365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 240
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Има много детски смях.
Аз пък все по- често се замислям за трето... Тайна е, пред никого не съм признавала. Защото подхвърля ли го на мъжа ми като идея, той веднага ще се навие. А при мен положението е, че хем ми се иска, хем не ми стиска. Отделно много се страхувам от още една бременност и тези безкрайни 9 месеца в очакване на "дано всичко е наред с бебето"  Confused Нямам основания за подобни страхове, но... не зная защо по времето на втората бременност постоянно ги изпитвах. Напразно, слава на Бога!
Пък децата вече попорастнаха, стават все по- самостоятелни, а ние с баща им свободно можем да си поемем глътки въздух и отново да имаме наш си личен живот. Не се случва често, но вече ходенето на кино, излизането /без деца/ с приятели и спането до след 8 в събота сутрин стават все по- чести явления.  Laughing
А при мен има и не малка доза егоизъм, искам време и за себе си. Лично, свободно време.
Peace

# 1 066

Пък децата вече попорастнаха, стават все по- самостоятелни, а ние с баща им свободно можем да си поемем глътки въздух и отново да имаме наш си личен живот. Не се случва често, но вече ходенето на кино, излизането /без деца/ с приятели и спането до след 8 в събота сутрин стават все по- чести явления.  Laughing

На това му викам второто тиктакане на биологичния часовник.  Peace

# 1 067
А ако знаете колко е гадно да почне да ти тиктака втория биологичен часовник и две бебета да ти развалят цялата идилия...

# 1 068
А ако знаете колко е гадно да почне да ти тиктака втория биологичен часовник и две бебета да ти развалят цялата идилия...
Аааа, по тоя въпрос ще спориш в друга тема.  Laughing Wink Че не било късно....  Wink

# 1 069
Аааа, по тоя въпрос ще спориш в друга тема.  Laughing Wink Че не било късно....  Wink

ма аз не споря, само споделям.

# 1 070

ма аз не споря, само споделям.
Разбирам.

# 1 071
Аз пък искам и второ и трето бебе, това най-много искам от всичко на света, но не и с точно този мъж.

# 1 072
Аз пък искам и второ и трето бебе, това най-много искам от всичко на света, но не и с точно този мъж.
Много сме, които първо трябва да намерим мъж и тогава второ и трето.  Hug

# 1 073
Аз не съм казала, че не съм искала децата. Напротив, близнаците са дълго мечтани и чакани деца и родени след много операции и инвитро опити и тук и в чужбина.
Обаче, че часовника си тиктака и се отразява - спор няма. Тъй като имам и голяма дъщеря - мога да направя сравнението тогава - като я родих, и сега.

# 1 074
Тъй като имам и голяма дъщеря - мога да направя сравнението тогава - като я родих, и сега.
За това и аз говоря.  Peace Едно е да си родилка на 20, друго е на 30, трето е на 40.

# 1 075
 newsm10 ма някой в някоя друга тема твърди друго ли? Ооо веднъг го затапвам Crossing Arms

# 1 076
newsm10 ма някой в някоя друга тема твърди друго ли? Ооо веднъг го затапвам Crossing Arms
Късно ли е да родиш на 40? е темата.

# 1 077
Тенкю  bouquet

# 1 078
Аз съм виновна, че споделих тайната за второто дете и оттам тръгна всичко.
Оказа се, че това е екзистенциален въпрос, направо не очаквах Confused.

# 1 079
Често си спомням думите на една колежка-"Само с простака не можеш да се разбереш........" и се убеждавам колко е права.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт