365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 242
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 035
Бременна съм с третото ни дете. Новината ни шокира, а аз до вчера бях убедена, че ще направя аборт.
Снощи бях на преглед и чухме сърчицето на нашето бебе. В този миг разбрах, че ще си го гледаме.  Heart Eyes
Много ме е страх, много съм объркана, много съм  Crazy
Още не сме казали на роднини и приятели, не знам защо се страхувам от тяхната реакция.
Тъпо е, ама... Sad

Прекрасно!
Всичко ще се подреди, щом има любов!  Heart Eyes

# 1 036
Седнахме и поговорихме. Той ще продължи живота си напред с друга жена, не иска да сме заедно, защото не се разбираме. А не се разбирахме, защото не бяхме заедно Simple Smile

Малко съм тъжна, но в същото време ме обзе странно спокойствие. Когато няма надежда и очаквания - всичко е по-лесно. Дано спокойствието се задържи до вечерта, че вече не издържам на безсънието.

# 1 037
Категорична съм, че второ дете няма да родя. Ама като дадох 2 огромни торби бебешки дрехи на детето и някак паразитно се промъкна мисълта в мен, че може би някога...
Тайна е дори от мен.

# 1 038
Ако решиш да имаш второ дете ще му купиш нови Hug
..........
Така ми се иска в следващите 2 седмиците нещата да се подредят по план

# 1 039
Джианна, ще се подредят, ще видиш Hug!

Ох, с тея дрехи си размътих главата. А така не обичам да става.

# 1 040
Аз също имам някакви такива дилеми в главата си.
Пуснах на дъщеря ми леглото, да се продава в продавалника.
Снощи се обади един човек, ще го вземе в събота.
Тя като почна да реве, че това си е нейното легло, иска си го, обича си го, не иска друго.
На мен също ми е мъчно и сантиментално, а и тайничко се надявам един ден да имам второ дете.
На ръба съм да се обадя на човека и да му се извиня и да откажа да дам леглото.

# 1 041
Сутринта си помислих, че най-умното нещо, което съм направила в последните 6 години е да не родя второ дете.
Винаги съм си представяла, че ще имам две деца, но съм убедена, че съм взела правилното решение да остана с едно.

# 1 042
Сутринта си помислих, че най-умното нещо, което съм направила в последните 6 години е да не родя второ дете.
Винаги съм си представяла, че ще имам две деца, но съм убедена, че съм взела правилното решение да остана с едно.

Същата история Crazy. Няма да раждам още, то е ясно и решението ми е разумно и обосновано.

# 1 043
  • софия

Същата история Crazy. Няма да раждам още, то е ясно и решението ми е разумно и обосновано.

И аз съм така. А толкова много искам второ. Някой друг живот. И детето, милото, все това ме моли и съм сигурна, че ще е най-прекрасната кака.

# 1 044
И аз да кажа нещо в тази връзка.От скоро започна да ми се прокрадва идеята за второ дете-заглеждам се по бременни,улавям сече завиждам на тези с по 2 дечица,но все нещо ме спира да дам зелена светлина.Е,дадох,веднъж,уж импулсивно,но и с леко колебание в себе си.Всичко беше ок,докато не минаха 4 дни от случката.Изпаднах в паника!Адската паника!Рев,мисли,безсъние,рев,мисли,безсъние.........3 нощи не съм спала и само се молех да не съм забременяла.Не мислех,че ще реагирам така!Не зная какво ми стана!Ужасно много въпроси без отговор!Пълна паника!Страх,огромен страх!Поставих пред себе си дилемата дали да отгледам едно дете на което да дам всичко/емоционално,духовно и материално/ или да родя още едно без да зная как ще успеем да ги отгледаме и дали няма да лиша първото за сметка на второто?А ако му има нещо?Ако е болно?Дали няма да обрека живота на първото си дете?Ужасни мисли,ужасни!
Тайна е,защото само аз зная за всичко това,не съм споделяла на никого,но го изживях брутално силно!В себе си!Мъжа ми иска бебе,детето ми също.
Как взехте така категорично решението да останете с едно дете?Аз искам второ,но очевидно не ми стиска!

# 1 045
И аз не исках второ, дори сълзите в очите на детето ми не ме трогваха и изкушаваха да си го помисля дори, но.....стана!Неочаквано, непланирано и ненадейно.Както стават хубавите неща.
Сега си мисля как съм могла да живея без малката ми кукла! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 046
Винаги съм смятала, че човек за да не иска толкова панически други деца...или мъжа до него не е точния и не желае повече деца от него...или е изживял наистина кофти моменти с бременност, раждане, проблеми и т.н.

# 1 047
Винаги съм смятала, че човек за да не иска толкова панически други деца...или мъжа до него не е точния и не желае повече деца от него...или е изживял наистина кофти моменти с бременност, раждане, проблеми и т.н.
Много ясно.

# 1 048
Мъжът е перфектен баща и съпруг,обичаме се ужасно много,първата бременност и раждане-също перфектни!Не зная какво ми стана!Наистина не зная!А може би просто искам да си спестя евентуално кофти моменти за които Maryse говори.Егоистично е някак си!Необяснимо и за мен самата!

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 16:41 от kateri4ok

# 1 049
При мен поне причините са комплексни, да добавя, че болестите, възпитанието и всичко останало са ми достатъчен мотив никога повече да не повторя. Отделно другите фактори, но така или иначе съм взела правилното решение.

Общи условия

Активация на акаунт