365 тайни от моя живот ...тема №2

• 364 190
  • 3 002
  •   1
Отговори
# 1 185
Да, за обожаващия ме. Той е аз в мъжки вариант. Обожава да пътува, вече имаме планове до края на годината. След седмица в Сърбия, после Рим, после Испания, после Сен Тропе. Имам подозрения, че ще ми предложи през Май в Рим ако всичко е наред. Обсипва ме с подаръци, гледа ме като принцеса. Влюбих се.
Сега му търся лошите черти. Не може да няма.....просто съм толкова скептична след развода, че не мога да се отпусна и да повярвам, че нещо такова може да ми се случи.......наистина.

# 1 186
Понякога си мечтая да сме си само двете с дъщеря ми. Самички.
Искам я само за себе си.
Знам, че не е здравословно и че я обичам повече от собствения си егоизъм, просто исках да споделя.

# 1 187
  • Пловдив
Да, за обожаващия ме. Той е аз в мъжки вариант. Обожава да пътува, вече имаме планове до края на годината. След седмица в Сърбия, после Рим, после Испания, после Сен Тропе. Имам подозрения, че ще ми предложи през Май в Рим ако всичко е наред. Обсипва ме с подаръци, гледа ме като принцеса. Влюбих се.
Сега му търся лошите черти. Не може да няма.....просто съм толкова скептична след развода, че не мога да се отпусна и да повярвам, че нещо такова може да ми се случи.......наистина.
Пожелавам ти това да е началото на най-хубавата приказки без край, отпусни се и изживей щастието  Wink

# 1 188
Скрит текст:
Скрит текст:
Днес ми е много шашав ден.... Едновременно безкрайно щастлив, наситено емоционален и леко тъжен. Вече имам връзка с любовта на живота ми и той е женен като мен.... Едновременно безкрайно щастлива и леко тъжна... Дано той поне да е щастлив!

# 1 189
  • Пловдив
Днес проведох много странен разговор с един мъж...не знам дали мисли нещата сериозно или просто така си ги пиши, представих си написаното и ми хареса гледката...но така или иначе в реалния живот едва ли ще се случи...

# 1 190
.

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 21:21 от alina_si

# 1 191
  • Където си поискам:)
Тъжна съм защото ми дойде..................Плача...

# 1 192
  • Пловдив
Тъжна съм защото ми дойде..................Плача...
Hug Hug Hug другия може да не дойде....

# 1 193
Има хора във фейсбук, на които не искам да им гледам снимките.
Те през месец са някъде на екскурзия.
Да знам, че са си изкарали парите и го заслужават, но някак си показно ми се вижда.
Не завиждам, просто ме е яд все повече на себе си като ги гледам.
Тъпо.

Вярно е много тъпо Simple Smile И си е завист,откъдето и да го погледнеш Wink

# 1 194
Lisbeth Salander извинявай, но и твоят коментар е тъп.
Споделих тук, защото се очаква постовете да не се коментират.
Имаш право да мислиш каквото искаш за мен, но моля те недей да коментираш.
Благодаря!

# 1 195
Благодаря!

Коментарите в новата тема са позволени, ако не знаеш Wink И не ме моли, ще си коментирам каквото си искам Wink

# 1 196
Е вече знам...
И следващият ти пост е тъп.
Сори, ама си е така.
Ей сега точно заради това, ще се върна и ще изтрия моя първи пост и ще се разкарам от тази тема и ще те помоля Lisbeth Salander, да изтриеш моите цитати от твоите постове...
Извинете за трите поредни поста, не ми бепе това замисъла.

# 1 197
Е вече знам...
И следващият ти пост е тъп.
Сори, ама си е така.
Ей сега точно заради това, ще се върна и ще изтрия моя първи пост и ще се разкарам от тази тема и ще те помоля Lisbeth Salander, да изтриеш моите цитати от твоите постове...
Извинете за трите поредни поста, не ми бепе това замисъла.

Извинена си Crazy

# 1 198
Благодаря!

Коментарите в новата тема са позволени, ако не знаеш Wink И не ме моли, ще си коментирам каквото си искам Wink
Lisbeth Salander,
така разваляш темата, и хората няма да споделят.
alina_si, има много добри оферти в разни сайтове. Една приятелка днес ми разказва за хотел на Банско / ''четирилистна дететлина'', не го знам/, но е 30лв на човек на база ол инклузив, което си е чудесно, имало и басейн, деца до 7г. безплатно. Преди 2 седмици бяха в Сандански....

# 1 199
aniram*** благодаря.
Да, сигурно има, но и това няма да ме огрее...

Скрит текст:
30 лева на човек, стават 60 лева, до там и обратно не знам колко е, ама е едно поне 100  лева транспорта, още малко пари да имаш и ето ти ги 200 лева минимум само за събота и неделя. То всеки си знае паничката де, но като не могаи това да си позволя, си се ядосвам на себе си и просто лекичко ми става кофти като гледам околните... нищо друго..нещо като мечта, но с реалистичен край, знам че реално няма как да ми се сбъдне...

Общи условия

Активация на акаунт