969

В кръчма , пред всичките му приятели очакваш да се оправите някак си ? Правилно ли съм разбрал ?
Под оправяне разчитах да си запазим приятелството ,ние никога не сме имали връзка .Бивш ми е ,но бивш любовник и най-добър приятел.Иначе гаджета бяхме преди 10 години  Crazy

# 970

Под оправяне разчитах да си запазим приятелството ,ние никога не сме имали връзка .Бивш ми е ,но бивш любовник и най-добър приятел.
И на мен ми е сложно вашето - едновременно бивш най-добър приятел, бивше гадже и бивш любовник. Но кое е по-бившето от другите, не се знае. Wink Но си мисля, че ще се оправите все пак. В момента не сте се оправили още от инат може би.  Peace

# 971

Под оправяне разчитах да си запазим приятелството ,ние никога не сме имали връзка .Бивш ми е ,но бивш любовник и най-добър приятел.

Ти си знаеш какво искаш , ама според мен си сбъркала мястото и времето.И дет вика Real май и доста инат има.

# 972
Риалче редактирах предния пост .Преди 10 години бяхме гаджета около 2 години .После се събрах с БНД и като се разделихме поддържахме някаква  любовна връзка пак със същия човек ,който междувременно ми е най-добрия приятел.Яд ме е че не съм очаквала да ме обиди точно той никога.
Ами аз съм си ината , но пък заради него съм си пречупвала ината много пъти.И той е инат като се замисля.Като каже ,че не иска официална връзка с жена с дете това така и не става .Пък иначе съм му била най-близкия човек. Опитва се да се извини ама по неговия си начин ,иска всичко да мине като на майтап. А имал едно временно с това сериозни чувства  Thinking

# 973
Риалче редактирах предния пост .Преди 10 години бяхме гаджета около 2 години .После се събрах с БНД и като се разделихме поддържахме някаква  любовна връзка пак със същия човек ,който междувременно ми е най-добрия приятел.Яд ме е че не съм очаквала да ме обиди точно той никога.
разбирам, той дава ли някакво обяснение, как така те е обидил? Не е очаквал да се обидиш ли?

# 974
разбирам, той дава ли някакво обяснение, как така те е обидил? Не е очаквал да се обидиш ли?
Не дава обяснения

Общи условия

Активация на акаунт